Adica nu sunt potrivite pentru orice categorie de persoane.
Eu am un prieten de 140kg culturist care abia incape la mine in baie.:)
Parca suntem pe forumul femeilor.
Ca e fum, ca sunt scaune mici, ca sa mancam(zici ca suntem la petrecerea omo):-/
Carul cu bere suna bine... desi ultima oara ne-am trezit cu "muzica lautareasca". Bine, eu merg oriunde... gasesc eu ce sa beau/mananc... Dar cred ca mai important ar fi sa putem avea o masa patrata or something, altfel iar ajungem sa avem masa ca la nunta... cu 30-40 de "nuntasi" si nasul Donely in capul mesei :neener:
Sau... facem altfel. Maxim 20 de persoane, in ordinea "inregistrarii". Desi e mai discriminatoriu... hmm. Inca asteptam propuneri. Poate ne invita Dj Mo la el in curte (desi e cam frig in perioada asta).
Caru' cu Bere e o alegere buna.
Pacat ca nu mai exista Becker's Brau, de langa Bingo.
Eu ma bag in lista aia de 20 daca se poate :-S
orice ar fi, sunt nelipsit. nu ma uitati :)
domnilor
eu nu vreau sa ma bag ca musca in lapte..astept sa luati o decizie finala si atunci ma voi pronunta si eu O:)
Beraria Becker Brau s-a mutat in fosta locatie Why Not ... cred ca toti cei din Bucuresti stiu unde era Why Not - ul ... btw , admirabila actiunea de Craciun :)
da dar nu se mai compara atmosfera cu ce era in Becker Brau la Bingo. Cel putin asa am inteles. Eu am fost doar la asta de la Alba-Iulia si numai aer de berarie nu avea.
Perfect de acord.
Aia era berarie, asta e club de pitipoance corporatiste:p
Dar ce ziceti de o partida de impuscaturi, gen Unreal Tournament, la un Laser Zone ? Cred ca am fi destui pt. a face doua echipe. Nu va spun decat ca e posibil sa deveniti dependenti ..... E unul langa Apaca si e foarte misto !
e o idee buna. Am vrut si eu sa merg mai de mult la un Laser Tagging dar n-am avut suficient de mare anturaj si am renuntat :)
Totusi, trebuie sa se consume si "paharul de vorba". As zice ca totusi sa revizitam unul din locurile in care am mai fost pana acum (inafara de Cafeneaua Actorilor :P).
La urma urmei nu iesim pentru a explora bodegile bucurestene ci pentru ca oamenii conteaza.
Pana una alta poate punem mana de la mana si facem un bar tematic. Trailere sa curga pe plasmele alea toata ziua, reviste de profil de rasfoit la cafea si sa aiba si mese mari pentru cand tragem lacatul si facem reuniune.
Dac-as castiga la loto :-"
pe 23 martie (luni) se tine PS3 Gathering 2009 cu ocazia implinirii de 2 ani de PS3 in RO. se birfeste si se bea in cinstea PS3.
detalii aici
vin si eu de data asta :D
Mai dam o raita prin Excalibur? :> Mi'l amintesc pe Bobby cu puiul ala... tare il iubea :)) Si ce ne'am distrat atunci... mancam de rupeam... vorbeam in stanga, vorbeam in dreapta, ne mai miscam de la un capat la celalalt al mesei :X
Well guess what trickz, ti-am luat-o putin inainte pentru ca am vazut ca lucrurile se misca greu altfel.
Am facut o rezervare pentru Sambata 28 Martie (deci weekendul viitor) la ora 18:00 la Excalibur.
Pentru ca n-am stiut cati vin am facut umila aproximare de 18 persoane deci sa speram ca se umplu repede locurile.
Edit:
Banuind ca tu mergi, iar eu o sa vin cu DeeDee, mai raman 15 locuri :D
Eu vin sigur :P
Buna treaba Khan. I'm in cu Cris. Ne bagam la platouri ? :)
Me + oli' -> 13 remaning ...