Nu.Este cu totul alta poveste decat in DA: Origins.Ma rog, merge pe aceeasi baza, dar diferit intr-un fel.
Nu.Este cu totul alta poveste decat in DA: Origins.Ma rog, merge pe aceeasi baza, dar diferit intr-un fel.
Nu, doar setul de armură Blood Dragon �n caz că l-ai avut �n DA Origins, �nsă e folositor doar �n actul 1, prin 2 deja �ncepi să găsești iteme mai avansate. �nsă e bine să faci import la o salvare din DA Origins, după ce termini DA2 primești un trofeu pentru că ai terminat jocul de două ori (!), se ia �n considerare acea salvare.
Epic - Completed Dragon Age II twice, or completed it once with a save imported from Dragon Age Origins.
In DA: 2 ai un alt personaj principal deci mai bine zis se face import la doar la deciziile facute de eroul din DA: O, adica cum a modelat el meleaguriile Ferelden-ului si desigur ce soarta a avut el pe ele, acesta este modul in care este influentat DA 2 de DA: O. Cat despre Blood Dragon Armor in ME 2 arata bine, ca ceva deosebit, dar in Dragon Age cu exceptia stats-urilor este dezamagitoare...
Choose Language | BioWare Social Network Cei care au cumparat DA2 primesc acum si cod de download gratuit pentru Mass Effect 2 PCCumpărători?
![]()
Voi compensa cu fapte bune in alte situatii. Vad ca are si Cerberus Network activat, initial blogurile spuneau ca varianta digitala PC vine fara Cerberus.
"Write down the download code for Mass Effect 2.
Open the EA Download Manager and enter the download code to commence download." Va trebui sa aveti cont EA. Spor!![]()
Din păcate, văd că bonus content e valabil doar ca download direct din contul meu de EA, ceea ce ar presupune să dau datele de logare ale contului :\ Important că te poți bucura fără probleme de joc și fără acel conținut, killăreală plăcută!![]()
Terminat si eu aseara jocul, cam scurticel in comparatie cu DA. Mi-a placut in schimb povestea mai mult ca in multe alte joace. Elementul tragic are o savoare aparte.
Un joc foarte foarte reusit. O experienta la acelasi nivel cu DAdar diferita din anuminte puncte de vedere, este o tragedie totusi
.
Si codul pentru ME2:DPEE-H85V-EUQE-4W97-YD6Y
Ma gandeam la un playtrough pe Nightmare cu 3xMage si un Rogue. Iar daca asa nu se poate atunci un Tank (Elemental Aegis si stack de resistance si abilitati de Stagger) cu 2xMage si un Rogue.
Nu mai poate fi solo-uit pe nighmare?
In primul stiu ca se putea cu toate clasele (cel putin pe PC, unde era un pic alta mecanica la unele clase, la rogue parca de exemplu se calcula altfel contributia dexterity si cu dex destul de mare nu te mai putea lovi nimeni) chiar am facut-o si eu cu Arcane Warrior pe PS3(mai putin encounter-ul cu lupii de pe la inceput, unde nu aveam nici o sansa solo).
Intrebare intrebatoare: care e treaba cu sistemul de stelute la echipamentul din joc? In functie de ce chestie are o arma 5 stelute si alte doar 4 sau 3? Am intalnit cazuri unde ceva casca era buna si avea 3 stelute, iar alta mai slaba avea 5![]()
Nu depinde doar de punctele defensive, depinde si de ce efecte are o armura, din acest motiv o casca cu protectie mai mica poate fii mai ridicata in rang decat una cu protectie mai mare, datorita effectelor.
Slab, fara suparare, in primul rand nu este nimic complicat la poveste... sa nu vorbim de comentariul cu adancimea, la mine de exemple immersion-ul a fost mult mai mare in DA 2, nu as zice ca a fost consolizat ci mai degraba ca sa pus mai mare accent pe actiune... dialogul iara nu este un element neplacut, la prima vedere pare ceva luat direct din ME, dar nu este, in primul rand dialogul are un impact mai mare si este mai des folosit ca in ME, o mare diferenta iara o face optiunea din mijloc, care iti permite sa glumesti si sa iei peste picior pe alti (in ME era doar o optiune neutra fara mare vlaga), nu este vorba de 3 variante simple este mai complex, in multe discutii fiecare din cele 3 variante se ramifica in dialoguri diferite (desigur admit ca sunt momente in care nu conteaza care din ele alegi dar nu ca in DA ar fii fost diferit). Inca un comentariu slab a fost "Jocul este linear, exact ce nu trebuie sa fie un RPG" ma mir ca seria FF a avut succesul pe care la avut atunci... deoarece a fost linear... /sarcasm, sa numai vorbesc de comentariile cu corpurile... tocmai ca acele modele de corpuri umane sunt printre cele mai bune ce le-am vazut, head mesh-ul este cel cu probleme, in principal din cauza morph-ului slab, Hair model-ul nu este iara perfect dar macar nu sunt probleme de transparenta ca in DA. Muzica mi sa parut buna, efectele sonore iara, desi singurele locuri unde mi sa parut ca a avut dreptate a fost in legatura cu inamicii din joc si cu repetitia unor dungeon-uri .... Numai luand in calcul dialogul si poate avea replay value...povestea principala in sine poate nu este influentata mult dar experienta da.
Da stiu ca platina se ia greu, nu glumaA doua oara l-am terminat cu rogue si mi s-a parut mult mai usor decat cu vrajitorul, am trecut de boși fluierand. Acum l-am inceput cu warrior si nu stiu pe ce sa ma specializez, arma si scut sau two handed? La arma si scut ma gandesc ca o sa am loc de mai multe rune (5 in total, spre sfarsitul jocului) dar cu arma two handed parca e mai spectaculos.
A reusit cineva sa se imprieteneasca cu Fenris? Mi se pare cel mai sclifosit, se supara la orice chestie pe care i-o zic, indiferent de ce aleg la dialoguri.
Cu two handed day Scythe si cam acolo se termina joculE spectaculos dar te plictisesti repede.
Am ales pe two handed pana la urma, sa o las pe Aveline cu Fade Shear si scut.
Legat de review-ul de mai si si faptul ca Dragon Age 2 nu ofera motiv pentru a fi jucat de mai multe ori, eu am ajuns la concluzia ca merge cam de 3 ori, c la Dragon Age 1Prima oara il joci si-l termini, a doua oara vezi cu e si cu alt personaj si a treia oara il joci cel mai relaxat, ca deja stii unde sa dai si unde SA NU dai skill points la tine si la colegi, stii care NPC vrea sa te pacaleasca sau sa te linseze si strangi si restul de trofee, pentru platina. Si in felul asta se duc 120-140 de ore.
Bookmarks