Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 180 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1981 SP
    Member Snoopz's Avatar
    e camasa este darcangel

2. #1982 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    probabil nu vad bine :dar in poza http://www.consolegames.ro/forum/att...9_img_6543.jpg vad in stanga pe cineva cu paru alb imbracat in pijama ,w00t?
    Eeeh... varsta asta... fiind vorba de unul dintre cei mai in varsta consolisti (darcangel), se accepta

P.S. Este totusi doar o camasa...

3. #1983 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    I can't understand nothing anymore . If you're a teenager you can't wear a tuxedo , and if you're older you can't wear a damn simple shirt ?

4. #1984 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    I can't understand this: de ce nu scrii in romana?

5. #1985 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Din cauza romglezei .

6. #1986 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, romgleza presupune si un pic de romana pe-acolo... which is none

Dar nu-i bai, noi aici suntem deschisi la "imoralitati" verbale, atata timp cat nu pocim saraca limba romana pe sistemul "nus' c vrei k nu prcp"

On-topic, asteptam propuneri pentru concursurile din Ianuarie... de la urmatoarea intalnire...

7. #1987 SP
    Member sarpe's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    EL nu mai rezista...de fapt nu mai avea rabdare sa incerce pe dosul lui, noul bengay crema
    vad ca te pricepi de minune la creme lol cred ca le-ai incercat pe toate nebunule

ps:hai, te astept la o cafea

8. #1988 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

salutare

fratilor... trece luna ianuarie si nu ne vedem?
    despre concursuri... facem primul open de tennis Wii? ca io m-am dopat cu jumari, sorici si slanina... studentul a zis ca tine la infruntare, deci cred ca avem deja 2 consurenti. o sa fie mai greu sa gasim trofeul - daca se poate o vaza de pe vremea lui nea Nicu.

9. #1989 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    E deabea 6 si crede-ma ca si eu astept urmatoarea intalnire cu sufletul la gura. Cum suna 24 ianuarie pentru voi ?

10. #1990 SP

precizare

nu suflu o vorba despre tuica fiarta din cantonament. dar efectele aburilor ei se vad in ce scriu pe aici. iar ma ia la trei pazeste un moderator... doi... trei...

11. #1991 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    E deabea 6 si crede-ma ca si eu astept urmatoarea intalnire cu sufletul la gura. Cum suna 24 ianuarie pentru voi ?
    Pentru mine Ianuarie inseamna hai cu Februarie mai repede. Ianuarie = faliment

12. #1992 SP
    Hai ca facem spam Wadder. lol Presupun ca urmatoarea intalnire o facem cat mai repede dupa ce strangem banutii.

13. #1993 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sincer luna asta nu vad intalnire

Khan a spus simplu - faliment luna asta. inca socotesc ce si cum platesc pana pe 15 cand iau banii

14. #1994 SP
    Bodo, dupa mine nu e de ras ca te scotocesti si te gandesti cum sa platestii facturi/jocuri/rate sau altele pana pe 15. Imi cer scuze, dar in momentul asta nu pot sa zic ca sunt foarte fericit ca si eu fac cam acelasi lucru. Cel putin pana pe 21 cand iau si eu salariul sau pana imi vand laptop-ul care nu il am nici macar de 1 luna sau doua. lol

15. #1995 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Intalnire in Ianuarie ... are u guys INSANE ? ... ianuarie e cea mai CUMPLITA luna din punct de vedere financiar din tot anu

Daca se face - je ne vine pas

16. #1996 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Franceza intotdeauna a fost punctul forte al lui Darkie :X

17. #1997 SP
    e un joc de cuvinte paizane

18. #1998 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Facem si in Ianuarie... dar spre finnish (sa apucam salar). Daca nu strangem de proiector sau nu-l gasim, mai amanam un pic, sa venim pregatiti

19. #1999 SP
    Deci m-am pregatit .. mi-am luat chilotii de tabla si ciorapii roz bombon cu baterii ca sa dau bine la public.

20. #2000 SP

frumos

era frumos in ianuarie ca putea veni si mr. robert dinu. si visam si la un-doua-trei meciuri de tenis. poate ajung in semifinale...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 180 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast