Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 99 of 180 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1961 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sanjuro: eeeh, era o metafora

rodarkone: Si nu numai ca nu se plictisesc... dar cred ca sunt chiar gamerite serioase. Pai Cris se joaca mai mult ca mine lately (in special pe Wii). Olivia nu cred ca rezista tentatiei, inconjurata de console. Q's girl din cate am auzit a acaparat PS3-ul... DeeDee rupe tot ce prinde, DJ Andrei la fel. Restul nu stiu, dar ma indoiesc sunt pe dinafara

La urma urmei, multi dintre noi suntem deja "babalaci"... nu ne mai arde de prospaturi. Si apoi, ne intalnim sa discutam chestii serioase, nu sa ne uitam dupa gagici. Pentru asta, ne intalnim vara la terase... sa vedem balcoanele

2. #1962 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cris[...]Olivia[...]Q's girl[...]DeeDee[...]DJ Andrei
    What? lol

3. #1963 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Monky si Darkone, amandoi aveti puncte valide pentru ce se intampla in prezent. In timp se va realiza si chestia la care ma gandesc eu, pentru ca daca se poate la altii, se poate si la noi. Bafta si petreceri frumoase in continuare!

4. #1964 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu sper sa se perpetueze fenomenul asta (al organizarii de intalniri cu scop bere si "ne simptem bine") si in tara - sa se faca mici comunitati care sa se intalneasca exact cum facem noi in Bucuresti - eventual sa reusim sa facem niste calatorii cu scop informativ/lucrativo-productiv (pai de ce unii sa se duca sa-si cumpere louis "vouiton" si noi nu) in diferite colturi ale lumii - pentru a vedea cum se bucura altii de fenomenul consolistic (magazine de profil ale marilor companii, ale marilor developeri si publisheri si multe magazine de unde putem cumpara jocuri/console/accesorii si gaming related stuff ...)

Din pacate dupa cum si tara noastra are o mare parte care este la nivelul evului mediu (fara apa curenta, canalizare, drumuri, electricitate etc) asa si consolistii din Romania sunt la inceput - nu trebuie sa ne grabim ci sa avem rabdare, poate nu noi, dar sunt aproape sigur ca odraslele noastre (sper ca observati felul subtil cu care am evitat cacofonia) vor avea parte de zile mai bune din partea producatorilor (a se citi servicii online similare cu cele din occident, magazine de desfacere similare .. etc - evident totul tine de consum, daca noi vom consuma jocuri/console - atunci copii nostri vor avea parte, parintii nostri n-au avut de unde ... deci nici noi n-avem de unde sa fim atat de "versati") -

5. #1965 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Cris[...]Olivia[...]Q's girl[...]DeeDee[...]DJ Andrei

WUT? lol

6. #1966 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Bine zice rodarkone. Imaginati-va un autocar plin cu membri CG calatorind pana in vreo tara occidentala. That would be something. lol

7. #1967 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Bine zice rodarkone. Imaginati-va un autocar plin cu membri CG calatorind pana in vreo tara occidentala. That would be something. lol
    Suntem așteptați cu drag.
    Attached Images Attached Images militari-romani-afganistan2.jpg

8. #1968 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Monkyyyy, wtf, what is that supposed to mean ? Daca te referi la fete ca 'rup tot' nu spun ca nu sunt de acord. Data viitoare incerc sa vin si eu cu prietena, asa doar daca o aduce si trickz pe a lui.

9. #1969 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Haha, vedem atunci

10. #1970 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, te-am vazut asa cu parul lung, printre fete... am zis ca nah, fiecare cu directia lui
    Mai ales ca initial vroiai sa stai langa Grey... dar si atunci am zis ca treaba voastra, nu ma bag...

11. #1971 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai nu s-a mai asezat, a zis ca e invidios Donely dup-aia ...

12. #1972 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai nu s-a mai asezat, a zis ca e invidios Donely dup-aia ...
    Donelu era ocupat cu Sarpe. N-ai vazut ca au plecat repede impreuna, nu mai rezistau

13. #1973 SP
    Junior Member blooder's Avatar
    am citit cam ce se scrie pe aici , dar , pana la urma se fac meeturi cu cei de pe console gamers? sau putem organiza noi daca avem unde etc( exemplu eu am o garsoniera unde fac gaming partyuri all night si... bem vorbim,nu stiu putem sa ne intalnim mai multi, btw eu sunt din brasov) daca se fac as vrea sa stiu si eu unde ca banuiesc ca ca va cunoasteti asa intre voi cat de cat

14. #1974 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    in bucuresti la carciuma

dar vezi ca sunteti ceva din brasov, 2 stiu numai eu t@z si walkman...

15. #1975 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    L-am vazut pe Mo (fara sotie) langa el si am zis sa nu il deranjez, ce tampenii o face el cu Grey.

PS-> Nu puteam sa ma asez pe colt langa tine din 2 motive :

1. Nu aveam loc de Mo sa mananc.
    2. Nu ma mai casatoream. (e vorba din mosi stramosi, cica lol)

16. #1976 SP
    Member sarpe's Avatar
    Donelu era ocupat cu Sarpe. N-ai vazut ca au plecat repede impreuna, nu mai rezistau
    Attached Images Attached Images sex1stdate.jpg

17. #1977 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    EL nu mai rezista...de fapt nu mai avea rabdare sa incerce pe dosul lui, noul bengay crema

18. #1978 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Where is Greyhound?"I wanna' see grey!"

19. #1979 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Where is Greyhound?"I wanna' see grey!"
    Hmm... "I wanna see colour!"

Se cam ascundea el, dar il poti vedea aici, aici si aici. Find the grey spot

20. #1980 SP
    Senior Member tray's Avatar
    probabil nu vad bine :dar in poza http://www.consolegames.ro/forum/att...9_img_6543.jpg vad in stanga pe cineva cu paru alb imbracat in pijama ,w00t?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 180 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 ... LastLast