Oh da, la Taverna Sarbului e o nebunie de arome. Recomand sa va duceti cu burta goala. Unele portii sunt de-a dreptul nesimtite :)
Oh da, la Taverna Sarbului e o nebunie de arome. Recomand sa va duceti cu burta goala. Unele portii sunt de-a dreptul nesimtite :)
Inca nu am dat de qweqwe, o fi murit din cauza mancarii si noi nu stim >:).
Well, pentru Taverna Sarbului, aveti aici detalii, poze, meniu, etc: Taverna Sarbului - Bucuresti
I'm definatelly in :)
Are WiFi, deci mergem acolo :D
haideti fratilor ca nu a fost chiar atat de picant :D
nush sigur daca sa fiu fericit sau ingrijorat :-S
Daca esti fericit, ar trebui sa te ingrijorezi.
Eu am mancat vita in sos chinezesc si ciuperci sote care au fost foarte bune si bineinteles cu gusturi mai altfel decat cele cu care suntem obisnuiti.
Vi le recomand pentru ca merita sa le incercati... au fost delicioase...
Abia astept urmatoarea intalnire... pentru noi experiente culinare si bineinteles pentru distractie...>:D<
Eu
- pui gong bao (pui cu alune si legume - picant) - Mo zice ca ii lasa un gust metalic in gura cand nimereste o aluna dupa ce a mancat pui, mie mi se pare super bun (mancarea mea favorita la restaurantul chinezesc)
- orez legume (singurul orez care imi place pentru ca are ciuperci)
- coaste picante cu susan - a fost o experienta interesanta, ele se vroiau picante (probabil datorita multitudinii de ardei iute cu care era presarata farfuria, insa erau mai mult dulci - sincer nu au fost nemaipomenite)
Olivia ( o las pe ea sa va povesteasca )
- pui cu urechi de lemn
- orez cu creveti
- lamaie caramel
- alaturi de crisstine a impartit puiul indragostit a lui MO :) (damn cum suna :p)
doh ... experiente culinare si alte alea 8-} la ce foame aveam sint bucuros ca am halit :)) ciudat ca dupa vreo 6 ore asa am simtit uscat in git da nici sete nu era ! deja ma intreb daca piul ala era chiar pui :-SS
Ar trebuii sa facem un concurs la urmatoarea intalnire " cine poate manca mai picant " :D
Ce ziceti ?
ma eu cred ca ma anunt de pe acum ca o sa vin la urmatoarea intalnire doar sa spui ziua si ora ;) si sa nu uitam localul cu adresa
Vezi daca nu esti atent si nu citesti ce se scrie in urma ta: http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post20172
da , ma bag si eu la taverna sarbului
I'm in as usual :D
Daca am bani vin..