sa-ti traiasca robby si Daria e un nume foarte frumos de fata congrats dinou
astept o datade intalnire
sper sa fie dupa 30 sept
Nu de alta dar mai vreau sa mananc la excalibur (joking)
Sa iti traiasca fetita MsRoby. Sa o initializezi in tainele gaming-ului, daca ii place.
Pana la urma cand facem urmatoarea intalnire.
Monky, ai cuvantul !
PS-> Mi-a placut la Excalibur, dar iar mancam o punga de cartofi lol !
---------- Post added 26-09-2009 at 08:47 PM ----------
Oameni buni, de ce nu zice nimeni nimic. Dj Mo, Monky, Grey where are you?
We are always here, of course
Doar ca asteptam sa se termine concursurile ca sa stabilim next meeting. Deh, e criza![]()
DJ_Andrei - Super initiativaAi grija totusi cu meniul....macar sa avem ce sa bem
...despre mancare - no comment
![]()
Sper sa ma prinda prin Bucuresti urmatorul meeting. Imi pare rau ca nu am ajuns la celelalte. Rusine Laurentiu![]()
Hai ca a trecut ceva timp, asa ca e timpul pentru inca o intalnire pentru gurmanzii consolisti. Prin urmare, doritorii sunt rugati sa anunte aici. Intalnirea va fi pe 31 Octombrie (Sambata) la noul Excalibur (cel de pe Academiei), ora 16:00. Sa-mi ziceti daca sunteti de acord sa comandam platouri La Masa Regelui (a fost super ok de fiecare data si ar fi suficient pentru 6 persoane: doi pui grill, ficat de pui �n bacon, cotlet, ceafa, carnati, ciolan afumat, coaste prajite, aripi de pui, cartofi regali auriti, varza, mix de legume, masline, rosii, castraveti, portocale, banana, kiwi).
Sper sa nu se supere nimeni dar nu vom mai accepta pe nimeni ne-anuntat sau care se decide sa mai vina cu inca xxx persoane - prea multe probleme generate si nu vreau sa se mai simta cineva nedreptatit... Lista se va inchide pe 26 Octombrie (sa apucam sa facem rezervare si comanda). Va astept![]()
Ce nevoie avem de tacamuri ?... doar trebuie sa intri in atmosfera... medievala...
Se pierde tot farmecul daca mananci cu furculita...
Sper sa fie la fel de frumos si in noua lor locatie si mancarea la fel de buna.
OMG, a postat Cris pe forum !!! It's a miracle ! Must... be... special... event...
Mai sunt 4 zile pana inchei lista. Stiu ca va place pe ultima suta de metri
Pana acum:
Eu + Cris
Donely + Dr. Love
webpredator
(mama ce intalnire exclusivista)![]()
I'm in !
Se subintelegea oricum
Edit : Wohoo , Uber-cool !
Punem tara la cale...nici astia din politica nu au intalniri de genul asta , maxima importanta...
Cate platouri luam ? 3,4 ?![]()
offtopic:
In noua locatie foarte rar se ocupa 4-5 mese (din 20) asa ca admosfera o faceti voi.
Mancarea este aceeasi, dar parca servirea dureaza cam mult ... la bautura.
have fun.
Bookmarks