e camasaeste darcangel
I can't understand nothing anymore . If you're a teenager you can't wear a tuxedo , and if you're older you can't wear a damn simple shirt ?
Eh, romgleza presupune si un pic de romana pe-acolo... which is none
Dar nu-i bai, noi aici suntem deschisi la "imoralitati" verbale, atata timp cat nu pocim saraca limba romana pe sistemul "nus' c vrei k nu prcp"
On-topic, asteptam propuneri pentru concursurile din Ianuarie... de la urmatoarea intalnire...
fratilor... trece luna ianuarie si nu ne vedem?
despre concursuri... facem primul open de tennis Wii? ca io m-am dopat cu jumari, sorici si slanina... studentul a zis ca tine la infruntare, deci cred ca avem deja 2 consurenti. o sa fie mai greu sa gasim trofeul - daca se poate o vaza de pe vremea lui nea Nicu.
E deabea 6 si crede-ma ca si eu astept urmatoarea intalnire cu sufletul la gura. Cum suna 24 ianuarie pentru voi ?![]()
nu suflu o vorba despre tuica fiarta din cantonament. dar efectele aburilor ei se vad in ce scriu pe aici. iar ma ia la trei pazeste un moderator... doi... trei...
Hai ca facem spam Wadder. lol Presupun ca urmatoarea intalnire o facem cat mai repede dupa ce strangem banutii.![]()
sincer luna asta nu vad intalnire
Khan a spus simplu - faliment luna asta. inca socotesc ce si cum platesc pana pe 15 cand iau banii![]()
Bodo, dupa mine nu e de ras ca te scotocesti si te gandesti cum sa platestii facturi/jocuri/rate sau altele pana pe 15.Imi cer scuze, dar in momentul asta nu pot sa zic ca sunt foarte fericit ca si eu fac cam acelasi lucru. Cel putin pana pe 21 cand iau si eu salariul sau pana imi vand laptop-ul care nu il am nici macar de 1 luna sau doua. lol
Intalnire in Ianuarie ... are u guys INSANE ? ... ianuarie e cea mai CUMPLITA luna din punct de vedere financiar din tot anu
Daca se face - je ne vine pas
Facem si in Ianuarie... dar spre finnish (sa apucam salar). Daca nu strangem de proiector sau nu-l gasim, mai amanam un pic, sa venim pregatiti![]()
Deci m-am pregatit .. mi-am luat chilotii de tabla si ciorapii roz bombon cu baterii ca sa dau bine la public.
era frumos in ianuarie ca putea veni si mr. robert dinu. si visam si la un-doua-trei meciuri de tenis. poate ajung in semifinale...![]()
Bookmarks