Great thing , great party !
Thanks MonkY ca s-a ocupat de organizare !
Thanks also go to people that came ! ;)
PS : Maestre , fiti-ar coarnele alea :D...ai stricat poza...m-ai derutat :P
Great thing , great party !
Thanks MonkY ca s-a ocupat de organizare !
Thanks also go to people that came ! ;)
PS : Maestre , fiti-ar coarnele alea :D...ai stricat poza...m-ai derutat :P
Cum se uita Adi la Cristina. Primele doua poze. lol
@viezure: Fata cu parul lung, de sta asa in figuri, este Dj Andrei. :nuts:
O sa va anunt de pe acum...Data viitoare o sa vin si eu baieti :D
Damn, that definetly looks like fun !
PS: Mo got a hair cut !:nuts:
gata, am reusit sa am ridic din pat si sa deschid calculatorul. a fost foarte fun aseara si chiar ma bucur ca am reusit sa pun niste fete avatarelor si nu in ultimul rand sa-mi fac prieteni noi. la urmatoarea intalnire vin fara masina si rupem barul, right dumy? :)
...blondu ăla cu sapcă albă, din pozele 7-8, zici că-i Ștefan Hrușcă (mai ales �n poza 8).
:-BQuote:
Voi reveni candva sa-ti cer iertare
Mult mai strain, mai trist, mai obosit
Chiar daca atunci se va intampla sa te ranesc mai tare
Si n-ai sa vrei sa crezi ca te-am gasit
-- nu știu din ce cauză s-au grupat așa pozele.
Acum am deschis calculatorul si am vizionat toate pozele. Petrecerea a fost foarte ok, eu m-am simtit foarte bine. Trebuie sa recunosc Viper este un expert la GH am ramas @-). Pacat ca nu am ramas la duelul de Fifa WC sigur jucam si eu. Monky felicitari pentru organizare. In concluzie data viitoare vin fara masina sa pot sa beau cand vreau cat vreau si cum vreau...:rulez:
Locul e super, ne-am simtit excelent+ :D
sa va prezentati in poze guys , cei care nu va cunosc sa stie lumea cine sunteti :D
inca o data excelent, de-abia asteptam next meeting :D
Vai in momente ca astea ce n-as da sa am mai multi ani xD , oricum pare sa fi fost o petrecere superba! felicitari!
A fost o seara super :), ne-am distrat de minune ! Locatia a fost ok, cu exteptia ca am stat un pic cam separati:( !
Multumesc organizatorilor concursului de FIFA WC (pe care de altfel l-am si castigat :D)
Bravo ma ! Meritai sa iei si tu un loc 1 !
"Life is a beach... *and I'm drunk*" :evil:
I :
II :
III :
IV :
V :
VI :
VII :