neah, aia care posteaza chestii d'astea sunt de fapt chinezi care au venit in container din china in europa... si intamplator era containeru cu jocuri![]()
Nici eu nu vad gluma in Babalitys si Freindship. Pai or este Rate M, gore, brutal, blood, etc... ori hai sa facem copii si in Mk acum.
Desi eu voi juca online ceva de genul:
sunt super hyped mai ales ca jocu e cu peisage. Va rog sa aveti mila in multiplayer.
Astea sunt de cand lumea si pamantul in MK ,fac parte din farmecul seriei.Imi amintesc de un arcade dintr-o carciuma ... avea stick-urile atat de uzate,incat doar consumatorii fideli ai bodegii stiau cum sa faca babalities . Iar despre jocul online,ca la orice lansare , presimt ca vor fi cel putin doua pagini de whineri ca e lag,ca nu se pot conecta ...
Preferam o a 3-a fatality in loc de babality. Se pare ca atat a doua fatality cat si stage fatality au nevoie sa fie unlocked insa am inteles ca desi ele nu apar in character move list, pot fi executate daca se cunoaste input command-ul lor.
Mi se par o buna diversitate babalitatile. OK, si eu sunt pentru gore si mature content insa parca din cand in cand mai merge si o mica exceptie de la regula, mai ales daca sunt fun asaVad ca nu mai sunt toate ca in MK2 unde aparea pur si simplu varianta bebe a personajului, ci sunt putin personalizate pentru fiecare personaj. Cea de la Raiden e chiar haioasa
![]()
Bookmarks