Tortu zici ca e photoshopat de alalalt![]()
Super poze si super party.
Pacat ca nu am putut ajunge...
No comment on my behalf , rushinea ma doboara....
La Multi Ani , ConsoleGames !
Copii,cine poate sa ajunga sambata asta la Excalibur?Pana acum l-am corupt pe Monky
Hai sa vedem cati ne strangem
Pot sa zic ca de asta imi era frica ?
Eu nu am mai venit la o intalnire a CG pana acum,dar daca memoria nu ma inseala spunea Donely,ca mananci cu o pofta si turatie....
Glumesc man,te asteptam cu placere
Haideti....nu fiti timizi Let's party
Lista arata deocamdata asa
1.Monky
2.Webpredator
3.Chynagods
urmatoarea intalnire e sambata asta 8 AUG ?? as venii si eu.. chit ca nu prea sunt asa vorbaretdar imi place sa ascult si sa rad la glumele altora
![]()
Nu e o "intalnire oficiala"... doar pt. cine doreste. Nici eu nu stiu daca voi putea sta prea mult, dar ma bucur sa intalnesc "noi" consolisti si nu rezist tentatiei de a ma delecta la Excalibur. Btw, sper ca ati facut rezervare si toate cele...![]()
Nici o sansa sa facem de pe-acum rezervare undeva pentru weekendul asta.
Sau poate asta-mi spun mie piticii de pe creier pentru ca nu pot veni weekendul asta nicaieri. Dar saptamana viitoare sunt disponibil pentru orice petrecere :B
Am facut rezervare la Excalibur de 10 persoane pentru maine,incepand cu ora 18.Rezervarea este pe numele Andrei.
Am sa vin cu prietena,Monky probabil la fel.Nu stiu Webpredator,vi cu cineva?
Deci mai sunt locuri pentru cine mai vrea sa vina
chynagods - Super !
Sper sa mai vina persoane...altfel va fi slumber-party in tinuta casual=> ultra fun
![]()
![]()
in proportie de 80% vin si eu
LE: excalibur e pe Bd. Kogalniceanu nr. 3? asta insemnand de la universitate in jos inspre eroilor, nu ?![]()
Bookmarks