Si acum, piesa de rezistenta. Darkie dupa ce a primit premiul cu tshirt MGS4 (thx Kinezu !).
Originalul... si adevarul. Darkie is a god !
Si acum, piesa de rezistenta. Darkie dupa ce a primit premiul cu tshirt MGS4 (thx Kinezu !).
Originalul... si adevarul. Darkie is a god !
In sfarsit il mai vedem si noi pe Mo ca da cate un zambet prin poze![]()
Tare si asta cu darkie. Nice T-Shirt
of ce rau imi pare ca nu am putut ajunge..
cand se mai face o intalnire de gen,o sa fac tot posibilul sa vin..acum o sa urmaresc mai des,sa vad cand se mai stabilesc..
De fapt in poza de pe caramida erau niste gagici semi-dezbracate si ... zambeam pe sub mustata.
Nu stii cum a facut DeeDee cand s-a uitat prin caramidaAtunci khan zambea pe sub mustata
![]()
ce ma enervati!!When's the next meeting? Poate dau si eu o fuga pana la Bucuresti! Mi-ar face mare placere sa va cunosc. Singurul cu care m-am gasit de pe aici e Darkie. Bine, au fost si altii, da' nu si-au facut aparitia pe forumul asta pana acum.
PS: darkist imi place ce cioc + moustache ti-ai lasat. Fits you well!![]()
Junkist te asteptam cu drag. De asemeni pe orice consolist care vine din provincie, ca doar d'aia se anunta cu 1 saptamana inainte sa aiba toata lumea timp sa apara.
PS: pozele mele sunt in geanta la Olivia care e la ea acasa - o sa le bag si eu cand o sa le am(sunt facute de Trickz deci sa nu va speriati
)
Pey poate strang un groupie de 4-5 insi de prin zona, Braila + Galati, ca oameni sunt (cat sa imi incapa in masina) si o punem de un drum la bucuresti special pt asta. Am un amic ff bun, cu care ma stiu de vreo 8-9 ani de zile. Ar putea sa imi fie tata, are vreo 40+ insa e super maniac cu jocurile, ma face degajat la multe capitole! Si...n-ati vrea sa il aduc pe capu' vostru, este pur si simplu terorist omu in ce hal se implica in discutii si cum se manifesta mai ales!Am sa ii propun sa vedem ce zice, desi nu cred ca ar refuza o iesire de genul asta
![]()
Ramane sa urmaresc topicul si sa vad cand imi fac timp
![]()
Junnkie: va asteptam. Si cu ocazia asta, astept idei/recomandari pt. urmatoarea locatie. Dar sa incercam sa nu mai sarim pe localuri asa scumpe, pls... ca e bugetul si-asa usurat de perioadele astea de sarbatori
Sambata se vorbea de restaurand indian. I have 0 knowledge intrucat nu stiu despre bucataria indiana decat ce am vazut pe Travel & Discovery. Trickz, tu ziceai ca te pricepi, asa ca asteptam recomandari, meniuri, localuri (daca or fi mai mult de unul)![]()
babulu: mooo..ma..moom...mrrr.... bffff..
Mo: in traducere, doarme monica nu pot vorbi.
Bookmarks