bravo,man ... pai,din ce se vede,aude,chiar se merita ... evident ca,speram,ca la Move sa fie farmecul ... inca un joc de sport,binevenit ... poate,strangem de un campionat online(ca la fifa) ...![]()
bravo,man ... pai,din ce se vede,aude,chiar se merita ... evident ca,speram,ca la Move sa fie farmecul ... inca un joc de sport,binevenit ... poate,strangem de un campionat online(ca la fifa) ...![]()
aici e mai spectaculos..move..miscare..adrenalina.....la fifa...totul assistat..
...
---------- Post added 26-03-2011 at 12:36 AM ----------
wackorine...iti dai seama...daca si sotia...nu s-a lasat pana nu a jucat vreo 2 ore top spin cu move..![]()
super,man ... asta cu jumatatea este chiar funny ... banuiesc ca'i varianta offline de 1 vs.1,nu?am cu cine s'o fac(la partida de tenis ma refer) ...
bafta la joaca ...![]()
Ba da, e cam enervant, plus ca atunci cand mingea iti vine perfect, nemaiavand nevoie sa te deplasezi, jucatorul tau nu schiteaza niciun gest pana nu loveste mingea, parca ingheata.
Cam astea ar fi singurele probleme mai mari la gameplay, in rest jocul, sau cel putin Demoul, se prezinta bine.
la miscari...trebuie sa corelezi miscarea corpului cu navigation controllerul...asta imi place la joc..ca nu este usor...
e greu..dar e demential...m-am prins de unele miscari...sa va imaginati ca tineti o racheta adevarata in mana...
am incercat demo ... destul de realist ... merita jucat cu Move,absolut ... altfel,daca joci cu controller(lazy),ramai la TS3 ... atmosfera mai buna ca in TS3 dar,evident,repetitiva ... pare mai dificil cu doua"maciuci"in ambele maini dar se simte simularea tenisului de camp,mai bine decat cu gamepad ...![]()
Am mai exersat cu MOVE si e chiar ok. Cine se baga la un campionat ?Ceva seara dupa ora 20
mie imi merge ok...au mai fost 1-2 meciuri cu lag..dar..per ansamblu...e ok la modul online
Am jucat demo si am vazut ca pentru move nu exista optiuni pentru stangaci, a fost implementat ceva in versiunea finala?
o sa ma uit....eu fiind dreptaci....nu am fost atent la detaliile privind optiunile pentru stangaci
am avut o revenire spectaculoasa.....in setul 2 ai revenit de la 5-1..
...
---------- Post added 01-04-2011 at 10:42 AM ----------
lasa..ca ai revenit de la 5-1 la 7-5 in setul 2..![]()
Bookmarks