Amazing and creative combos:
Katsuhiro Harada a oferit un interviu pentru The Playstation Blog in perioada EVO2011! Printre alte crestii legate de Tekken Tag 2 si Hybrid, a fost si asta:
Fingers crossed, sa speram ca toate personajele din film (Kazuya, Jin, Devil Jin, Nina si Anna) vor fi jucabile in demo-ul TTT2Prologue. Cat de awesome ar fi asta, eh?Originally Posted by Playstation.Blog
![]()
cred k XIAO e rol principal ,ALISA e si ea pe acolo pe langa ea ...apio JIN cu NINA bodyguard
...apropo, vezi că există, pe forum, un topic special unde se discută despre film
Un articol interesant:
Un topic EXTREM de interesant:
![]()
^ AWESOME ghidul, am stat ieri seara si am citit totul. Nu credeam ca o sa vad vreodata in Tekken meter management, color me intrigued.
Un pic deranjanta totusi mi se pare idea de Netsu si cum functioneaza. Rage-ul in Tekken 6 si 6BR era un comeback tool util doar folosit cum trebuie, plus, erau foarte multe tactici to go around it: nu terminai un juggle sa nu-l bagi pe opponent pe rage, il terminai cu o miscare cu mult damage sa nu apuce rage, turtle rage out by waiting for a punishable move, si multe altele; insa in TTT2, e garantat sa intri in Netsu cu partenerul odata ce ai luat 50% damage cu point characteru, no ways around it. E foarte interesant ca poti sa-l sacrifici pentru a Tag Crash-ui partenerul in safe, sper chestia asta sa balanseze un pic toata treaba.
Life management-ul de care am mentionat mai sus, folosing Tag Combos si Tag Assault, going for harder stuff pentru a scapa de viata rosie a oponentului si sacrificand-o pe a ta pentru a face mai mult damage va face jocul si mai tactic. O sa te forteze sa fi mult mai in control pe situatie decat in 6, si nu doar stage presence.
Pe final, nu stiu daca a fost postat vreoun link catre topicul ASTA , o arhiva a miscarilor noi si schimbarilor suferite de personaje de la Tekken 6BR la TTT2, aflate din testele on location. Tine-ti minte ca nu sunt din build-ul final, asa ca se pot face unele modificari (un exemplu bun ar fi string-ul d/f+1,1,1,1,2 al lui Bryan care in build-urile early nu mai are NC), insa sunt bune pentru a iti face o idee la ce sa te astepti.
TTT2 Official Move Lists
Bookmarks