sunt prezent.. si pe 20 si pe 27
Khan, sorry de raspuns intirziat, da Ashaena. Cine vrea sa vina sa asculte niscavai metal moldovenesc este primit cu bratele deschise.
Haideti ca ne apropiem cu pasi repezi de ziua intalnirii, si inca nu am stabilit unde... si iar ne trezim fara locuri. So, pana vineri, trebuie sa decidem. Pana acum s-a propus La Scena, Becker Braw, Curtea berarilor. Alte propuneri, idei ?
hmm... daca va puteti abtine de la fumat, cateva ore, cred ca ar fi dragut de inchiriat un salon de la Mandala. Au mancare vegetariana extraordinara, niste dulciuri superbe si un ceai extraordinar. Este ca un fel de lounge/club... au carti, poti lua ceva sa citesti, gratuit, cat bei/mananci. Exista si wifi.
Nu stiu daca se incadreaza in tiparul intalnirilor de pana acum dar... why not?![]()
Ca locatie este pe langa La Scena. Un site nu gasesc acum dar cum il gasesc revin.
trickz, vrei sa ne omori tata ? Pai noi vrem sa ne "simtem" bine si tu ne pui la cura de slabire. No smokin', no meat, no heat ?
Bine, pentru cei care urasc fumatul, sunt vegetarieni si vor sa bea un ceai, puteti stabili si voi o intalnire, ca nu e greu. But me wants little pleasures for my belly![]()
Tricks va invita la bufet UK style with tea & cookies. Ala pare prea "aristocrat" si nu cred ca e genul celor de pe CG
![]()
Ntz ntz.. lasa ca pun eu de intalnirea consolegames cu alergari si premii, intalnirea consolegames cu tenis si premii, intalnirea consolegames cu mancare libaneza, proaspata si gustoasa si cu premii![]()
Nu rade fratioare, ca ultima data am mancat 3 zile la servici din pachetul luat acasa de la Excalibur.
@trickz, facem si d-aia.Eu am fost sportiv de perf ceva ani buni iar acum fac sport de 4-5 ori pe sapt deci o sa fiu in forma, dar aia cu mancare libaneza...no 10x.Eu mi-s jumatate musulman si in Bucuresti nu se mananca nicaieri mancare arabeasca serioasa. Daca ai pe cineva in familie care sa ne gateasca, da, dar altfel o sa zic pas.![]()
Da da... mergem toti la mama lui trickz, sa ne gateasca
Cand ne-o vedea 20-30 de insi... flamanzi... nu cred ca mai vrea trickz sa ne dea cookies si ceai![]()
Bookmarks