Iata o propunere de intalnire care sigur ne va racori pe toti: Water Park Otopeni...........
As propune ca dupa ce se termina problemele financiare si veti gasi un sponsor calumea sa veniti in mai multe judete ale tari..Cu microbuze ceva..(bineinteels MonkY,darkie,grey,Dj Mo vin cu limuzina blindata)dand asa sansa sa descoperim toti locuri noi si totodata posibilitatea celor care nu pot pelca de la ei din oras sa va vada.
Ar fii o alegere buna water park , daca o sa pot o sa va insotesc si eu .
OFF:Am fost ieri la Water Park , si era o domnisoara pe un sezlong cu un PSP in mana .
Nu mai bine vine toata lumea in Bucuresti? E totusi capitala, suntem majoritatea de aici, multe locuri/parcuri/restaurante din care putem alege...Nu e aerul curat de prin alte parti si avem "specimenele" noastre p' aici, dar ramane cel mai bun loc de intalniri consolistice.
Sincer ma gandeam si eu sa mergem la un innot inainte sa fac propunerea ca sa iesim undeva , dar am crezut ca nu o sa am prea multe sanse si chiar asta va intereseaza.Pooi daca intalnirea Killzone 2 se face sambata asta care vine , eu zic ca ar fii ok sa stabilim Water-u peste 2 saptamani (poate in week ca sa poata toata lumea)!
Mi-ar placea sa vina si lumea VIP de pe aici(Monky,Donely,Dj Mo,Greyhound....etc) cu toate ca nu cred ca o sa avem preamari sanse!
Poze de la intalnire....unele au iesit miscate si nu prea se intelegea nimic(tocmai alea cu MonkY si Dj Mo, o sa fie fericit Mo) oricum a fost fun, s-au dat si premii pentru cei care au fost la concursul de Killzone
![]()
Zici ca sunt o fetita in prima poza lol ! Oricum astept sa fie aicipostate toate pozele ca sa mai radem si noi!
Poze de la intalnirea CG - Killzone 2. Ma bucur ca am cunoscut lume "noua" de pe CG. Sa speram ca data viitoare va fi si mai si. Poate primim mai multe jocuri, cum a fost azi de la consol3 si k1du![]()
Si ultimele... da, am fost si prin parc. Nu stiati ca Darkie e un romantic innascut ?
P.S. Ce bine ii "shade" lui Mo cand numara banii. Fara numar !
Bookmarks