A fost super, mancare buna(mai putin puiul) atmosfera, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.
A fost super, mancare buna(mai putin puiul) atmosfera, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.
A fost super! Mancarea buna (salata, YUM!), cadourile foarte bine alese si primite, tortul foarte gustos si aratos, gamerii foarte simpatici si de treaba, jocurile foarte fun, totul a fost grozav (foarte grozav, chiar)!
Imi cer scuze ca v-am plictisit cu atata Fifa, dar...meh, fotbalul e un drog uneori! lol Si tot zic ca fifa se joaca mai bine 1 vs 1, poate mai facem un campionat ceva sa nu raman si eu asa fara revansa
Astept cat mai multe poze, sa le arat si eu nepotilor ce facea bunicul lor inainte sa plece la universitate... lol si, dintre noii prieteni, cine doreste, sa-mi dea add pe messenger la acelasi id (cosminhards).
Felicitari Monky si iti multumim! Traiasca CG!![]()
Acum ca am facut si eu ochi... sa urc cateva poze... Nu sunt senzationale (atat mai imi trebuia, sa car si 7D-ul dupa mine)... insa astept sa-l vad pe maestrul Grey venind cu DSLR-ul. Desi a zis el parca ceva de nunti, botezuri si alte alea. Asa ca data viitoare, ca sa-l convingem, trebuie sa botezam pe unul din voi
So, Intalnire CG - Strike 1
Intalnire CG - Strike 6 (and the last ones)
Apropos, voi pana la cat ati mai stat ? Sa nu ziceti ca ati plecat dupa ce au adormit barmanii![]()
http://www.consolegames.ro/forum/att...a_2_ani_62.jpg
Vaiii, cate clone are. lol
Breee, pare-se ca o fost paranghelie, nu gluma. La urmatoarea ma inscriu si eu, mai invat niste Tekken pana atunci, una-alta![]()
A fost o atmosferă extrem de plăcută, m-am simțit cam mic printre uriași! �mi pare rău pentru că nu am reușit să stau p�nă la final! Ziua CG ar trebui sărbătorită �n fiecare zi
![]()
Bine ca ati avut stickurile alea, ca altfel nu va recunosteam pe unii din voi
Anyway, se pare ca v-ati distrat de minune, tortul arata genial, blonda era draguta, ce sa mai... tot asa CG
P.S.: care ziceati ca e baiatul care v-a intrecut la baut?![]()
nu a fost un campionat prea competitiv, pentru majoritatea dintre noi a fost prima data cand am jucat Tekken. Mika de exemplu nu a jucat niciodata si a ajuns in finala cu MrJuice (castigatorul finalei). cu ce personaj nu stiu, ca la fiecare meci se schimba, nimeni nu a jucat cu acelasi personaj tot campionatul.
Ronny ma refeream la Viper RO (la junior) ca a cam dat cu baietii de pamant la soul calibur![]()
Frumos frumos, la urmatoarea intalnire fac tot posibilu si incerc sa vin si eu,e rusinos sa stau in bucuresti si sa nu vin si sa vina baietii din alte orase.
Bookmarks