Incredibil ! Se pare ca din campionatul de Fifa10 , din pacate voi fi singurul prezent , pacat chiar vroiam sa-mi cunosc adversarii si organizatorii :(!!!
Monky ! Trecema si pe mine +1 !
Asta este, si eu vroiam decernare serioasa si toate cele... Anyway, update:
1. Dark Wadder + 1
2. Khan + 1
3. rodarkone + 1
4. Monky + 1
5. Bodopsx + 1
6. webpredator
7. greyhound
8. dj_andrei + 1
9. trickz + 1
10. donely + 1
11. Q + 1
12. g.g + 1
13. cosmina
14. Dumymix
15. leo_cosmin + 1
16. darcangel
17. mistiq
18. MrRoby + 1
19. DjMo
Total: 31 locuri
aaa...leo_cosmin a zis +1.check post 1761.
Vin si eu +1. :D
Ideea e ca nu vreau sa mananc nimic si tot ce o sa consum o sa consum de la bar.Si nu cred ca pot sta prea mult pt ca la 0:00 tre sa fiu la Oteponi sa-l ridic pe Enthroll...
See you there, gamers ...
Bitza din pacate conditia pentru inchiriere a fost consumatia de 50 RON. Am preferat metoda cea mai ieftina si pentru a nu avea ospatari si alte alea pe-acolo... Practic platim la numarul de persoane... Cred ca si numarul de locuri va fi in functie de ceea ce platim (adica se aranjeaza special pt. noi). Acum, nu sunt sigur... dar voi intreba.
Thx.
inca nu ma pune pe lista,tre sa vb cu pretena.
adica daca mai vin +1 tre sa dau 100,right?
scuze de neintelegere. :)
Monky, trece-ma si pe mine te rog cu inca o persoana. Pana joi la pranz iti zic exact cu cati vin. :)
Bitza, da... este 50 RON de persoana.
Dj_Andrei, s-a notat. Sper ca nu vrei sa vii cu toata clasa... daca nu-s useri CG mai vechi, that's bad...
Nu Monky, persoana de care ti-am zis acuma este userul Meira BloodLove. Se pricepe la gaming la fel de bine ca voi. O sa aveti ce sa discutati cu el daca e.:P Sincer eu nu cred ca o sa mai vin cu nimeni in afara de el, dar totusi astept un raspuns de la ei.
Vin si eu.
Nu e corect :( Fix pe 19 plec la munte de dimineata :(
Da, nu vin. Be happy :(
Na :banana:
sint pe jos :)) voi trebuia sa faceti o sceneta la Laptaria lui Enache
Doresc sa particip si eu.
Imi cer scuze, dar nu pot sa ma despart de palinca. O visinata de 2l tot aduc, asta asa sa nu vin cu mana goala. :)
Imi cer scuze, nu mai pot veni.Nu am bani.(s-a gandit pretena sa cumpere multe multe cadouri de Craciun ...)
As fii venit asa la o bere 1-2 ore maxim (ca nu pot sta mai mult) de placere si la o tacla/tigara etc.
Poate data viitoare.
Of Of ...