Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Top Spin 4

1. #21 SP
    Member BatsBike's Avatar
    bravo,man ... pai,din ce se vede,aude,chiar se merita ... evident ca,speram,ca la Move sa fie farmecul ... inca un joc de sport,binevenit ... poate,strangem de un campionat online(ca la fifa) ...

2. #22 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar
    aici e mai spectaculos..move..miscare..adrenalina.....la fifa...totul assistat.....

---------- Post added 26-03-2011 at 12:36 AM ----------

wackorine...iti dai seama...daca si sotia...nu s-a lasat pana nu a jucat vreo 2 ore top spin cu move..

3. #23 SP
    Member BatsBike's Avatar
    super,man ... asta cu jumatatea este chiar funny ... banuiesc ca'i varianta offline de 1 vs.1,nu?am cu cine s'o fac(la partida de tenis ma refer) ...
    bafta la joaca ...

4. #24 SP
    wackorine...ti-am lasat un PM...

5. #25 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by nicutapa View Post
    Pe voi nu va deranjeaza cand incep aia sa aplaude sau jucatorul advers sa renunte inainte de a ajunge mingea jos ?
    Nu critic jocul si chiar imi place fata de Virtual Tenis dar ma deranjeaza chestia aia..
    Am incercat si eu cu MOVE si e obositor si inca nu m-am prins de fineturi.
    Ba da, e cam enervant, plus ca atunci cand mingea iti vine perfect, nemaiavand nevoie sa te deplasezi, jucatorul tau nu schiteaza niciun gest pana nu loveste mingea, parca ingheata.
    Cam astea ar fi singurele probleme mai mari la gameplay, in rest jocul, sau cel putin Demoul, se prezinta bine.

6. #26 SP
    la miscari...trebuie sa corelezi miscarea corpului cu navigation controllerul...asta imi place la joc..ca nu este usor...

7. #27 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Am jucat demo-ul cu move, si dupa ce m-am obisnuit cu controlul din sports champions la ping pong, asta la tenis mi se pare oribil, nu a fost deloc bine implementat. Cred ca vei avea o experienta mult mai placuta daca-l joci cu gamepad-ul.
    Vad ca voua va place, sa mai incerc iar demo-ul cu move, poate-mi schimb parerea

8. #28 SP
    e greu..dar e demential...m-am prins de unele miscari...sa va imaginati ca tineti o racheta adevarata in mana...

9. #29 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am incercat demo ... destul de realist ... merita jucat cu Move,absolut ... altfel,daca joci cu controller(lazy),ramai la TS3 ... atmosfera mai buna ca in TS3 dar,evident,repetitiva ... pare mai dificil cu doua"maciuci"in ambele maini dar se simte simularea tenisului de camp,mai bine decat cu gamepad ...

10. #30 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Am mai exersat cu MOVE si e chiar ok. Cine se baga la un campionat ? Ceva seara dupa ora 20

11. #31 SP
    eu ma bag la campionat cu move..

12. #32 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Imi puteti spune cum se misca online,are lag??vreau sa mi l cumpar sapt asta.

ms

13. #33 SP
    mie imi merge ok...au mai fost 1-2 meciuri cu lag..dar..per ansamblu...e ok la modul online

14. #34 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am jucat demo si am vazut ca pentru move nu exista optiuni pentru stangaci, a fost implementat ceva in versiunea finala?

15. #35 SP
    o sa ma uit....eu fiind dreptaci....nu am fost atent la detaliile privind optiunile pentru stangaci

16. #36 SP
    felicitari Nicu pentru meciul fabulos de 1 ora si 32 de min...

17. #37 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Quote Originally Posted by wildspirit View Post
    felicitari Nicu pentru meciul fabulos de 1 ora si 32 de min...
    fabulos ? daca castigam dupa cu am condus cu 2 - 0, da, era fabulos....adica eram un viril
    Asa trebuie sa ma pun cu "burta" pe academie

18. #38 SP
    am avut o revenire spectaculoasa.....in setul 2 ai revenit de la 5-1.....

---------- Post added 01-04-2011 at 10:42 AM ----------

lasa..ca ai revenit de la 5-1 la 7-5 in setul 2..

19. #39 SP
    Member viezure's Avatar
    Ati jucat cu move sau gamepad?

20. #40 SP
    Member Merdiso's Avatar
    wild a jucat din move, nu stiu la nicu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast