Treceti-ma si p mine +1. De-abia astept....
Treceti-ma si p mine +1. De-abia astept....
Da...:))..buna asta..:))..
Dar pana la urma unde se tine reuniunea....?
Dj_Andrei este un fel de Mika. Are aceleasi reactii dupa ce i se abureste putin materia cenusie.
Dumy, uite aici harta si detalii despre locatie: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post232532
Sa-mi zici cate persoane trec la tine. Tu parca esti +2, da ?
1. Dark Wadder + 1
2. Khan + 1
3. rodarkone + 1
4. Monky + 1
5. Bodopsx + 1
6. webpredator
7. greyhound
8. dj_andrei
9. trickz + 1
10. donely + 1
11. Q + 1
12. g.g + 1
13. cosmina
14. Dumymix + 2
15. leo_cosmin
Total: 26 locuri
Dj Mo, chiar nu poti sa vii ? :((
Nu stiu daca vine Aby...eu vin sigur...maine iti spun daca vine si el.....
Mercy...pentru harta....si fara gps..sau doar in buzunar...ca se bea..:P...ai auzit Blazer?.:)...
Mai mai mai, da numai la prostii va ganditi (bineinteles cu Mo in frunte) si mai ziceati de mine cu trabucurile.Stiu ca pot sa stau unde vreau sau mai bine zis unde apuc. Ziceam ca vreau sa stau langa Greyhound ca vreau sa discut cu el. (de jocuri alea alea :P) Cum nu vine Mo, o facem si duminica da doar sa vina Mo.Nu e distractie fara el :)). Poti man atunci ?:D
Stai linistit Mika ca sigur ne vedem noi in viata asta. Stai in Bacau nu ? Poate fac eu o escala pe acolo cand am timp :P lol!
Just give me a heads-up. :tooth:
Pe 19 decembrie ziceti ? Pai in ziua aia am programat sa eutanasiez cochonu`, cu pomana, cu toate cele .....
Chiar daca nu ajung la deschidere, tot vin mai tarziu. A, sa nu uit, vine si Mistic.
Si eu a trebuit sa renunt la "ridicarea la ceruri" a porcusorului cu familia... asa ca, impartim "durerea" la un pahar de vin :)
Update:
1. Dark Wadder + 1
2. Khan + 1
3. rodarkone + 1
4. Monky + 1
5. Bodopsx + 1
6. webpredator
7. greyhound
8. dj_andrei
9. trickz + 1
10. donely + 1
11. Q + 1
12. g.g + 1
13. cosmina
14. Dumymix
15. leo_cosmin
16. darcangel
17. mistiq
Total: 26 locuri
Axeaxel, in principiu pana pe 17-18, cand trebuie sa spunem exact cati vom fi. Good news, in bufetul suedez s-au mai introdus diverse... plus cafea. Pentru aceeasi bani, so don't start complaining ! Practic meniul ar veni cam asa:
-chiftelute
-pui shanghai
-salata Waldorf
-salata orientala
-fasole batuta (de post)
-platou branzeturi
-friptura la tava de porc/pui
-cartofi ardelenesti (de post)
-salata asortata (de post)
-de sezon (carnaciori, toba, sunca)
-icre si masline
-cafea
Eu ma prezint cu un bax de Cola, o sticla de Wembley si apa tonica. Ah, si tort. Apropos, la tort aveti preferinte ?
urasc faptul ca nu m'am nascut in Bucuresti >.>
Mey Axel...lasa bre partia drac'...ca ai timp si alta data...oricum nu se pune sa poti schia ca lumea...vino sa mai custam niste vin..si al;te bazaconii...., tot nu inteleg..frate Axel...de ce postezi la ora asta tarzie...iar te-a tinut gagica pana tarziu?..:P
Monky...vezi ca vin singur...asta e...:)
imi pare rau dar nu pot sa vin pana la urma. am niste probleme in familie. si te rog pe tine MonkY sa mai intri pe threadul cu campionatul de fifa si sa vezi daca vrea sa vina cineva de acolo. eu nu o sa mai intru pe forum ceva timp si nu pot verifica. distractie placuta la petrecere.