Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 152 of 180 FirstFirst ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 ... LastLast
Results 3,021 to 3,040 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #3021 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Si niste GT5 in split-screen ar fi frumos.
    Ar fi perfect. Dam petrecere pe circuit.

2. #3022 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De niste Playstation Move ce ziceti? Parca mergea jucat in 2 Sports Champions. Si niste GT5 in split-screen ar fi frumos.
    Din pacate nu am Move... daca vrea cineva sa vina sa faca un "demo" si celorlalti... il asteptam. Also, si cu Kinect, putem sa facem ceva... dar cineva va trebui sa sufere sa aduca o consola xbox 360 + kinect... Eu deja nu mai am cum... am masina plina. Zici ca ma mut

3. #3023 SP
    Senior Member tray's Avatar
    eu pot sa aduc xboxul dar nu am nici kinect nici jocuri pt kinect

4. #3024 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai daca vii tu cu el, aduc kinect impreuna cu dance central si adventures. Nu cred ca vrea cineva sa faca fitness sau sa fugareasca vreun animal.

5. #3025 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ok,atata doar sa mai aduci un controller(al meu e cam spart ) si cablul pt a functiona kinectul pt non slim

6. #3026 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ok. Aduc controller si kinect cu tot ce are la el. Oricum, nu o sa folosim controller deloc. Nici in dashboard.

7. #3027 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca ar mai fi cineva cu un Move ar fi perfect. Unul as putea sa il aduc eu.

8. #3028 SP
    Junior Member Derekgl's Avatar
    De unde?....ti-ai luat Move? Cand?
    Daca ar mai fi cineva cu un Move ar fi perfect. Unul as putea sa il aduc eu.

9. #3029 SP
    Member Alexander S77's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Eu astept jucatorii de Tekken 6 de la campionatul de PS3
    Numai sa nu fie iara Random, everyone must suffer the wrath of King
    Honord... I'll see you in hell.

10. #3030 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu iar Tekken , pleaaase ....

11. #3031 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexander S77 View Post
    Honord... I'll see you in hell.
    Oh no you didn't..... did you just.. did you.. son of a...
    @Ovidiu
    stai linistit man , daca se rezolva cu kinect-ul si cu Dance Centrall i'll dance my ass off AND sing MJ's songs with Web on the same time, Booya!

12. #3032 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    prefer sa se joace Super Street Fighter 4 nici macar sa ma uit la tekken cum se joaca nu imi place

13. #3033 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by raf View Post
    prefer sa se joace Super Street Fighter 4 nici macar sa ma uit la tekken cum se joaca nu imi place
    Don't start it man..

14. #3034 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Don't start it man..
    start what?? pur si simplu ziceam asa ca chestie ca nu imi place mie jocul ala si ca prefer sa ma uit cum se joaca sstr4, l-am dat ca referinta nu neaprat ala poate sa fie orice alt joc gen Guilty Gear, Mortal Kombat etc. u dig? oricum se va juca daca se va juca ceva ce vrea lumea nu eu sau oricare alt individ, deci ce sa start...

15. #3035 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Baieti, va suparati daca imi exersez si eu talentu de fotograf amator la party?

Iar referitor la ce se joaca.. se stabilesc dinainte niste titluri sau ne jucam acolo in functie de ce are lumea chef?

16. #3036 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    uitati un lucru guys

ne strangem sa ne bem ceva, sa vorbim, sa barfim, sa ne cunostem cu cei care nu au mai participat. mai lasati joacele si sa curga berea la halbaaaaaaaaaa

17. #3037 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Bun si asa BoDo, doar ca am vazut ca in ultimele posturi s-a vorbit mai mult de console&jocuri si d-asta am intrebat.. oricum eu fiind la prima intalnire o sa incerc sa cunosc cat mai multa lume In plus, o sa fiu cu prietena, deci chiar ca gamingul nu o sa fie principala mea preocupare. Dar poze amatoricesti tot o sa fac

18. #3038 SP
    man iti dai seama ca eu glumesc. normal ca se va juca. ca doar e intalnire consolistica. dar daca mai vad fifa musc din disc

poze cu cat mai multe cu atat mai bine. eu tot sper ca nu voi mai fi prins in ipostaze bahice

19. #3039 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    �ți dai seama că dacă ai menționat asta, toate aparatele or să stea geană pe tine de fiecare dată c�nd pui m�na pe halbă, vorba aia, "de ce ți-e frică, de aia nu scapi"

20. #3040 SP
    pai asta era ideea. ca ies cu o fata in poze de zici ca sunt mort... gogaieeee ....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 152 of 180 FirstFirst ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 ... LastLast