Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 82 of 180 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1621 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Monky abia acuma mi-am dat seama ca esti vecinul de langa mine )) (stau la 28). Incredibil...
    Ahahaha. In acelasi bloc ? Blocul plin de mosi si babe disperate ? Chiar ca incredibil

2. #1622 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ahahaha. In acelasi bloc ? Blocul plin de mosi si babe disperate ? Chiar ca incredibil
    Da acelasi bloc, aceeasi scara, apartamente vecine. Da.... baba de la lift mai ales Eu cel putin am avut cateva episoade cu ea

3. #1623 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    buhaua ... sint pe jos

4. #1624 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Foarte tare

Erhm ... meeting talk "sneak peak" ?

5. #1625 SP
    Designer crisstine's Avatar
    Noroc cu consolegames... ne mai cunoastem si noi vecinii (de bloc, de cartier), altii coorasenii...

6. #1626 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Acum ar trebui sa vina Monky UUuuhhh , a postat crisstine din nou

7. #1627 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Monky abia acuma mi-am dat seama ca esti vecinul de langa mine )) (stau la 28). Incredibil... Ma gandeam eu ca ai consola (masina, sunete de la jocuri prin casa), dar nu imi imaginam ca ai fi Monky.
    Lol..asta e cea mai tare faza...wow..lol...si cred ca ati vorbit pe aici de ceva vreme...

8. #1628 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    Lol..asta e cea mai tare faza...wow..lol...si cred ca ati vorbit pe aici de ceva vreme...
    Cam de un an si ceva sunt pe aici pe forum.

9. #1629 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E undercover... nu vine la intalniri, nu posteaza mult. Cred ca de fapt s-a mutat de curand langa mine cu scopuri fixe. O fi spion de pe forumul "al carui nume nu-l rostim" ?

10. #1630 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Pana sa aflati asta v-ati salutat vreodata? asa ca intre vecini.

11. #1631 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Pana sa aflati asta v-ati salutat vreodata? asa ca intre vecini.
    Ba cred ca l-am vazut acum 2 zile cand ducea gunoiul. Sunt sigur ca de fapt o spiona pe baba de vis-a-vis

Lasand gluma deoparte... incercam sa ne pregatim de intalnirea de sfarsit de an. Si cum vrem sa facem ceva mai special, daca aveti idei de concursuri... PM me. Eu sunt cam in pana de timp si de idei

12. #1632 SP
    Teo
    Modern Warfare 2 - xbox360 championship.

13. #1633 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Modern Warfare 2 - xbox360 championship.
    Ma refeream la concusuri acolo, in local. Like "cine termina primul o butelca de bere primeste un joc PS3"

14. #1634 SP
    Member kane86's Avatar
    E undercover... nu vine la intalniri, nu posteaza mult. Cred ca de fapt s-a mutat de curand langa mine cu scopuri fixe. O fi spion de pe forumul "al carui nume nu-l rostim" ?
    Ba sa stii ca in ultimele luni am inceput sa postez din ce in ce mai mult si o sa vin si la intalniri (mai ales de cand joc pe live MW2 cu baietii - Axeaxel, Dumy, Grey, Mika, Nops)

Maine din pacate nu pot veni dar promit ca vin data viitoare

15. #1635 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ..
    Attached Images Attached Images bczdy4wbmk-28kgrhqqh-eyequvlesyubk2hzqmm0q-_3.jpg

16. #1636 SP
    Teo
    Ma refeream la concusuri acolo, in local. Like "cine termina primul o butelca de bere primeste un joc PS3"

Ceva in genu asta am mai jucat eu cu prietenii si e super distractiv.Fiecare scrie pe o hartie o persoanlitate si o da la altcieva.Acela nu trebuie sa se uite la ea dar trebuie sa ghiceasca ce personalitate este intrebandu-i pe ceilalti detalii(este personaj fictiv?, este dintr-un joc video?...) iar cel care ghiceste primul castiga.

17. #1637 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ceva in genu asta am mai jucat eu cu prietenii si e super distractiv.Fiecare scrie pe o hartie o persoanlitate si o da la altcieva.Acela nu trebuie sa se uite la ea dar trebuie sa ghiceasca ce personalitate este intrebandu-i pe ceilalti detalii(este personaj fictiv?, este dintr-un joc video?...) iar cel care ghiceste primul castiga.
    Iti dai seama ce fun e "concursul" asta cand sunt 40 de insi ? Garantez ca vor termina 10 concursuri cu berea inainte (pentru curaj, nu alta)

18. #1638 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ba sa stii ca in ultimele luni am inceput sa postez din ce in ce mai mult si o sa vin si la intalniri (mai ales de cand joc pe live MW2 cu baietii - Axeaxel, Dumy, Grey, Mika, Nops)

Maine din pacate nu pot veni dar promit ca vin data viitoare
    E vreo intalnire maine?

19. #1639 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    E vreo intalnire maine?
    Cred ca nu e ceva oficial neaparat, mai degraba se intalnesc jucatorii de MW2 de pe Xbox360 (de pe live desigur) .

20. #1640 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ah, am inteles

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 180 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... LastLast