Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 129 of 180 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2561 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    vom avea si etichete? foarte tare man if u need help, just ask pot sa te ajut eu cu caratul lucrurilor
    Pai, am facut rapid aseara niste etichete... sticky ones... pentru ca de fiecare data erau multi debusolati de "cine e cutarica... dar celalalt cine e ?". Si-am zis, macar la inceput... sa poarte fiecare in piept cate un sticky cu username-ul... Normal ca nu e nimeni obligat sa-l poarte (mai ales ca e destul de urat)... dar nah, parca se zicea ca "gestul conteaza", nu ?

Cat despre carat... incerc sa ma descurc... sigur o sa ajung fleasca pe-acolo, dar... sper ca ma acceptati si-asa

Aveti mai jos... uratenia creata ieri... m-am chinuit mai mult sa pic pe sticky-urile alea, care sunt taiate din fabrica... Si ca sa vedeti ce grabit eram... l-am trecut pana si pe erik95, care de fapt nu e pe lista
    Attached Images Attached Images lista_1.jpg

2. #2562 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    cosminhards: nu-i asa ca nu te superi daca-ti punem eticheta de taz@ ?
    Pachetul lui oricum va ajunge la tine...

Eu de-abia astept intalnirea... parca-s copil mic... Ma uit cu groaza ca am de carat vreo 40 de pungi, tortul, consola, aparat foto, microfoane, jocuri... Dar ce conteaza... let's start the party ! (Si mi-e si o foameeeeeeee...)
    vrei sa imi confectionez o eticheta, pe modelul (sau pe-acolo) alor tale ? Pot, in ultima instanta, sa mi iau un post-it si sa scriu pe el "cosminhards" daca e nevoie

Daca pot ajuta cu ceva, cum spunea si Andrei, just ask

3. #2563 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminhards View Post
    vrei sa imi confectionez o eticheta, pe modelul (sau pe-acolo) alor tale ? Pot, in ultima instanta, sa mi iau un post-it si sa scriu pe el "cosminhards" daca e nevoie
    Neah, lasa ca mai scot eu o serie, fara nume... cine stie, poate ne trezim si cu o clona, ceva
    Quote Originally Posted by cosminhards View Post
    Daca pot ajuta cu ceva, cum spunea si Andrei, just ask
    Just be there at 18:00 hrs ! Gata, fug dupa tort...

4. #2564 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Distractie placuta !
    Sa ne aduceti poze !

5. #2565 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    A fost fun! Lumea a fost foarte frumoasa. Mi-a plăcut mult. GG Viperel pentru meci! Thank you MonkY for a great time!

6. #2566 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ati facut poze ? Ce va pus MonkY in pachetele ? Ce campionate au fost ? Scuzati pentru calupul de intrebari lol.

7. #2567 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Atat de putin a durat? Imi aduc aminte ca celelalte se terminau pe la 2-3

8. #2568 SP
    Junior Member Mistic's Avatar
    Multumim pentru cadouri! La Multi Ani !!!

9. #2569 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Foarte frumos! Pacat ca nu am putut petrece mai mult timp acolo, dar m-a durut foarte tare capul toata ziua.

10. #2570 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu s-a terminat, inca mai petrecem. acum ne chinuie talentul la singstar ovidiu ii bate pe toti)

11. #2571 SP
    Ah, sa inteleg ca sunt cativa care au plecat...

12. #2572 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    si mr. Andrew, in loc sa petreaca, sta pe forum )

13. #2573 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Atat de putin a durat? Imi aduc aminte ca celelalte se terminau pe la 2-3
    Phew... noi am plecat pe la 4:00 dimineata... dar baietii au mai ramas la un Fifa. Mai ales ca au mai primit un "energizant" din partea "casei". Sa traiesti Mika (ti-am zis eu ca nu te uit )

Guys, nu stiu cui i-a placut, cui nu, noi atat am putut... Eu unul m-am simtit super bine... am mancat bataie de la Mika la campionatul de Tekken... am mancat bataie la campionatul de Fifa (din vina lui Darkie, normal )... si din fericire nu m-am bagat nici la campionatul de Singstar nici la Warioware... Dar l-am vazut pe Ovidiu in actiune la Sports Resorts si mi-a ajuns

Mancare buna, si multa (cred ca majoritatea a mancat de 2 ori - deh, de la 17:00 la 04:00 - si tot au mai ramas pe platouri de inca o serie). Mie mi-a placut, bucatarul e un tip de nota 10...

