-
So, ce s-a stabilit pana la urma?
-
Well, am tot fost pe drumuri... am uitat sa anunt aici. Din pacate locuri la Carul cu Bere pt. seara nu mai sunt disponibile de acum 2 saptamani (asa mi-au spus la telefon). Singura posibilitate, e sa rezervam pana in ora 18:00 (cand trebuie eliberata masa...). So, caut in alta parte, sau ne aruncam la un 12:00 - 13:00 ?
Deasemenea, aveau locuri libere Duminica... in case you want it...
-
Vreau sa vin si eu sambata. Scuze pentru intarziere dar acum am luat decizia.
Mersi !
PS: Poate cineva sa-mi imprumute Viking Battle for Asgard sambata ?
Mersi !
-
Duminica in nici-un caz !!!! Si nici la ora 12, sambata ! Hai sa mai cautam localuri.
Uite, va fac o propunere: Shorley, cine nu a auzit de acest restaurant ? are multe sali, chiar private as putea spune, si este ceva decent. ........
-
Ha. am aterizat si eu pe thread impins de Darkie... bine nici chiar impins ci ademenit cu "milk and cookies" si tot ce pot sa zic uitandu-ma peste poze si citind comentarii printre randuri e ca a inceput sa se dezvolte o comunitate foarte fun and friendly ceea ce sincer nu ma asteptam sa vad prin RO :)
Si bineinteles ca ma impiedic aici de nemuritor :)) si aparent si oameni care vad ca lucreaza la EA... :)))
Pai bravo nene. Sper sa ajung si eu la una din intalniri cat mai curand si sper sa ma primiti si pe mine ^_^
Keep it up ConGames.ro :D
-
pai ce credeai ma ca scapi de mine sau de EA ? nicio sansa :))
-
eu nu cred ca mai pot ajunge...
-
E joi. Ce facem pana la urma, unde si cand?
-
am putea sa mergem si la Curtea Berarilor pana la urma. Din cate am vazut in ultima vreme au bagat si pizza in meniu nu doar bere. S-a discutat acum cateva posturi despre posibilitatea de a merge acolo.
-
am tot frecventat eu curtea berarilor si e super bine cu Halba de 1L de timisoreana ^_^.
Cat despre pizza... au de mult timp as far as i know
-
La Carul Cu Bere este full. Veniti repede cu idei pentru local pentru Sambata Seara.
-
Curtea Berarilor nu e Carul cu Bere Bobby, desi au ambele bere in denumire.
-
Mai sus se vorbea de Carul cu Bere si eu la aia m-am referit.
-
oricum tot de BERE e vorba
-
Adevarat si aici. O bere rece, perfecta. Nu si pe vremea asta din pacate. Dar merge un vin rosu fiert.
-
sambata am fost in curtea berarilor si pe la 6 seara s-a lasat frig si regretam ca inca eram cu berea in mana :-s
-
putem sta inauntru foarte bine
-
Scuze guys... am ramas fara net vre-o 2 zile... de-am zis ca o iau razna. Sun acum la Curtea Berarilor, inside. Brb cu detalii.
-
rezervare facuta pentru maine (27.09.2008) la Curtea Berarilor, ora 18.00 - 17 persoane - pe nume Gabi
pentru cine nu stie unde este, sa arunce un ochi aici
-
Perfect ! Ne vedem acolo.