Phew, se pare ca am reusit sa rezolvam problema (thx goes to Cris). Am gasit un pub/bar/restaurant numit La Historia, unde am facut rezervarea pentru cei care s-au anuntat, pentru 08.05 la ora 18:00. Ca locatie, este pe strada Sfantul Stefan Nr. 13 (pe langa Izvorul Rece, restaurantul). Aveti aici si o vedere panoramica, desi cred ca e cam veche (se numea Al Macaronaro): NORC - Imagini panoramice la nivel de strad? (street-view) din Europa Central? ?i de Est
Este un restaurant cu specific sud american, dar gasiti in meniu si preparate clasice (ciorbe, fripturi, etc.). Don't worry, nu au cea mai ieftina bere la 15 RON ca "dincolo"... Eu am baut niste Haineken la 7 RON... decent zic eu. Partea interesanta este ca la o usa distanta este clubul El Comandante (sau El Primer Comandante), asa ca daca doriti sa va "zbenguiti", it's just behind the door number 2 :D
Si mai frumos este ca fix pe mijloc e o plasma... prin urmare ne putem conecta frumusel o consola acolo. So, prepare for karaoke ! Partea mai dificila este: cine vine cu PS3-ul ? Eu nu ma risc, pt. ca am un shiny old 60GB, fara garantie. Insa pot veni cu microfoane wireless si jocuri.
In plus, deoarece camera principala de mese accepta cam 40 de persoane, practic ocupam cam tot, deci nu ne va deranja mai nimeni. Daca ne place si vrem sa mergem la intalnirile forumistice lunar, ni s-au propus si niste oferte foarte tentante (discounturi, free drinks). Eventual bufet suedez la super pret. De data aceasta insa mergem "in recunoastere". Sper sa va placa.
Pun si doua scan-uri, pana vin ceva extra detalii de la patronul restaurantului. See you there !
P.S. Intrucat Wickyz nu poate veni "decat cateva ore" si a renuntat, daca mai este cineva doritor sa-i ia locul, let me know ! Thx !