Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 226

Thread: Dragon Age 2

1. #81 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Poate sunt eu prost si nu am descoperit dar altfel nu se poate sa atac incontinuu fara sa apasa intruna / ?
    Mie unu imi place ca este mult mai fluid gameplayul fata de primul.

2. #82 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pe console sistem de lupta nu e simplificat, doar ca luptele sunt ceva mai dinamice. Ce nu-mi place este insa grafica, este totusi 2011 si jocul arata slab.

3. #83 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am incercat si eu,e ok jocul,nu se departeaza tare de primul,e ceva mai action oriented,dar daca-l compar cu Demons Soul's e destul de slabut

4. #84 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Stim cu totii ca nu prea are rost comparatia DA2-DS, sunt jocuri total diferite, se joaca complet diferit si mananca resursele consolei in mod diferit O chestie pozitiva fata de DA1 e ca au imbunatatit considerabil modelarea la personaje, tinand cont ca mare parte din timp o petreci purtand dialoguri si pe ecran ai numai close-upuri ale personajelor. In acelasi timp, toate decorurile par acum mai saracacioase, mai stilizate. Sa speram ca or fi in jocul final si zone mai populate si peisaje ceva mai bogate.

In ceea ce priveste combatul, DA1 era cam lent, DA2 e de-a dreptul hack & slash Macar daca ar fi hack & slash normal, dar inamicii mor atat de greu (in partea a doua a demoului, cand nu ai abilitatile la maxim) incat devine obositor. Ce trebuie apreciat, totusi, e ca jocul are un stil al lui, atat din punct de vedere al graficii, cat si al gameplay-ului. Mi se pare ca rar mai vedem asta in continuarea vreunui joc, adica sa poti spune clar ca Joc2 vine cu ceva cu totul nou fata de Joc1. Din punctul asta de vedere, DA2 depaseste multe alte francize.

O sa trebuiasca sa-l cumpar, nu am ce-i face, trebuie sa vad care e faza cu ze new Flemeth

---------- Post added 24-02-2011 at 01:21 AM ----------

In ceea ce priveste simplificarea asta a unor elemente de care s-a apucat Bioware-ul, recunosc ca m-a deranjat initial la Mass Effect 2, ca sa-mi dau seama dupa aia ca e de fapt un avantaj destul de mare si-ti permite sa vezi altfel actiunea si povestea jocului.

Stiu ca sunt multi care nu apreciaza eliminarea micromanagementului, si eu stateam o groaza prin meniuri la DA1, sa vad ce mai echipez, ce las pe mai tarziu si ce vand. Zic doar ca s-ar putea ca alegerile facute de Bioware la ME2 si DA2 sa fie facute cu cap, stiu ei ce stiu. Banuiesc ca, din punctul lor de vedere, daca tot investesc ataaat de mult efort in poveste si dialoguri, considera ca gamerul se rupe de poveste de fiecare data cand are de stat prin meniu si de verificat cifre si abilitati. Dupa cum ziceam, la ME2 nu mi-a mai lipsit nimic dupa prima ora de joc, cand deja incepea actiunea adevarata.

Good things come to those who wait

5. #85 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pai cum sa fie jocuri "total" diferite,sunt RPG-uri medievale,te bati cu sabii,scuturi magii,etc in amandoua eu zic ca se incadreaza cam in aceeasi categorie.Dar nu zic ca DA2 e un joc rau,e chiar interesant,am jucat si primul si mi-a placut,si-l voi juca si pe asta.Ii lipseste totusi o comanda f importanta din gameplay Dragon Age-ului asta nou,mai ales la cum e facut acuma cu stilul hack & slash predominant,si anume functia de "roll"...old habits die hard.Ma simt cam paralizat in fata inamicilor cand imi cara aia la palose in cap si eu nu pot sa fac nimic decat sa apas in disperare pe "X" pana mi se incarca din nou abilitatea de "shield stun"

6. #86 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    mie imi place deci am sa fac precomanda

7. #87 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ma simt cam paralizat in fata inamicilor cand imi cara aia la palose in cap si eu nu pot sa fac nimic decat sa apas in disperare pe "X" pana mi se incarca din nou abilitatea de "shield stun"
    Ei, rogue are un fel de flic flac Combinat cu skillul care-l face sa apara direct in spatele unui inamic, e cam broken, ca poti sa chinui un ditamai Ogre fara ca el sa te poata atinge.

---------- Post added 24-02-2011 at 11:53 AM ----------

Nu stiu daca mai deranjeaza pe cineva chestia asta, dar toate personajele feminine is asa de dotate incat nu mai vedea sa dau drept cu sabia lol lol

8. #88 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul.
    (-):
    - mici probleme tehnice,un frame usor scazut in anumite momente sau in timpul filmuletelor.
    - texturi destul de low pt nivelul curent a unor jocuri.
    - "peisaje" saracacioase
    -din ce am observat nu prea au imbunatatit sistemul de conditii pentru aliati
    -momente in care inamici aparea direct in fata mea (magic?!)

(+):
    -combat mai fluid
    -talent tree mai bine structurat
    -personal imi place faptul ca nu mai am "n" speluri si nu ma obliga sa renunt la unele in care am investit doar ca sa o am pe cealalta
    -imi place modul in care iti alegi ce zici-dialog wheel(nu eram fan sa citesc acele propozitii)

Per ansamblu dezamagit de grafica(chiar daca nu este cel mai important lucru,dar..) si surprins placut de combat.

