Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 102 of 180 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2021 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Luigi: de ce iti trebuie filmare cand ne poti vedea la intalnire live, in rezolutii mai bune decat FullHD ?

Walkman: de ce intrebi ? Ca oricum nu viii... Esti iertat insa pt. ca esti din Brasov (daca nu ma insel)...

Mai intarziem un picut ca sa ne punem la punct financiar, asteptam si jocurile pe luna asta (daca or mai veni), si sper sa luam si proiectorul, pt. ca next one sa fie de nota 20 ! I want to see Donely singing "Vreau sa ma sparg libeeeeer !" (in traducere de la "I want to break free" )

2. #2022 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Facem parodie dupa Megastar sa inteleg?

3. #2023 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Luigi: de ce iti trebuie filmare cand ne poti vedea la intalnire live, in rezolutii mai bune decat FullHD ?

Walkman: de ce intrebi ? Ca oricum nu viii... Esti iertat insa pt. ca esti din Brasov (daca nu ma insel)...

Mai intarziem un picut ca sa ne punem la punct financiar, asteptam si jocurile pe luna asta (daca or mai veni), si sper sa luam si proiectorul, pt. ca next one sa fie de nota 20 ! I want to see Donely singing "Vreau sa ma sparg libeeeeer !" (in traducere de la "I want to break free" )

Vin mai ,vin..

4. #2024 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ei , daca vine walkman , vin si eu , cu mentiunea : Sa fie in Februarie ...

5. #2025 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu am citit tot topicul insa as vrea si eu niste detalii in legatura cu aceste meetinguri...
    Unde va intalniti ? Vin doar cei care doneaza ceva ?

6. #2026 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GS0Ls: Ne intalnim in diverse locuri, in functie de cum ne place. Poate vrem un chinezesc, poate vrem la terasa... depinde si de anotimp si de ce vrem sa organizam. Citeste macar cateva pagini din thread si o sa vezi pe unde ne intalnim.

De venit, vine cine doreste si se considera consolist...

Studentul: normal ca va fi in Februarie...

7. #2027 SP
    Well, inca putin si vine si luna Februarie Hai pe 14 Februarie.

8. #2028 SP
    Admin MonkY's Avatar
    14 e Duminica, si nu prea merge. Ne-am gandit si noi la fel... insa Sambata cade 13, si nu prea e bine. O sa se intereseze Darkie daca e liber localul pe 20.

9. #2029 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Hai pe 14 Februarie.
    Banuiam eu ca vrei sa ma ceri in casatorie dar sa stii, nu imi place ziua indragostitilor, mi se pare prea siropoasa!

10. #2030 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Dar pe 6 ce ar avea, sau e rezervat ?

11. #2031 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Dar pe 6 ce ar avea, sau e rezervat ?
    Da.

12. #2032 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Banuiam eu ca vrei sa ma ceri in casatorie dar sa stii, nu imi place ziua indragostitilor, mi se pare prea siropoasa!
    Oups, m-ai prins asa. Si vorbisem deja pentru tot, aveam niste baietii sa iti cante o serenada, Darkie facea un dans din buric si Khan ne cinstea cu o visinata. Si nu ai stricat totul. Mi-ai rupt inima.

13. #2033 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Oups, m-ai prins asa. Si vorbisem deja pentru tot, aveam niste baietii sa iti cante o serenada, Darkie facea un dans din buric si Khan ne cinstea cu o visinata. Si nu ai stricat totul. Mi-ai rupt inima.
    Bobby, cred ca in acest caz trebuia sa pui un smile de ras la sfarsit. You scared the hell out of me....

14. #2034 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Bobby, cred ca in acest caz trebuia sa pui un smile de ras la sfarsit. You scared the hell out of me....
    Smile de ras... grrr... iar ai baut din visinata aia ? Vezi ca e smilie sau smiley. Dar wth, puneti zambete de ras va rog

15. #2035 SP
    Eu pun zambetul de plans Dar de ce sa te speri DJ_Andrei, nu stii de idila dintre mine si Trickz ? Plimbari nocturne la shaorma, la MC ?

16. #2036 SP
    Ba da , dar eu m-am gandit la ce era mai rau, scuze....lol

17. #2037 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Deci ramane pe 20 guys?

18. #2038 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Deci ramane pe 20 guys?
    Asteptam confirmarea de la Darkie & Ollie

19. #2039 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate... raspunsul venit a fost... Negativ Mai exact, pe data de 20 Feb este ocupat. Si mai rau pare a fi faptul ca la Nautilus a aparut bizar un program de "serate" si alte nebunii, care se intampla in fiecare seara (gen Vineri, Sambata, Duminica). Prin urmare, probabil celor de la Nautilus nu prea le-a placut de noi... asa ca trebuie sa ne cautam o alta locatie. Pe criza asta, ma gandesc ca foarte greu nu va fi. So, suntem deschisi la propuneri. Locatia propusa ar trebui sa indeplineasca totusi cateva conditii:

- Sa fie loc pentru cel putin 20-30 de persoane
    - Sa poata fi accesibil (nu cautam local de fitze, unde o apa plata este minim 10 RON)
    - Sa putem sa ne auzim (nu cluburi house, manele si alte nebunii unde se canta "la masa")
    - Sa ne putem instala proiector si sa avem loc sa ne desfasuram
    - Sa se poata manca si fuma

20. #2040 SP
    Member darcangel's Avatar
    Am fost invitat de un amic la acest "Nautilus", intr-o sambata seara; era seara de "spectacol" la care era asteptat si "maestrul" asa ca, va deveni un restaurant de fitze, deja se cheama "Gyuri`s Pub" si are in meniu feluri gatite chiar de catre ..... "maestru". Sa-mi fie cu iertare daca v-au agasat ghilimelele, era musai sa le pun !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 180 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 ... LastLast