In rest, Ovidiu a rupt tot la SingStar... omul este un MJ la jocul asta... facea dublu numarul de puncte. Cred ca juca cu coduri

M-ati omorat cu Fifa... data viitoare Fifa la sfarsit... ca deja visa Olivia mingii, nu alta

Sper ca v-au placut si cadourile... thx goes to Gameshop (si fetelor care au impachetat vreo 150 de postere, au repartizat 20 de masinute, 10 figurine cu ninja, tricouri pt. fiecare, etc... etc...). Nu mai stiu la ora asta... Imi pare rau ca nu au venit Dummymix si Abbymix... iar m-am dat peste cap cu banii, dar, ce conteaza... important e ca v-ati simtit bine (sper). Felicitari castigatorilor si multumim pentru participare.

P.S. Ma bucur ca am reusit sa-i cunosc pe multi consolisti care nu au reusit sa ajunga pana acum... Revin cu pozele cand sunt gata de la developat... momentan vad cam rosu

P.P.S. Eu inca sunt socat cum a reusit baiatul ala sa bata 8 insi la concursul de bere la o distanta de cel putin 30 de secunde... N-am vazut inca pana acum asa viteza. Bine ca si-a revenit repede

14. #2574 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Acum am ajuns si eu acasa. Thx. Andrew pentru transport.

Sa ne traiesti maestre (stiam eu ca nu o sa ma uiti ). Eu m-am simtit foarte bine si am mai pus niste fete unor nume. Mancarea a fost exceptionala. Ca sa ma laud, am ajuns in finala la Tekken si nu am mai pus mana pe joc in viata mea (sa traiasca blonda aia). Felicitari lui Dl. Suc () pentru victorie, lui Ovidiu pentru vocale si baietilor de la Fifa pentru meciuri.

Ca sa nu moara curiosii de curiozitate, in pachet am primit o masinuta din Undercover (schimba cineva cu un mini ninja, cineva?), un tricou plus cateva postere de calitate.

Cat timp mai vine baiatul ala la concursul de baut bere, eu nu ma mai bag. Ever.

LE: F*ck. Trenul meu pleaca intr-o ora. Off I go.

15. #2575 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Am ajuns si eu acasa. Mika nu ai pentru ce, chiar mi-a parut bine de cunostinta si sper sa ne mai intalnim. cred ca stateam pana dimineata de vorba... a stai, e dimineata

Petrecerea a fost super , mancare buna, muzica buna (s-a ocupat domnul Ovidiu de atmosfera ), lume multa si voie buna, mai ceva ca-n basmele lui Creanga. Cred ca i-am omorat pe toti cu Fifa, prin asta sa se inteleaga ca i-am plictisit, dar asta e... orgoliile sunt mari. Vreau sa-i felicit pe organizatori, echipa de moderatori si gameshop, pentru surpria pe care ne-au facut-o (arhicunoscutele "pachetele") si sper sa ne mai intalnim cat de curand. gata, plec sa ma culc.

PS: MonkY ced ca au fost mai putin de 20 de secunde

PSS: lasa K1du-le ca ne revansam noi cumva

16. #2576 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Hai cu pozeeee, damn am ratat concursul Tekken .

17. #2577 SP
    Pacat ca am ratat asa ceva, as fi venit si eu. Insa la ora 4 nu stiu cum mai puteam sa ajung in Drumul Taberei... .

18. #2578 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Da , asa e ... din pacate restaurantul era in varf de munte si singurul mod de a ajunge in oras era printr-o pestera in care incapeai doar pe burta ... Sheesh...
    Ca sa nu mai spun ca sunt baieti care au venit de la Bacau , Brasov , Moreni si care au plecat inapoi this morning ... si tu te plangi ca e departe Drumul Taberei ...
    Cu parerile revin dupa ce mananc si fumez , ca n-am putere

19. #2579 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sa inteleg ca ati facut concurs de tekken dupa ce am plecat?

not fair, Viper va rupea

atmosfera a fost super, din pacate nu mai puteam sa mai stau (era deja 2 dimineata...) but still I WANT A MINI NINJAAAAAAAAAAAAA

asteptam pozele

20. #2580 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    MonkY vad ca nu m-ai banat inca pentru meciul de FIFA deci e bine, am scapatlol. Ce mai pot sa zic, super intalnire, super oameni, promit sa nu mai pierd vreuna de acum inainte. Multumim organizatorilor si sponsorilor( am si eu tricou cu Tekken 6). See you next time.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 180 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 ... LastLast