Originally Posted by
MonkY
OK guys, am vorbit pana la urma la vechiul loc de intalnire (La Historia) si se rezolva pentru 1 Mai cu rezervare pentru o noua intalnire CG. Ca sa nu platim insa aiurea o rezervare si pentru ca mai e totusi foarte putin pana la "deadline"... am zis sa ne faca un meniu tipic zile de 1 Mai. Mai exact, sa se incadreze in 50 RON cu produse specifice (mici, friptura la gratar, salate, etc.). Ca si pana acum, bautura se plateste la bar. Limita 30 de persoane... ora 16:00. De data aceasta cu plata nu mai facem prin banca sau paypal... veniti si voi cu banuti direct acolo (la fel, din cauza perioadei limitate de timp). Va rog cei care va anuntati si faceti rezervare pe thread, seriozitate maxima... pentru ca de data asta chiar nu mai vreau sa platesc pentru cei care se anunta si nu vin.
Cred ca pe langa SingStar & Co, punctul de atractie al serii va fi Mortal Kombat. Pentru care vom face campionat, desigur. Prin urmare, pregatiti-va! Dj Mo vine cu PS3-ul (thanks bro)... daca vrea cineva sa vina cu Move-ul, sa anunte pe thread. De asemenea, gamepad-uri si jocuri de PS3 daca aveti... sunt binevenite.
Sorry ca ne limitam la 30 de persoane... dar, e totul prea "pe fuga". Oricum, nu vroiam sa ratam ocazia de a petrece un 1 Mai consolist (am renuntat la ideea de a face 1 Mai la iarba verde pentru ca e o perioada in care am depinde prea mult de capriciile vremii).
So, sa incepem cu rezervarile (adaugati-va si voi cu numele de rigoare):
1. MonkY
2. Crisstine