N-au fost manele, a fost muzica lautareasca.
Oricum lui Mika i-au placut, voia sa incinga o hora :D
N-au fost manele, a fost muzica lautareasca.
Oricum lui Mika i-au placut, voia sa incinga o hora :D
Am vazut ca au tras figurinele din halo o hora mica :))
Apropo de adminul lui Grey, sa-l pastrezi sanatos! :)
Hmmm... ma gandesc cum o fi reactionat Donely la auzul fermecatoarelor melodii din harpa... a.k.a tambal & acordeon cu voiceul incantatoarelor zane ale muzicii romanesti, Gutza si Salam...
Se pare ca dupa ora 12:30, ora la care eu am plecat, s-a incins tare atmosfera ..... Donely a ascultat, ba chiar a dat bani sa-i cante manele ? Poate rock-manele .... Apropo, pana la ce ora ati stat ?
O singura melodie lautareasca imi place si mie si anume "La Chilia in port" interpretata de un mare lautar Ionel Tudorache, dar cum "lautarii-manelisti" de acolo habar nu aveau de ea, am dat 20 ron sa ne lase in pace si sa cinte la alta masa.:evil:=D>
http://www.lautari.ro/la-chilia-n-port/
Am ajuns si eu acasa. A fost super, imi pare rau ca nu am stat mai mult si ca nu am apucat sa vorbesc cu anumite persoane de acolo. Voi incerca sa vin si alta data, niste oameni de 10 cum rar intalnesti. :)
...haha! Cum e asta! <3 =D>
G to the D te'ai inrosit de suparare ca n'ai putut sa bei :))
Felicitari!
ii multumim lui dummi ca a platit "orchestra" sa ne cante la masa "ion ionelule" :))
Hoho muzica ati avut....bautura ati avut....sa inteleg ca a fost "Bairam"?:)))
dap, categoric mai ales de la muzica ... mai aveam un pic si faceam achievement-uri pe lautari, ceva de genul care-i infige pixul intre ochi :))
Eu ce sa mai zic, ca am stat pana la 3?