Aaaa, deci n-ati mai stat mult... daca stiam, mai rezistam si eu eroic 30 de minute, si dadeam stingerea impreuna :D
Greeey, ti-am spus sa stai pe mijloc la penalty >:) Doar stii ca-i bateam :D
A fost super intalnirea, pozele sunt foarte tari. Cat despre concursuri ce sa mai zic... vreau sa-i multumesc lui Adrian pentru colaborare la MJ: Beat it and Gorillaz.. cu toate ca am fost paralel dar cu ocazia asta m-ati pus pe ganduri, poate o sa-mi iau si eu niste microfoane, e fun :D
Ce sa mai spun? Felicitari tuturor celor care au venit, felicitari CG pentru 2 ani ( am mancat din tort si chestia aia albastra nu stiam de ce am limba albastra de dimineata :D) aaa si multumesc pt masinuta din Split/Second ( cine vrea un Mini Ninja ? >:) ) Posterele deja au luat locul celorlalte vechi. Gata, over and out!!
PS: mancarea a fost bestiala :D
Am omis un lucru. Mersi Ovidiu pentru drum si pentru rabdare... Daca nu opreai la OMV cred ca si acum mai spalai bancheta din spate :))
Sti ca te urasc nu?lol
Si apropo Cosmine, am ajuns bine acasa, nu mi-a furat nimeni telefonullol
---------- Post added 02-08-2010 at 05:13 PM ----------
Scuze de doublepost dar are cineva un poster cu RDR si nu il foloseste?:( Il platesc numai va rog, fie-va mila:D
Baieti felicitari pentru petrecere (si premii X() si nu in ultimul rand LA MULTI ANI CG !!!!
Mhm! Credeam ca ruleaza doar la shootere, dar e si priceput la fightere! Pacat ca nu e StarcraftII pe console ca ne reprezenta la WCG peste cativa ani!
---------- Post added 03-08-2010 at 01:26 AM ----------
Mi-a placut foarte mult intrunirea si sa cunosc oamenii din lista de prieteni! Cred ca la urmatoarea intalnire ar trebui sa pune in practica o ideea a lui MonkY, sa facem schimb de locuri de cateva ori (un fel de Shuffle Players), sa nu mai fie PS3 intr-un colt de masa, 360 in alta si Wii sa atraga toate domnisoarele ;)
Eu respect opiniile tuturor, cat ma bucur ca sunt la Atlantykron 2010 !
Eu cand am facut urarea m-am referit la marea majoritatea a oamenilor de pe acest forum, mai putin Monky si Dj Mo !
Succes baieti in continuare cu site-ul ! Deja, CG incepe sa semene cu computergames !
Hai sa nu comparam friptura (ConsoleGames) cu aperitivul (ComputerGames). Fiecare "conduce" aceasta comunitate dupa cum crede ca este mai bine. Anyway... o gluma ar trebui sa fie tratata ca o gluma. Nu mai incerca sa-i tragi in teapa atunci cand se iau de tine... de aia suntem oameni, sa ne contrazicem ! Nu uita ca si eu am fost alergat cu "tortele" la inceput dar m-am adaptat. Bafta si lasa supararea, pt. ca este pe gratis.
Succesuri si tie... te asteptam dupa ce te mai maturizezi. Poate pana atunci o sa intelegi ca am plecat de dincolo tocmai pentru a scapa de astfel de situatii penibile si puerile. Eu zic sa fugi repede pe forumul unde esti founder si sa te refulezi acolo. Aici respectul si bunul simt sunt obligatorii !
Bizara comparatia... fripturi, aperitive... Eu credeam ca suntem totusi printre amici, gameri, consolisti, prieteni... si nu facem astfel de concursuri "gastronomice". Acum mi s-a facut si foame... :)
Tocmai asta e duda, ca aici nu "conduce" nimeni nimic. Fiecare e liber sa posteze ce doreste, atata timp cat respecta Regulamentul. Acelasi regulament e valabil si pentru moderatori sau admini, deci nu trebuie sa se simta cineva mai prejos...
