Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 101

Thread: Kingdoms of Amalur: Reckoning / Re-Reckoning

1. #41 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    In caz ca l-ati ratat:

2. #42 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cea mai buna decizie din punct de vedere al gamingului pe 2012 a fost sa iau KOA. Jocul e fenomenal, o supriza extraordinar de placuta. Mi-a placut si demo, dar trebuie sa stiti ca nu-i face dreptate pe deplin. Recomand sa cumparati jocul, tehnic si artistic se prezinta impecabil, story interesant, dar cireasa de pe tort este sistemul de combat care poate rivaliza lejer cu jocuri action-based.

3. #43 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cea mai buna decizie din punct de vedere al gamingului pe 2012 a fost sa iau KOA. Jocul e fenomenal, o supriza extraordinar de placuta. Mi-a placut si demo, dar trebuie sa stiti ca nu-i face dreptate pe deplin. Recomand sa cumparati jocul, tehnic si artistic se prezinta impecabil, story interesant, dar cireasa de pe tort este sistemul de combat care poate rivaliza lejer cu jocuri action-based.
    Subscriu in totalitate ! Sper sa aiba de invatat si urmatoarele rpg-uri de aici inainte...

4. #44 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Atunci o sa-l cumpar si eu. Dar nu acum ca am foarte multe de jucat/terminat. Ma bucur ca aveti pareri pozitive

5. #45 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    l-am jucat putin pe pc si e extraordinar jocul. m-a determinat in viitorul apropiat sa il cumpar pentru ps3

6. #46 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

7. #47 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    am jucat si eu demo-ul si imi retrag tot ce am spus..jocul este foarte bun..cu asa combat nici nu mai e nevoie de un story elaborat(nu ca n-ar fi,insa in demo n-am prea dat atentie story-ului ,voi avea destul timp in jocul full)..una dintre surprizele placute ale anului acesta

8. #48 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Balor Boss Fight Gameplay (SPOILER WARNING)

9. #49 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Mi se pare mie sau e imposibil sa mori in jocul asta? Ditamai boss fightul si nici sa nu-l atinga?

10. #50 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Mi se pare mie sau e imposibil sa mori in jocul asta? Ditamai boss fightul si nici sa nu-l atinga?
    De murit se moare, credema pe cuvant. Eu joc pe hard si s-a intamplat de multe ori sa mor. Am avut un boss fight care a durat in jur de 3 ore. Intradevar, pe alte dificultati este mai greu sa mori.

In boss encounter din film se precizeaza ca au jucat cu un caracter cu un level mult mai mare decat cel recomandat pt boss + ca era warrior cu defence mare si HP regen.

11. #51 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Un singur lucru pot sa spun despre acest joc ... merita fiecare banut , un rpg cu adevarat interesant .

12. #52 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Pentru mine a fost cel mai asteptat WRPG de cand l-au anuntat si ma bucur sa ca a fost atat de bun pe cat m-am asteptat, totusi am avut parte de aceasi surpriza ca in DA Heavy armor este mai sexy ca si light , nu ma pot decide totusi intre warhammer si greatsword .
    Attached Images Attached Images screenshot_2012_02_27-18_29_38.jpg screenshot_2012_02_27-19_41_43.jpg screenshot_2012_02_27-19_42_04.jpg screenshot_2012_02_27-19_42_49.jpg screenshot_2012_02_27-20_15_08.jpg

13. #53 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Pentru mine a fost cel mai asteptat WRPG de cand l-au anuntat si ma bucur sa ca a fost atat de bun pe cat m-am asteptat, totusi am avut parte de aceasi surpriza ca in DA Heavy armor este mai sexy ca si light , nu ma pot decide totusi intre warhammer si greatsword .
    Greatsword: Poti face combo-uri bune intre greatsword si longsword. In caz ca bagi puncte si in finesse, greatsword primeste bonusuri din acest tree, pe cand hammer-ul nu.

14. #54 SP
    Pana la urma am dat restart de la un save mai vechi inainte sa-mi fi distribuit skill points si m-am facut rogue, i love it XD, plus acuma m-am aranjat si cu o casa XD, ce iubesc (pe langa storage) este ca poti sa faci schimbari cosmetice la caracter dupa ce ajungi sa o achizitionezi.

PS: love those faeblades.
    Attached Images Attached Images screenshot_2012_02_28-22_50_54.jpg screenshot_2012_02_28-22_51_46.jpg screenshot_2012_02_28-22_53_53.jpg screenshot_2012_02_28-22_54_26.jpg screenshot_2012_02_28-22_54_32.jpg

15. #55 SP
    Puteai sa mergi la un fateweaver, nu trebuia dat restart la un save anterior...

16. #56 SP
    Atunci nu stiam si oricum cand mergi la un fateweaver se scumpeste de fiecare data cand schimbi asa ca avand in vedere ca nu am avut cine stie ce de recuperat a fost mai bine pentru mine sa reincep de dupa ce am iesit din ruine.

17. #57 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Stai linistit in privinta banilor ... vei avea destui daca iei toate comorile si vinzi tot ce nu-ti trebuie ulterior. Recomand sa investiti in Detect hidden si Sagecraft si veti avea mult de castigat si sa nu investiti mai deloc in merchantile, lockpicking sau spellcraft ... chiar nu veti avea nevoie de ele. Eu am jucat undeva la 60h si deabia am facut quest-urile din jumatate de harta. Depinde de stilul fiecaruia de joc.. eu sunt mai migalos si vreau 100 % Referitor la shimbarea destinului, cred ca am fost la fateweaver de vreo 10x pana mi-am gasit personajul ideal ( sorcery/finesse ). Bafta !

18. #58 SP
    Da, si eu am investit in detect hidden, sagecraft si blacksmithing for godlike weapons
    Eu momentan sunt level 33 Paragon(might + sorcery), armura are rating de 1300, am 750 health si aproape 600 mana. Mai am de investit cateva puncte in might pentru cel mai ridicat level de might + sorcery dupa care vreau sa introduc cateva si in finesse pentru daggers. Imi plac foarte mult dar le-am folosit destul de putin. In principiu am mers pe might pentru armuri si longswords, dar si un rogue axat pe finesse poate fi extrem de badass.
    Daca aveti posibilitatea, va recomand sa faceti House of Valor. Loot-ul primit e impresionant, mai ales pentru un personaj axat pe might.

19. #59 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe ce consola il jucaţi si cum se comportă?Ms

20. #60 SP
    PS3 - impecabil!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast