Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 180 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #3221 SP
    Junior Member B1labong's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Pe unde ?.

Adică eu-s din Galaţi,�ntr-un fel sau altul aş reuşi să ajung dacă nu e foarte departe.
    Ehe... sunt multi altii de mai departe care vin sa se distreze. Eu unul de fiecare data cand am ocazia sa plec din groapa asta de oras(Moreni) plec in cea mai mare viteza Nu stiu daca sunt in masura sa imi dau cu parerea dar ar fi mai ok Outdoor decat Indoor

2. #3222 SP
    Member carcru's Avatar
    Se mai aude ceva de acel "1 mai muncitoresc" ?

3. #3223 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Se mai aude ceva de acel "1 mai muncitoresc" ?
    S-ar putea sa-l unim cu un campionat de Mortal Kombat... inca ma chinui pt. ceva premii. Oricum, vom anunta o locatie si ce putem face imediat ce ni se da si noua un raspuns. Daca are cineva "pile" la ceva de genul La Historia, e binevenit. Sau poate chiar la La Historia... ca sa nu mai fim nevoiti sa facem bufet suedez... Poate-i conving ca pt. 1 Mai sa fie ceva doar cu mici, fripturi (gratar) si bere

4. #3224 SP
    Junior Member B1labong's Avatar
    Ar fi ok sa facem la un local gen La Historia...
    in legatura cu aniversarea de 3 ani... cand va fi aceasta?

5. #3225 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by B1labong View Post
    in legatura cu aniversarea de 3 ani... cand va fi aceasta?
    Pe 1 August facem 3 ani... deci cam atunci

6. #3226 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ori am nevoie de alti ochelari, ori a luat-o razna site-ul, ori chiar asa sta situatia: 593 viewing (Console Club)
    De la 200 la aproape 600 e ceva.

7. #3227 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Ori am nevoie de alti ochelari, ori a luat-o razna site-ul, ori chiar asa sta situatia: 593 viewing (Console Club)
    De la 200 la aproape 600 e ceva.
    Hehe. Asa e in perioade de vacanta, concediu, etc... Avand in vedere ca sunt 800 de insi online si aria de Console Club e una din cele mai mari... e ceva normal

P.S. Din pacate vreo 600 sunt guests... Dar nu-i bai, nu ne suparam pe ei...

8. #3228 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Se supara ei pe noi, ca pot vedea doar cateva pagini pana le apare mesajul ala care ii pune sa-si faca cont.

9. #3229 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hehe. Asa e in perioade de vacanta, concediu, etc... Avand in vedere ca sunt 800 de insi online si aria de Console Club e una din cele mai mari... e ceva normal

P.S. Din pacate vreo 600 sunt guests... Dar nu-i bai, nu ne suparam pe ei...
    Ce sa le faci, daca nu gasesc butonul de Login..

(sau signup)

10. #3230 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK guys, am vorbit pana la urma la vechiul loc de intalnire (La Historia) si se rezolva pentru 1 Mai cu rezervare pentru o noua intalnire CG. Ca sa nu platim insa aiurea o rezervare si pentru ca mai e totusi foarte putin pana la "deadline"... am zis sa ne faca un meniu tipic zile de 1 Mai. Mai exact, sa se incadreze in 50 RON cu produse specifice (mici, friptura la gratar, salate, etc.). Ca si pana acum, bautura se plateste la bar. Limita 30 de persoane... ora 16:00. De data aceasta cu plata nu mai facem prin banca sau paypal... veniti si voi cu banuti direct acolo (la fel, din cauza perioadei limitate de timp). Va rog cei care va anuntati si faceti rezervare pe thread, seriozitate maxima... pentru ca de data asta chiar nu mai vreau sa platesc pentru cei care se anunta si nu vin.

Cred ca pe langa SingStar & Co, punctul de atractie al serii va fi Mortal Kombat. Pentru care vom face campionat, desigur. Prin urmare, pregatiti-va! Dj Mo vine cu PS3-ul (thanks bro)... daca vrea cineva sa vina cu Move-ul, sa anunte pe thread. De asemenea, gamepad-uri si jocuri de PS3 daca aveti... sunt binevenite.

Sorry ca ne limitam la 30 de persoane... dar, e totul prea "pe fuga". Oricum, nu vroiam sa ratam ocazia de a petrece un 1 Mai consolist (am renuntat la ideea de a face 1 Mai la iarba verde pentru ca e o perioada in care am depinde prea mult de capriciile vremii).

So, sa incepem cu rezervarile (adaugati-va si voi cu numele de rigoare):

1. MonkY
    2. Crisstine

11. #3231 SP
    sid
    Administrator sid's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    OK guys, am vorbit pana la urma la vechiul loc de intalnire (La Historia) si se rezolva pentru 1 Mai cu rezervare pentru o noua intalnire CG. Ca sa nu platim insa aiurea o rezervare si pentru ca mai e totusi foarte putin pana la "deadline"... am zis sa ne faca un meniu tipic zile de 1 Mai. Mai exact, sa se incadreze in 50 RON cu produse specifice (mici, friptura la gratar, salate, etc.). Ca si pana acum, bautura se plateste la bar. Limita 30 de persoane... ora 16:00. De data aceasta cu plata nu mai facem prin banca sau paypal... veniti si voi cu banuti direct acolo (la fel, din cauza perioadei limitate de timp). Va rog cei care va anuntati si faceti rezervare pe thread, seriozitate maxima... pentru ca de data asta chiar nu mai vreau sa platesc pentru cei care se anunta si nu vin.

Cred ca pe langa SingStar & Co, punctul de atractie al serii va fi Mortal Kombat. Pentru care vom face campionat, desigur. Prin urmare, pregatiti-va! Dj Mo vine cu PS3-ul (thanks bro)... daca vrea cineva sa vina cu Move-ul, sa anunte pe thread. De asemenea, gamepad-uri si jocuri de PS3 daca aveti... sunt binevenite.

Sorry ca ne limitam la 30 de persoane... dar, e totul prea "pe fuga". Oricum, nu vroiam sa ratam ocazia de a petrece un 1 Mai consolist (am renuntat la ideea de a face 1 Mai la iarba verde pentru ca e o perioada in care am depinde prea mult de capriciile vremii).

So, sa incepem cu rezervarile (adaugati-va si voi cu numele de rigoare):

1. MonkY
    2. Crisstine
    Sid cu "concubina"

12. #3232 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. sid
    5. Dj Mo

13. #3233 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci recapitulam

1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo

14. #3234 SP
    Junior Member cosmina's Avatar
    1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo
    6. Cosmina

15. #3235 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Ce-as veni si eu
    Sibiu-Valcea-Bucuresti...ar dura o vesnicie cu trenu'. Nici nu stiu Bucurestiul...si nici nu am unde sa stau apoi.

16. #3236 SP
    Junior Member Jon46's Avatar
    1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo
    6. Cosmina
    7. Johnny (AngelBella boyfriend ) cyu there

---------- Post added 26-04-2011 at 07:24 PM ----------

Am inteles ca se joaca un MK si nu pot sa spun nu la asa ceva

17. #3237 SP
    Senior Member tray's Avatar
    1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo
    6. Cosmina
    7. Johnny
    8. Tray

18. #3238 SP
    Junior Member angelbella's Avatar
    Ups vin si euuuuuuuuuuu...

---------- Post added 26-04-2011 at 09:41 PM ----------

Monky ma rugt Vexxu sa transmit ca vine si el la intalnire dar din anumite motive nu poate posta momentan si ma rugat sa postez si pentru el....sforaie de se cutremura patul la ora asta

---------- Post added 26-04-2011 at 09:58 PM ----------

1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo
    6. Cosmina
    7. Jon46
    8. Tray
    9. Angelbella
    10.Vexxu

Pff ce repede a postat Jonny...cred ca se temea ca nu mai are loc...ca la ultima intalnire a lipsit (trecand in vizita fiind la munca)si acum vrea sa recupereze ...Abia astept concursul de SingStar si cu ocazia de 1 Mai muncitoresc ne mai vedem si noi la fata

19. #3239 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci de 1 mai e campionatul MK? Noooooo sunt la mare atunci! FML

20. #3240 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    1. Monky
    2. Crisstine
    3. sid
    4. nikitu
    5. Dj Mo
    6. Cosmina
    7. Johnny
    8. Tray
    9. Angelbella
    10. Vexxu
    11. Graft

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 180 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 ... LastLast