Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 176 of 180 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast
Results 3,501 to 3,520 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #3501 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu cred ca au un televizor in curte si preturile nu sunt chiar asa de mici.

2. #3502 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu as fi preferat sa mergem in The Barrel..dar vin oriunde decide Consiliul Superior

3. #3503 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    de ce thread-ul nu mai special? de asemenea stiu o vila la busteni - 10 camere + sala conferinte la un pret decent de 20 milioane/weekend prelungit -joi pana duminica pranz. intra acolo cred ca 40-50 iubitori de console. ce ziceti?

4. #3504 SP
    Nu vin toti din Bucuresti in Bucuresti... daramite cand o sa trebuiasca taiata tara in doua.

5. #3505 SP
    Member Plavs's Avatar
    mi-ar face placere sa ma prezint si eu anul asta dar in mai naste nevasta daca o sa fiu prin buc in data in care va intruniti am sa ma fac vazut si eu
    oricum respect pt toti cei care va intalniti

6. #3506 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, se pare ca e inchiriat in ziua aceea si o saptamana mai tarziu. Incercam dupa, sau cautam in alta parte? N-ar fi o idee rea si chestia cu mers undeva la munte, la o cabana/vila... Merge si o terasa pe caldurile astea sa fiu sincer, doar ca acolo nu mai facem concursuri pe tv, ci doar bem... mancam... si iar bem... si mai bem ceva... hac

7. #3507 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Parcă nu prea are haz o �nt�lnire consolistică fără .. console. Da, știu, avem timp să ne jucăm acasă .. dar totuși

8. #3508 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    De acord cu Graft, merge un mic concurs acolo, macar simbolic.

9. #3509 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Daaaa.......de bere si tricouri ude

10. #3510 SP
    Ma inscriu la concursul de tricouri ude!

11. #3511 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, atunci o sa sun din nou si sa programez pentru prima sambata libera. Ia spuneti, de data aceasta mancarea cu ce specific doriti? Sau mergeti tot pe mana mea?

P.S. Daca ar fi dupa mine, nu am lua neaparat mancare... dar am mai spus asta, e cam singura modalitate ca sa putem rezerva acolo fara sa platim bani degeaba. Asa, se considera ca avem un meniu si facem oricum "vanzare"

12. #3512 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Eu data trecuta nu am prins mare lucru, ca nu imi place sa ma imbulzesc la coada( am amintiri din copilarie de cand stateam la lapte cu orele), dar sunt ok sa fie ca data trecuta, no prob. Cu singura conditie sa fie si patroana prezenta.

13. #3513 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Eu data trecuta nu am prins mare lucru, ca nu imi place sa ma imbulzesc la coada( am amintiri din copilarie de cand stateam la lapte cu orele), dar sunt ok sa fie ca data trecuta, no prob. Cu singura conditie sa fie si patroana prezenta.
    Eu stiu de ce se ingramadeste lumea... nu pentru amintirile din copilarie... ci pentru ca stie ce nebunie e cu "salata de shaworma"... si unii cam pierd din vedere termenul de "portie normala"

14. #3514 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    OK, atunci o sa sun din nou si sa programez pentru prima sambata libera. Ia spuneti, de data aceasta mancarea cu ce specific doriti? Sau mergeti tot pe mana mea?

P.S. Daca ar fi dupa mine, nu am lua neaparat mancare... dar am mai spus asta, e cam singura modalitate ca sa putem rezerva acolo fara sa platim bani degeaba. Asa, se considera ca avem un meniu si facem oricum "vanzare"
    Pai daca suntem 30 - 40, ca data trecuta, fara meniu fix nu prea se poate. Daca cineva ar insista presupun ca se poate si a la carte, dar am astepta 2 - 3 ore pentru mancare. Unica sugestie a mea ar fi sa mai schimbam putin meniul. Sincer, afara de "salata de shaorma" (din care n-am prins nimic data trecuta) nu prea m-a incantat restul, asa ca daca se face o mica variatie, indiferent de specific, eu zic ca e binevenita.

Cat despre data eu personal mi-as dori sa nu fie pe 26 pentru ca trebuie sa merg la o nunta, dar majoritatea decide

15. #3515 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    se mai aude ceva

16. #3516 SP
    Junior Member geckoati128's Avatar
    daca se aude ceva concret as veni si eu, tot asa, daca nu am vreo nunta sau vreun botez......ca a inceput sezonul.

17. #3517 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E complicat guys... sorry. Trebuie sa avem o intalnire cu echipa CG intai. Dupa cum se vede pe bara de donatii, viitorul CG-ului nu prea permite "party-uri", daramite concursuri cu premii, tombole, etc. Eu cu ultimii banuti am mai achitat pentru 3 luni de hosting... Va trebui sa gasim o solutie si dupa aceea sa ne bucuram... Sorry, dar chiar nu pot sa organizez o intalnire in care anumite persoane arunca cu sutele de RON pe bautura, asta in timp ce exact aceleasi persoane nu au contribuit cu nici macar un RON la mentinerea CG-ului in viata. C'est la vie!

18. #3518 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E complicat guys... sorry. Trebuie sa avem o intalnire cu echipa CG intai. Dupa cum se vede pe bara de donatii, viitorul CG-ului nu prea permite "party-uri", daramite concursuri cu premii, tombole, etc. Eu cu ultimii banuti am mai achitat pentru 3 luni de hosting... Va trebui sa gasim o solutie si dupa aceea sa ne bucuram... Sorry, dar chiar nu pot sa organizez o intalnire in care anumite persoane arunca cu sutele de RON pe bautura, asta in timp ce exact aceleasi persoane nu au contribuit cu nici macar un RON la mentinerea CG-ului in viata. C'est la vie!
    Vin ele vremurile bune, din nou.....
    Sa nu capitulam!

19. #3519 SP
    Member Plavs's Avatar
    app de chestia asta cu intalnitul eu ma vad weekend asta cu romani de pe live si vin oameni tocmai din cluj sa ne vedem la neptun nu suntem multi vreo 6 dar se poate(sunt din constanta)deci poate o sa ma vad si cu faniiiii cg candva
    respect

20. #3520 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cateva poze de la mica intalnire de 4 anisori. Din pacate, restransa... si chinezeasca
    Attached Images Attached Images img_2698.jpg img_2699.jpg img_2700.jpg img_2701.jpg img_2705.jpg img_2707.jpg img_2708.jpg img_2711.jpg img_2714.jpg img_2715.jpg img_2716.jpg img_2720.jpg img_2723.jpg img_2726.jpg img_2727.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 176 of 180 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast