Am intrat si eu sa vad acel Season pass pentru Driveclub pe care il am deja in format fizic. Vad ca sunt doua variante: Full game for PS+ (upgrade) la 12 Lire si Full game for PS+ & season pass bundle (upgrade + season pass) la 16 lire.
Daca eu am deja jocul (nu oferta de la PS+) si vreau doar season pass (nu am luat niciun add-on/dlc la el pana acum), trebuie sa iau varianta aia la 16 lire, corect? Si daca iau asa, imi downloadeaza doar extra content-ul, nu? Nu m-am uitat daca exista doar season pass la vreo oferta sau ceva...
LE: Am gasit. Exista si Season Pass only pentru cei care au deja jocul full, la 10 lire.
https://store.playstation.com/#!/en-...IVECLUBSEASONP
Destiny + Vanguard PS4 la Altex 89.90
Destiny + Vanguard PS4 | ALTEX
Metal Gear Solid V The Phantom Pain este 249 RON la Media Galaxy pe site dar in magazin este 229
The Order: 1886 - 79.99 lei la Emag:
Joc The Order: 1886 PS4 - eMAG.ro
The LEGO Movie Video Game - 88.99
http://www.emag.ro/joc-the-lego-movi.../pd/DSXQSBBBM/
Cate reduceri bune la garaj, macar pentru colectie daca nu le aveti, merita pretul.
Joc Activision Call of Duty: Ghosts pentru PlayStation 3 - PC Garage 45 RON
Joc Activision Call of Duty: Ghosts pentru Xbox 360 - PC Garage 45 RON
Joc Activision Call of Duty: Black Ops pentru PlayStation 3 - PC Garage 48 RON
Joc Activision Call of Duty: Modern Warfare 2 pentru PlayStation 3 - PC Garage 42 RON
Joc Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 pentru PlayStation 3 - PC Garage 48 RON
Joc Activision Call of Duty: Ghosts pentru PlayStation 4 - PC Garage 98 RON
---------- Post added 08-09-2015 at 13:50 ----------
Mortal Kombat X pentru Playstation 4 - eMAG.ro 182 RON, cam cel mai mic pret de pana acum pentru MK X PS4.
The Order - 1886 PS4 | ALTEX -- 50 ron !
Assassin's Creed: Unity - Xbox One (Digital Delivery) + Bonus Black Flag Unity 15$ unity plus black flag.
The Witcher 3 - Wild Hunt PS4 | ALTEX
190 witcher
Am facut si eu comanda, sper sa nu am vreo surpriza
ON: Call of Duty: Advanced Warfare PS4 | ALTEX Chiar daca mai are 1 luna si ceva, jocul are un pret ok.
Daca e cineva din Iaşi:
Batman: Arkham Knight PS4 - 169,9 ronVino la marea REdeschidere a magazinului ALTEX din Iulius Mall Iași (Bulevardul Tudor Vladimirescu, 113)! Te așteptăm cu multe surprize, premii și super reduceri la inaugurarea de vineri, 11 septembrie, ora 10:00!
Saints Row IV (4) PS3 - 9, 90 ron
![]()
S-ar putea sa fie "teapa" cu Saints Row-ul. L-am vazut vara aceasta in Media Galaxy Baneasa, costa undeva la 20-30 de Lei, aveau multe bucati, dar era in italiana.
Bookmarks