Nu stiu man, mie mi-e si frica sa mai propun ceva :D
Venim, venim... avem de mult in plan o iesire in grup... dar asteptam sa ninga :)
pai nu cred sa mai fie cneva din brasov.dar sa veniti si voi.adica stiu ca e departe.never mind.
cum sa nu fie lume din brasov - poate nu sunt asa multi - insa sigur sunt
pai nu are cine sa organizeze.in fine daca nu veniti voi nu se tine.
Hi guys. Este limitat numarul de persoane ce pot veni la urmatoarea iesire?
Nu de alta dar vreau si eu sa vin, daca se poate bineinteles. Let me know...
Multumesc!
Nu man, nu e limitat, ba din contra, ne dorim sa ajungem sa ne cunoastem toti intre noi. Cred ca ne-am saturat toti de ideea asta de a fi doar niste simple nickname-uri pe un forum. Si din cate am vazut in ultimele 5-6 intalniri, e chiar fun. Mai descoperim si noi cate un local, mai invatam cate ceva despre cate o bucatarie... chiar nu are ce sa strice. Love is in the air :))
si unde are loc urmatoarea intalnire?
Trebuia sa o fac si pe asta...:D
I'm in !
Va rog sa alegeti un local cu mancare buna ! Unul dintre motivele pentru care iubesc viata ! Pe langa ConsoleGames.ro , bineinteles :D
Donely - Hmm , ar fi o idee , desi daca e a prietenului - nu m'as baga !
Ruining friendships for women is a bad thing ! Luati aminte !
O sa caut fete , da. Sa-mi dai o poza cu tine top-less si merg cu ea prin licee ! :D :D :D :D
Si daca vin fete ce ? Credeti ca facem mare branza ? au fost pana acum de doua ori: prima oara ne-au dat cu spray (nu in ochi), iar a doua oara, doar Bobby a avut succes la ele, ha, ha ,ha !
ca sa tot vorbim de un loc unde sa mergem... pe mine ma ard calcaiele rau sa incercam un restaurant cu specific pescaresc. nu neaparat "seafood" - caracatite/kalamari si alte prostii.. dar un bors de peste de la mama lui merge teribil.
tot caut pe net de vreo 20 de minute, si n-am gasit nimic. Stiam ca era un restaurant de genul in spate la TNB, dar acum vad ca e club cu animatoare & crap (nu crap la modul peste :P)
l.e. am gasit aici: http://restaurante.bucharest-guide.r...-pescaresc.htm
Daca intrati pe www.restaurantburebista.ro nu e prezentat si cel Pescaresc care se afla la Titulescu (Victoriei/Gara de Nord).
pfoai... sa nu aud de burebista... acolo am facut botezul fetei si mai bine alegeam altul... si-au batut joc de noi cu muzica... ne spune patronul... nu veniti voi cu lautari bla bla bla, ca avem noi formatia si va canta... bine... ne-a cantat Ro-mania in niste boxe chinezesti puse pe pereti, iar formatia doar cand le bagam bani in buzunar (cu toate ca platisem si formatia)
Dj Mo: pai nu facem botez chief... sau eu stiu, poate ar trebui sa-i botezam pe cei noi de la intalniri :))
Pana una alta, timpul trece... deci unde mergem ?
deci : 1 pana la urma care sunt locurile propuse ?
2 a auzit cineva de beraria Becker Brau ?
mda, numai ca mai m am interesat si din cate am vazut lumea spune ca nu mai e ce a fost odata , asa ca nush ce sa spun .Cat de mult imi placea berea aia nefiltrata de acolo :(