9. #89 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    PC Gamer UK: Scans Of Dragon Age 2 Review | Gamemunition

[spoiler=Notă]9,4[/spoiler]

Cică, durata de joc variază �ntre 12-15 ore...sper că se referă la main-quest, nu de alta dar eu �n Dragon Age: Origins am aproximativ 18 ore şi sunt abia la �nceput .

10. #90 SP
    Mi se pare tare tare putin, chiar si numai pentru main quest. Stiu ca moda actuala la single player e campania de 9 ore, dar vorbim totusi de un joc Bioware :\

11. #91 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    probabil ca era mai mare main story-ul dar l-au taiat in dlc-uri

12. #92 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    9,4? astia care dau notele astea trebuie arsi pe rug. dupa demo (PC version), mai mult de 7,5 si asta asa, sa fiu ingaduitor, nu i-as da. sunt tare curios sa vad povestea pentru ca jocul este extrem de slab, voice acting slab (comparativ cu seria ME), grafica slaba, combat pueril, camera care se misca aiurea plus o gramada de alte maruntisuri (esti in menu si daca apesi esc nu te intoarce in joc, trebuie sa dai click pe Resume... morons). o sa-l joc probabil pentru poveste insa sunt sincer dezamagit.

(pai in scanuri de ce scrie ca iti ia 50 de ore sa-l termini?)

13. #93 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    probabil ca era mai mare main story-ul dar l-au taiat in dlc-uri
    Razi tu razi, dar s-ar putea sa fie adevarat.

In ceea ce priveste texturile, zicea cineva ca-s low res. Fata de Dragon Age 1, texturile sunt chiar foarte ok in demoul DA2. Nu asta era problema la DA1, ci normal mappingul, ala era la rezolutie urata tare. Acum l-au rezolvat (vedeti vesta de pe Flemeth din demo, toate tintele alea sunt un exemplu bun de normal mapping la rezolutie buna).

14. #94 SP
    Pai eu vorbeam serios de faza cu dlc-urile.
    Si sincer mie mi-a placut demo-ul, nu ma prea intereseaza grafica adica e ok, nici prea proasta nici incredibila. Nu-mi prea place noul sistem de lupta, dar e adevarat ca usureaza cu mult controlul pe console si fluidizeaza lupta. In rest, cel mai important mi se pare povestea si sper ca personajele sa fie unele de care sa te atasezi, cum a fost in primul. Atmosfera e tot ce conteaza imo

15. #95 SP
    Am mai rejucat azi demoul si cel mai fain parca tot cu vrajitorul/vrajitoarea e, urmat de rogue.

Am vazut ca Signature Edition nu mai exista, in schimb vad ceva preorder bonus pentru varianta de XBOX. Home - Play.com (UK) - Free Delivery
    Stiti ceva asemanator si pentru PS3?

---------- Post added 28-02-2011 at 02:02 AM ----------

Quote Originally Posted by h0stile View Post
    9,4? astia care dau notele astea trebuie arsi pe rug. dupa demo (PC version), mai mult de 7,5 si asta asa, sa fiu ingaduitor, nu i-as da. sunt tare curios sa vad povestea pentru ca jocul este extrem de slab, voice acting slab (comparativ cu seria ME), grafica slaba, combat pueril, camera care se misca aiurea plus o gramada de alte maruntisuri (esti in menu si daca apesi esc nu te intoarce in joc, trebuie sa dai click pe Resume... morons). o sa-l joc probabil pentru poveste insa sunt sincer dezamagit.

(pai in scanuri de ce scrie ca iti ia 50 de ore sa-l termini?)
    Ii dai direct 7,5 numai din demo-ul jucat? Tot din DOAR din demo ti-ai dat tu seama ca jocul e extrem de slab?

16. #96 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

17. #97 SP
    Preview Dragon Age 2 facut la demoul pe care oricum il poate downloada toata lumea?
    Preview, la modul cum il fac publicatiile si site-urile serioase, se face cand ai jocul final (sau macar o varianta la care nu are acces tot poporul) si prezinti trasaturile importante ale jocului, tinand cont de embargourile impuse de publisher, nu faci descriere a unui demo

Ce au prezentat ei acolo in plus fata de ce am putut face eu in demoul ala? "Nu poti schimba aspectul personajelor, iar accesul la inventar einterzis in demo"...

18. #98 SP
    Decat deloc... asta e, daca nu suporta nimeni gaming-ul din RO. Desi avand in vedere ca EA are un sediu destul de maricel la noi ai fi zis ca ar face-o macar ei. Dar nu pune nimeni botul la previewurile noastre, avem gamespot, ign, etc

19. #99 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    ... daca "EA are un sediu destul de maricel la noi" de ce nu publica manuale in limba romana? De ce nu apare campionatul Romaniei in FIFA? De ce insereaza steagul Republicii Malta in avatarurile jocurilor dar nu si steagul Romaniei? Stiu ca sunt offtopic mult dar chiar nu sunt de acord cu expresia "Decat deloc..." (mai bine un rahat maro).

20. #100 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    ... daca "EA are un sediu destul de maricel la noi" de ce nu publica manuale in limba romana?
    Exista de ani de zile manuale in limba romana, sunt realizate de distribuitorul oficial EA - pentru varianta de PC. Pentru console se va realiza, este o chestiune de timp pana se va ajunge acolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast