Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 118 of 180 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2341 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    tequilla a fost? nu apa?

parca vazusem undeva pe niste flyere reclama cu un shot din partea casei...oricum e super

eu am zis si daca nu facem cu bufet si tot e convenabil

2. #2342 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    tequilla a fost? nu apa?

parca vazusem undeva pe niste flyere reclama cu un shot din partea casei...oricum e super

eu am zis si daca nu facem cu bufet si tot e convenabil
    Da, aveau in reclama un shot din partea casei... insa pt. club, nu pt. restaurant. Iar discount nu aveau cum sa ne dea atata timp cat plateam totul pe loc. Ar fi fost culmea sa ne dea cate o chitanta la fiecare chestie... si cand strangeam de 50 sau 100 RON sa strigam "Bingo" ! De-aia ma gandeam la bufet suedez. Pentru ca ii spuneam din start ca vrem de 50 RON de persoana, si automat ne dadeau un 10% discount. Nu pare mult, dar tot e ceva.
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Deci eu zic sa mai mergem acolo si sa facem si bufet suedez, dar sa ne aranjeze mese mari, or something, sa ne grupeze mai bine. Si sa se intample cat mai des.
    Da, aranjarea nu a fost cea mai stralucita... poate si din cauza meselor inalte, pe care nu stiu cum le-ar fi putut uni. Am zis sa incercam sa nu mai facem masa ca la nunta... dar se pare ca nici asa nu e optim

3. #2343 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Poate mai aveti chef si de miscare Intrati pe thread-ul iesiri la fotbal ...

4. #2344 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Poate mai aveti chef si de miscare Intrati pe thread-ul iesiri la fotbal ...
    Sau pe threadul de airsoft al lui Grey...

5. #2345 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Va astept maine dimineata la padure, la o ciuruiala

6. #2346 SP
    Junior Member v4sii's Avatar
    Locatia a fost chiar ok sper sa ne vedem cat mai curand. Sper sa avem si un PS3 pentru o Fifa

7. #2347 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Killzone-DM-C"drinking team" by Enthroll
    Attached Images Attached Images dmc-drinking-team-mask-off.jpg dmc-drinking-team_1.jpg

8. #2348 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Killzone-DM-C"drinking team" by Enthroll
    ce tare e a 2-a poza! Go Go DM-C!!!

9. #2349 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, ar trebui sa incepem sa ne gandim cum facem pt. aniversarea pentru 2 ani de CG. Ce spuneti, n-ar fi mai bine sa cerem tot un bufet suedez, cum a fost la localul lui Gyuri ? De data asta insa, in noua locatie (unde avem frumos si o plasma... si poate rezolvam si cu sunetul)... Ma gandesc ca iesim mult mai ok la un 50 RON de persoana cu bufet decat sa stam sa comandam una alta de mancare (si iesim mai scump)...

P.S. Din pacate limita va fi de 35-40 de persoane... intrucat mai mult nu ne permite la Historia...

10. #2350 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Se face tombola?

11. #2351 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Interesanta intalnirea. Ce sa fac, nu pot ajunge in Bucuresti, as pierde 2 zile si nu este loc. Discutie despre posibilele efecte ale unui atac nuclear cu tuica de tescovina a-ti avut? Nu de alta, ca doar nu au avut loc discutii despre "criza" ?!? sper ...

Pana la urma ma apuc sa organizez sau macar sa initiez intalniri la nivelul judetului Braila. Sau de ce nu Buzau - Braila - Galati, ca doar suntem vecini. Nu strica putina iesire la rampa.
    +1 pentru Braila. Si aici ar mai fi...hmm...Pastilutza, RealShot, iLLuSSion, robmen, himmnoz si poolonik care sunt tot din Braila. Poate organizam ceva, dar dupa data de 20 august, voi fi plecat din tara.

12. #2352 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Se face tombola?
    Bwahahaha, bestie mica Nu cred... ca suntem saraci anul asta...
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    +1 pentru Braila. Si aici ar mai fi...hmm...Pastilutza, RealShot, robmen, himmnoz si poolonik care sunt tot din Braila. Poate organizam ceva, dar dupa data de 20 august, voi fi plecat din tara.
    De ce nu... insa ar fi bine sa deschideti un thread separat, sa nu iasa haos...

13. #2353 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Daca nu se face tombola eu nu mai vin ... mai bine stau acasa si ascult vuvuzela la televizor. *sau pe youtube (pentru cunoscatori)

14. #2354 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bine mai, o sa facem tombola... cine castiga la tombola merge acasa cu Donely...

Acum serios... va surade ideea de bufet suedez, sau facem ca data trecuta... comandam/platim ?

15. #2355 SP
    putem sa facem un poll - si sa aplicam principiile democratice.

eu as vota pentru individual - chiar nu-mi pasa ce mananc/beau - eu vin pentru atmosfera (pardon ... tombola)

16. #2356 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Optiunile pentru vot:
    • Tombola clasica
    • Tombola cu premii mari
    • Tombola cu premii imense
    • Tombola unde castigatorul primeste actiuni la fondul ConsoleGames S.A.
    • Tombola unde castiga Trickz tot
    • Tombola unde castiga Darkie tot
    • Tombola unde se imbata Dj_Andrei si nu castiga nimic

Si cam atat am vrea

17. #2357 SP
    Poll ul era pentru mancare - dar daca voi va ganditi numa la tombole ........

18. #2358 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu comand, MonkY plateste. Sunt pentru

Cel mai simplu e sa-si plateasca fiecare ce comanda, pe loc. Sa nu mai avem situatii diverse.

19. #2359 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Optiunile pentru vot:
    • Tombola clasica
    • Tombola cu premii mari
    • Tombola cu premii imense
    • Tombola unde castigatorul primeste actiuni la fondul ConsoleGames S.A.
    • Tombola unde castiga Trickz tot
    • Tombola unde castiga Darkie tot
    • Tombola unde se imbata Dj_Andrei si nu castiga nimic
    Si cam atat am vrea

Ca sa nu mai zica Dj Mo ca primesc premii pe degeaba, vin deja cu sticla de visinata (lol) goala si cum spune si trickz, nu castig nimic !

Imi surade ideea cu bufet suedez !

As vrea sa gust o palinca facuta de un consolist !

20. #2360 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Individual here

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 180 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 168 ... LastLast