Well , sa-mi spun si eu parereaA fost super fun . Am cunoscut oameni noi , pe care trebuia sa-i cunosc mai demult , se stiu ei
M-am vazut cu cei pe care-i mai stiam , mai de pe la fotbal sau de la cealalta intalnire ... Ne-am jucat pe wii , am fost cel mai slab la concursul de bere ( am o scuza , nu beau alcool ) , insa mi-am luat revansa la Singstar ... Nu fara probleme , campionul la concursul de bere terminand cu doar 16 puncte in spatele meu
In rest , cred ca mi-am luat la injuraturi cu campionatul de fifa ... Si pe final , ca sa ma trimita acasa , mi-a mai dat si Andrewqp .... un neverosimil 5-0 la fifa
See you next time !
Multumim pentru pachetele si pentru premii tuturor celor care au contribuit...si multumim Monky&Co. 4 za partee
Frumos, frumos. M-am distrat, mi-a facut placere sa cunosc alta lume. La campionatul de Tekken nu am jucat niciunul serios si am avut mai mult noroc. Macar ne-am distrat si n-am plecat cu mana goala ca K1duLui Cosmin inca ii e rau de la berea aia lol. Mersi lui Ovidiu ca ne-a plimbat prin tot Bucurestiul cu masina
Am sa fac tot posibilul sa vin si la urmatoarea intalnire. Multumesc organizatorilor pentru cadouri si atmosfera.
Ma duc sa ma culc ca nu am dormit pana acum...
Super party! GG pentru tot. A fost super distractie la jocuri. Mersi pentru cadouri si premiu (traiasca Nirvana).
Asta a fost cu siguranta cea mai tare intalnire ConsoleGames la care am participat eu. Multe concursuri de jocuri, multe premii si cadouri, mancare foarte buna (in special salata de shaorma lol), am facut cunostiinta cu multi dintre prietenii de pe forum si m-am revazut cu cei pe care deja ii stiam. Sincere felicitari celor care au facut posibil ca acest eveniment sa aiba loc.
Multumesc pentru cadouri (posterul cu RDR este absolut genial) si pentru momentele de neuitat!
De abia astept urmatoarea intalnire. La multi ani, ConsoleGames!![]()
Salut Tuturor! Sunt Cosmin... Ce pot sa spun, mi'a placut aseara. Nu pot face comparatii ca altii dar pot sa spun ca a fost o intalnire foarte reusita. Sper sa mai pot veni si data viitoare... Multumesc tuturor pentru primire, organizatorilor pentru premii si sper sa ne mai vedem.
Hai, ca vin si eu la viitoare intalnire, sper sa mai gasesc Taxiuri pe la 2 dimineata, oricum, vin.
Cam seci pozele, se vede ca nu am venit eu si nici trickz, offff... Ce s-a intamplat cu Greyhound, si el este fotograf nu ?!
Pe langa mica glumita, vreau sa felicit moderatorii pentru organizarea intalnirii si defapt, sa va felicit pe toti pentru tot ce ati facut aici !
Imi rup parul din cap ca nu am reusit sa vin la intalnire !
La multi ani CG !
PS-> Ce s-a intamplat cu Mo ?
S-au imbatat toti de fericire ca nu ai fost prezent si au uitat sa faca poze. Pacat ca nu ai fost, ca sa ne bucuri cu pozele de genul: profil in ceata, profil mai aproape, in ceata, ureche in ceata, ureche mai aproape, in ceata.
Pe langa mica glumita, vreau sa il "felicit" pe Dj_Andrei pentru mica "glumita".
Imi tot rup parul de pe piept, de cand am citit postul tau !
PS-> Da chiar... Ce s-a intamplat cu Mo?
Imi pare sincer rau ca am incurcat treburile..nu prea imi sta in caracteram avut o criza de guta (de guta nu de gutza
..) am zis ca reusesc pana la urma sa vin dar nu puteam merge pe picioare,daca pot rezolva treburile sa imi spui Monky si rezolvam.
Vad ca va-ti distrat pe cinste,bravo si la multi anI CG.
Eu as veni cu cea mai mare placere dar la 14 ani nu cred ca sunt de acord ai mei. So... ramane pe intalnirea de 3 sau 4 ani![]()
Sa te sparg la ficati cu aprecierile tale... pai tu crezi ca eu stau ca tine sa ma plimb cu 7D-ul pe la nunti, botezuri si inmormantari ? Am tras si eu cu G9, lejer... cate-o poza intre 2 ginuri si 3 campionate
Ovidiu: pe la ce ora ati plecat man ? Ati reusit sa terminati ginul (nu tu, stiu ca tu de-abia ai reusit sa "pupi" sticla la concursul de bere) ?
Dar chiar, ce s-a intamplat cu Mo ?![]()
Pe la 4:30 chief ... Pentru bautura trebuie sa te adresezi la celalalt Ghişeu ... Mika , LeoCosmin , Roby ...![]()
Bookmarks