Nu ii zice de partea cu dansul pe masa... e ritualul de initiere al celor noi... sa nu afle ca nu ne mai distram. Ouuuups, am zis cu voce tare? ;;)
Ce se intamplase cu RonanN1 ???....
Neata... imi cer scuze ca raspund mai greu, dar ieri m-am chinuit vreo 8 ore cu o retea degeaba... era problema de la provider cum am spus din start dar cum "baietii" care dau internet cred ca toata lumea este incuiata, m-au lasat sa imi bat capul si abia seara dupa al 7-lea telefon pe care l-am dat la ei, au realizat ca "cineva" (cred ca un pitic) a modificat MTU-ul.... bun, hai ca v-am plictisit destul, sa trecem la treburi serioase.
Se pare ca week-end-ul asta este pierdut si nu reusim sa ne vedem, asa ca propun o intalnire pentru sambata viitoare undeva pe la orele 18, locul ramanand sa il caut si sa fac o rezervare
@Pr3dator... care este sensul intrebarii pe threadul asta?
�ți dau PM imediat. Hai să nu schimbăm subiectul topicului :)
damn, sambata.. Valentine's day astea... eu as sta d dimineata pana seara cu voi la beri si pizze dar ramane de vazut cum impartim macar o particica din zi :)
P.S. oare nu vor fi toate localurile impanzite de indragostiti? :|
next time sper sa ajung si eu ca de 2 ani vreau a vin la o intalnire cu "baetasii" :D
Mai facem si noi in viata asta un console meeting sa-i barfim pe sony si pe istrategie care este sadic >:)?
14 Martie 2009 (Sambata), ora 18:00, cum suna ? Sunt 2-3 saptamani pana atunci... o sa ne ia cam o saptamana sa ne hotaram unde, o saptamana sa facem lista... Sariti cu propuneri pt. meeting place, and i'll be there :)
daca ar fi cu o saptamana mai tirziu am putea chiar sarbatori 2 ani de PS3 in Romania (23 martie 2007) asa cum am facut anul trecut (PlayStation Party) cind am fost putini dar a fost fff frumos.
Great, atunci 21 Martie 2009 (Sambata) ora 18:00 it is ! Si nu, nu e doar pentru cei cu PS3... :)
Curtea Berarilor?:p
Pizza Maxx (boala mea:))) sau Pub 18?
Valea Regilor..e in centru,e spatios,nu este scump,putem sa bem bere la metru,sa fumam narghilea..nu este galagios sa urlam unii la altii pt ca e muzica prea tare...ar fi fun
In Valea Regilor e intotdeauna fum, aerisirea aia nu e buna deloc, unii dintre noi nu suntem fumatori (nici de narghilea).
Am fost acum 1 saptamana, 2 zile am lasat hainele pe balcon la aerisit ca sa se duca mirosul.
Ciudat! Niciodata nu mi s-a parut a fi un aer greu in Valea Regilor, ci doar foarte parfumat! ..Ce ziceti de: Caru cu bere ?
:rulez:
super...dar tre rezervata masa intr-o zona in care nu urla muzica...la etaj ar fi o idee sau jos in crama (cred ca jos in crama e cel mai liniste).
Totusi de ce nu mergem undeva unde putem sa si mancam cum trebuie (altii vin dupa operatie la intestine si nu pot bea :-S)