Anyway, devine off-topic, asa ca intrebarea de baza (si on-topic) este: cand vreti sa facem urmatoarea intalnire ? Ma gandeam ca n-ar strica peste o luna (4 Septembrie). Doar sa-mi spuneti, daca vreti sa facem tot asa, tot la La Historia, cu bufet suedez... sau, ceva mai "lejer" (desi ati vazut preturile, iesim mult mai bine cu bufet si e mai multa mancare decat daca luam cate ceva fiecare) ?
Oricum data viitoare concursurile vor fi mult mai bine organizate... la urma urmei din greseli invatam si noi, nu ? :D
Pot sa ma anunt de acuma ca vin? :))
Dupa ceva mai mult printre cei "morti" revin si eu si mi-ar face mare placere ca macar de data asta sa vin, cu regret ca nu am fost prezent la intalnirea de doi anisori..
Pai de ce nu v-ati ocupat voi daca nu v-a placut cum au fost organizate concursurile ...
Din punctul meu de vedere au decurs ok... nu stiu de ce unii se asteapta la nivel de profesionisti la intalniri/party cu bufet suedez :))
Btw, ati putea face intalniri de FIFA acolo si fara sa fie nevoie de 40 de insi... Sunt sigur ca se pot "rezerva" 2-3 mese acolo intr-un weekend si doar pentru campionate dedicate. Si fara bufet... (venim cu seminte de-acasa) :evil:
P.S. Si daca se vrea ceva super tare... jos au si proiector, e mai mare sala... insa nu vreau sa ma gandesc cat ne-ar costa sa inchiriem tot clubul...
Motorstorm Champ next time?;;)
Eu vroiam sa incerc niste shootere (shmups) sau sa iau snes ul si sa va pun sa faceti un high score la Super Mario World :D sau un NES cu Super Mario Bros 3 (The wizzard anybody ?) sa va vad acolo ce puteti (sa nu mai zic de un Contra sau de un Bionic Comando). Pentru cei plictisiti de concursul curent ma gandeam ca un Gameboy cu tetris este un chalange destul de mare si o alternativa placuta.
Personal mi-a parut foarte bine ca s-a organizat un concurs de fighting (desi nu eram prezent si nu sunt un cunoscator, chiar imi place sa ii privesc pe altii cum se caftesc) - unde am inteles ca Mister Juice a rulat.
Cel mai mult m-a "dezamagit" concursul de Fifa care a durat enorm si multi au fost nemultumiti de timpul "pierdut" - totusi acest gen de concursuri este prea "elitist" pentru o intalnire unde participa si fete (sa nu mai vorbesc de mironositele care au plans de plictiseala) si nu o spun cu rautate dar, aceste concursuri ar trebui sa fie mai variate (platformere, shootere, karaoke, inteligenta, puzzle, fighting) si in sesiuni scurte. (fiind un numar mare de participanti ar trebui fiecare sa aiba ocazia sa isi etaleze talentul)
Cei participanti cred ca au vazut cat de bine a fost primit concursul de karaoke (multt mai bine decat data trecuta unde am gajait doar eu si cu Roby- am remarcat 3-4 talente extraordinare pe langa Studentul au mai fost si istrategie si inca cineva - imi scapa acum si imi cer scuze -> care au rulat super fin - scoruri extrem de mari fata de ceilalti) Chiar nu stiu cum s-a desfasurat concursul de Wario (dar se pare ca nu au fost poze - deci n-a avut prea mare succes) insa as fi fost curios un concurs de Wii tennis (cel dumb down care vine in pachetul wii sport) reprizele fiind scurte si in principiu jocul fiind extrem de intuitiv.
Sper ca data viitoare pe langa goana dupa local (care pare rezolvata) sa avem niste propuneri de jocuri si nu doar din generatia noua, ar merge si street fighter II Turbo (de snes) sau mario kart de N64.