imi pare extrem de rau dar weekendu asta nu pot sa ma alatur clubului din cauza unor probleme personale de rank 5 ( ca sa zic asa)
![]()
imi pare extrem de rau dar weekendu asta nu pot sa ma alatur clubului din cauza unor probleme personale de rank 5 ( ca sa zic asa)
![]()
eu cred ca o sa stau destul de putin ptr ca acu am realizat ca simbata seara/noapte vine fratele meu din Italia (cu autocarul) si trebuie sa ma duc sa il iau. sper sa nu vina la 7-8 seara, ci mai incolo, ca altfel nu ajung deloc![]()
eu +1, level si _Engel_ + 1 .... in total 5
nu sunt un pasionat al power-upurilor rapide, probabil voi face un grinding serios cu multe beri![]()
Ce rau imi pare ca deocamdata nu sunt in bucuresti (haha..cred ca e prima data cand spun ca imi pare rau ca nu sunt in bucuresti) ca as fi venit si eu.
De cand o sa inceapa facultatea o sa fiu mereu prezent cu jumatatea(va rupe la Bomberman pe DS, watch out)
Cat despre aceste power-upuri, sunt adeptul sucuriloravem voie si daca bem doar suc nu?
![]()
13 for now.
DeathWings, no problem... te asteptam. Si stai linistit, poti sa bei limonada, juice, girlies cockteils, whatever makes you feel good. Eu de a mea femeie ce sa mai zic, care usually bea apa plata (fara lamaie) ?!? Dar, las' ca e bine ca am soferitza
Si ca tot am adus vorba, stiati care e diferenta dintre un sofer si o soferitza ?
Well, va spun eu: Soferul sofeaza iar soferitza si-o fereste![]()
Oameni buni... hotarati-va pt. ca trebuie sa stiu pt. cate locuri sa fac rezervare. As in one hour max, ca altfel nu mai gasim locuri.
Vai... deci BIG BIG problem. Eu v-am zis sa ne hotaram repede. Am sunat la Excalibur... iar pt. Sambata la ora 19:00 nu mai au nimic liber. Singurul mod in care ne pot ajuta, este sa rezervam mai devreme, sa zicem ora 14:00... So, ce spuneti ? Rezerv masa de 16 persoane la ora 14:00 sau cautam in alta parte. Fast fast plsss...![]()
Sau o lasam pentru sambata viitoare (tot pe seara), poate asa se mai strange lumea si poti face rezervare si din timp. 14:00 este prea devreme pentru mine![]()
din pacate este prea devreme si pentru mine. in cazul asta putem intr-adevar sa o lasam pentru saptamina viitoare.
Primim pe oricine, doar ca momentan mi-au spulberat orice vis cei de la Excalibur. Trebuie sa gasim alt loc, asa ca sariti cu idei. De preferat mai central, sa poata ajunge oricine (si care nu are masina) acolo. Si sa nu fie prea expensive, ca nah, nu toti avem bugete nelimitate. Pana acum erau 16 persoane... 17 cu nops66
Daca aveti ceva preferat, postati aici, si eu sun sa fac rezervare...
Bon, a venit o noua propunere: Cafeneaua Actorilor (in parcul Tineretului). Se pare ca este foarte mare si foarte ok. Ceva detalii cred ca puteti gasi aici: Food&Bar Magazine - Cafeneaua Actorilor in varianta de vara . Ce spuneti, ma bag la o rezervare ? Eu sunt de acord... Dj Mo zice ca e ok... Hai sa va aud si pe restul. Toata lumea mainile in aer![]()
Bookmarks