ahahaha bobby cu prietenara imaginara![]()
Cu siguranta vom face. De fapt, speram sa avem un coltisor al nostru... un bar/club dedicat. Desi la ultima intalnire parca am stabilit ca e mai frumos sa fim "on the move", sa mergem intr-o saptamana intr-un loc, cealalta in alt loc... Mai vedem si noi ce e frumos si ce nu. Iar mai spre toamna, sper sa facem o plecare cu masinile... undeva la munte/mare, sa facem un gratarel si un PSP/Wii Party
Dupa cum ati observat in calendar, deja avem stabilita urmatoarea intalnire sambata. Sa vedem si unde. Pana acum a ramas stabilit clubul Excalibur (pentru cei care nu stiu, specific britanic, foarte sic, underground, good food si preturi decente). Ah, si este... foarte medieval![]()
poate vin si eu, de mult vreau sa incerc Excalibur dar avand in vedere portiile imense de mancare nu era loc unde sa vin doar eu cu prietena![]()
/me wants to come next time plx![]()
/me brings Lancer Assault Riffle & Torque Bow
/me is waiting in the shadows![]()
Guys...am si eu o obsesie... cam de pe la ce ora se va strange lumea si pana la cat tine?![]()
Lumea s-a strans pe la 21 ... si din cate am inteles eu a tinut pana pe la 05:00![]()
(eu am plecat impreuna cu jumatatea si cu Bobby pe la 02 ... )
Sambata asta, vom incerca sa fim mai "matinali" si sa incepem un pic mai devreme. Cred ca in jur de ora 19:00, ca sa ajungem si noi ca oameniii acasa![]()
Parca va si vad pe voi beti, in loc sa cantati pe strada "Du-ma acasa mai tranvai" strigati Haduoken si fredonati tema din Mario![]()
Noi nu bem. Doar testam diferite elixire de stamina, str, powerup... Ultima oara darkie a incercat sa faca rapid levelup cu niste potiuni bizare, dar nu prea i-a reusit![]()
Pai eu nu sunt devina pentru ca druidu de le prepara nu a respectat recipa plus ca hangiul a gresit orderu![]()
Bon, haideti sa facem lista cu cine vine Sambata la ora 19:00 la Excalibur, ca sa sun maine sa fac rezervare. Se poate si manca (in case you're wondering). Tot Sambata sper sa inmanam si primele premii (celor care pot veni). Daca nu pot veni, nu-i problema, trimitem prin posta
So:
2 persoane (me & my chick)
Bookmarks