eu nu fumez nu beau :D copilu' cuminte :))
eu nu fumez nu beau :D copilu' cuminte :))
eu sunt nefumator :%%
pai si atunci o sa radem de tine mai rau ca nu o sa spui nik >:)
hai mai qweqwe.. nu e frumos sa te iei de Bobby, o sa planga si nu mai joaca pe live cu tine :(
adevarat...gata sa nu se mai ia cineva de bobby ca nu o sa se mai joace halo si euro cu mine ... ati inteles ?:)>- si nici nu e frumos sa stiti [-(
Lasa Bobby, ca te faci tu mare... si ai sa razi si tu de ai' mai mici :)
P.S. De "La Misto" stie cineva ceva ? Nu, nu e la Misto... check in here: Metropotam Unde iesim La taverna La Misto :))
l-am citit pe Wargasm recomandand locul. Dar nu mai stiu daca aici sau pe forumul vecin.
La raposatu'?
la misto... acelasi tip de ospatari ca la cafeneaua actorilor.. a venit inapoi cu banii lasati peste nota ca nu sunt destui... doar ca nu ne-a spus ca vrea minim 10%... i-am luat, i-am bagat in buzunar si am plecat... in rest este ok... am avut cateva intalniri intre consolisti iarna trecuta si a iesit destul de bine... mancare buna, preturi decente... recomand carbonara de la ei
Pai atunci, ne bagam la un indian, maxim 16-17 persoane, 8 Noiembrie ? Sau mai asteptam idei ? Mo, vezi sa nu ne nimerim cu decernarea premiilor de Forza Motorsport (ca am un feeling ca tot pe-atunci se termina). Caz in care, prioritate are concursul, si va trebui sa gasim undeva cu locuri mai multe :)
pe 9 este ultima cursa
chiar da suna cam aiurea sa mergem "la mishto" nu arata a fi prea rau ... adik arata destul de ok
"La Misto" a lu Calinescu merita.Mancare multa, buna si ieftina (fata de altele).
Deci pana la urma ne am hotarat la un local ?
pe la brasov nu veniti?
De ce nu organizati voi la Brasov sau in orice alt colt al tarii - si puneti poze ?