Pe mine m-au sunat de la distributie. Cica mi-l pot livra la 4. Cred ca plec mai devreme de la birou![]()
Pe mine m-au sunat de la distributie. Cica mi-l pot livra la 4. Cred ca plec mai devreme de la birou![]()
La prima impresie , putin mai slab decat Demon's Souls , insa probabil doar prima impresie si primele 2 plansi cat am jucat.
Ce naiba sunt alea plansi? Nu exista asa ceva. Exista harti, nivele, segmente, etc., dar nu "plansi".
Poti da mai multe detalii de ce e mai slab? Eu inca nu sunt decis daca sa-l iau acum sau dupa ce-i mai scade pretul.
Fatalitate: nu mai am bani sa-mi iau Dark Souls. Asadar, pentru ca nu mai am alta cale de a-mi distruge neuronii si a ma enerva cumplit - voi invata la fizica pana fac rost de joc. Voi pana atunci lasati sfaturi si tipsuri ca sa-mi fie (oarecum) mai usor pe viitor![]()
Da, sigur! Ca o sa se opreasca norocosii astia din joc si din murit sa dea feedback! Eu nu o sa il primesc prea curand, de aceea va doresc morti cat mai putine - asta, in Dark Souls, este bad, very very bad!![]()
Uite ca eu m-am lasat de jucat ca sa las un feed-back... dupa vreo 6 ore de joc.
E practic Demon Soul's in proportie de 90%. Aceleasi mecanici, doar ca acum e un pic mai greu. Unii dintre inamici par reciclati de-a dreptul din DS. Acelasi tip de echipament, acelasi attack pattern doar ca arata altfel.
Pana si sitemul de creare a personajului pare identic.
Dar in fine nu e un lucru rau. Pentru cei care au jucat DS o sa li se para totul familiar. Dar sa nu credeti ca va fi usor. La inceput nu prea gasesti echipament (decat daca ai noroc de drop-uri, nu am vazut decat foarte putine obiecte "prestabilite" cum era in DS) si monstrii lasa putine souls,asa ca daca vreti sa cumparati trebuie farm la greu. Si parca inamicii vin mult mai grupati inamicii decat o faceau inainte.
O sa aveti placuta, sau mai degraba neplacuta, surpriza sa
Bosii par foarte usori, daca te prinzi ce strategie trebuie sa folosesti (exact ca in DS). Ce face jocul sa fie mult mai greu e ca ai "heal"-uri limita prin flask-ul ala, cum probabil stiti deja.
Daca ar fi sa-l rezum intr-o propozitie ar fi exact ce am spus mai sus: Demon's Souls cu alt look.
Si inca un lucru... m-am enervat la culme si m-am uitat intr-un walkthrough de 2 ori. Stiam ca trebuie sa fie niste shortcuts pe undeva, dar nu gaseam unde asa ca m-am uitat pe unde sa o iau.
Yep, Demona Souls++ cam asa l-as descrie si eu.Mult mai greu din pricina heal-uitului limitat la un nr fix,tb sa fi mult mai atent la fiecare colt si inamic care il intalnesti.Sa nu mai spun ca jocul nu-ti da nici un indiciu pe unde sa o iei si te trezesti ca dai peste cate un inamic care te omoara din 1 hit,am patit-o eu de 2 ori deja in primele ore de joc.
Chiar daca vazusem mesajele de pe jos care ma avertizau de ce ma asteapta tot nu m-am putut abtine sa nu-mi bag nasul,sperand binenteles ca-l voi omori si voi primi ceva goodies,binenteles ca planul nu a functionat & I died like a bitch
Am observat ca inamicii din Dark Soult sunt mult mai agresivi in general fata de Demon S,ataca mai prin miscari mai rapide,si te urmaresc mai mult daca vrei sa fugi de ei,cand crezi ca ai scapat at numa da coltul unul dupa tine.
Oricum misto rau jocul,f multe cai de ales,arme si armuri, bosi si minibosi turbati,etc.Da se aseamana mult cu Demon Souls, dar e mai variat,mai dificil si e o cu totul alta lume de explorat si cucerit
---------- Post added 07-10-2011 at 11:40 PM ----------
@ pizzi
Thief am inceput si eu. Ca sa am si master key si talismanul (cica master key nu-l poti primi decat daca esti thief sau la gift, dar atunci renunti la talisman care nu mi-e clar daca il gasesti altundeva si care cica iti ofera niste elemente de story in plus).
Koba, iti recomand sa cresti str pana la 16 sa o folosesti. Arma aia e "godly" la inceput. Mai greu e cu reparatul.
Nu numai healingul este limitat dar si magic casting, pot da maxim 8 fireballs in cazul meu (pyro) ceea ce ma forteaza sa joc mult melee ca sa pastrez vrajile pt bossi. Desi ma trolleaza la tot pasul este de departe cel mai bun joc anul asta, pana la U3 desigur.
Ok deci am farmat pana la 16 stregth cu vreo 10 deaths pe parcurs,e acuma e alta treaba cu my little drake sword,come to papa
![]()
Bookmarks