Ar fi perfect. Dam petrecere pe circuit. <:-P
Din pacate nu am Move... daca vrea cineva sa vina sa faca un "demo" si celorlalti... il asteptam. Also, si cu Kinect, putem sa facem ceva... dar cineva va trebui sa sufere sa aduca o consola xbox 360 + kinect... Eu deja nu mai am cum... am masina plina. Zici ca ma mut :))
eu pot sa aduc xboxul dar nu am nici kinect nici jocuri pt kinect
Pai daca vii tu cu el, aduc kinect impreuna cu dance central si adventures. Nu cred ca vrea cineva sa faca fitness sau sa fugareasca vreun animal.
ok,atata doar sa mai aduci un controller(al meu e cam spart :D) si cablul pt a functiona kinectul pt non slim
Ok. Aduc controller si kinect cu tot ce are la el. Oricum, nu o sa folosim controller deloc. Nici in dashboard.
Daca ar mai fi cineva cu un Move ar fi perfect. Unul as putea sa il aduc eu.
Nu iar Tekken , pleaaase ....
prefer sa se joace Super Street Fighter 4 nici macar sa ma uit la tekken cum se joaca nu imi place :P
start what?? pur si simplu ziceam asa ca chestie ca nu imi place mie jocul ala si ca prefer sa ma uit cum se joaca sstr4, l-am dat ca referinta nu neaprat ala poate sa fie orice alt joc gen Guilty Gear, Mortal Kombat etc. u dig?;;) oricum se va juca daca se va juca ceva ce vrea lumea nu eu sau oricare alt individ, deci ce sa start...
Baieti, va suparati daca imi exersez si eu talentu de fotograf amator la party? ;;)
Iar referitor la ce se joaca.. se stabilesc dinainte niste titluri sau ne jucam acolo in functie de ce are lumea chef?
uitati un lucru guys
ne strangem sa ne bem ceva, sa vorbim, sa barfim, sa ne cunostem cu cei care nu au mai participat. mai lasati joacele si sa curga berea la halbaaaaaaaaaa :xmas:
Bun si asa BoDo, doar ca am vazut ca in ultimele posturi s-a vorbit mai mult de console&jocuri si d-asta am intrebat.. oricum eu fiind la prima intalnire o sa incerc sa cunosc cat mai multa lume :) In plus, o sa fiu cu prietena, deci chiar ca gamingul nu o sa fie principala mea preocupare. Dar poze amatoricesti tot o sa fac :evil:
man iti dai seama ca eu glumesc. normal ca se va juca. ca doar e intalnire consolistica. dar daca mai vad fifa musc din disc :))
poze cu cat mai multe cu atat mai bine. eu tot sper ca nu voi mai fi prins in ipostaze bahice :drink:
�ți dai seama că dacă ai menționat asta, toate aparatele or să stea geană pe tine de fiecare dată c�nd pui m�na pe halbă, vorba aia, "de ce ți-e frică, de aia nu scapi" :D
pai asta era ideea. ca ies cu o fata in poze de zici ca sunt mort... gogaieeee .... :))