E vrajeala de marketing.. nu poti juca decat demo
vedeti ca e flash sale pe us exp: the evil within costa 30 $ la fel si shadow of mordor
---------- Post added 28-11-2014 at 00:24 ----------
sunt 12 jocuri
La mine nu merge Trial Fusion PS4 de pe PSN UK, il baga in cart si-mi zice 16 Lire la checkout.
Black Friday sales sunt de toata jena pe PSN US.La preturile alea se pot gasi si pe disc (evident nu in Romania), dar cine vrea in format digital go for it.
Nu sunt jocuri PSV, selectia e foarte mica. 0$ de la mine pentru ambele sales (coop si BF).
Are cineva idee daca gasim pe undeva PS Plus de US redus? Stiu ca anul trecut a fost 30$ in loc de 50$ pe 1 an pe Amazon, dar anul asta vad ca nimic... M-ar interesa evident o varianta cu cod digital, nu vreau sa stau dupa cartonas livrat prin posta.
Au intrat reduceri de Black Friday si pe PSN store UK. Nimic spectaculos. Prin comparatie, alea din US sunt super-deals:
Irresistible Black Friday discounts hit PlayStation Store today! - PlayStation.Blog.Europe
Ceva reduceri la jocuri de console si pe Black Friday 2 2014 Game Shop. Enjoy!
Slabe sanse.Si eu am cei $30 pregatiti...dar anul trecut PS4 abia s-a lansat si aveau nevoie de PS+ subscribers.Acum ca MP este dupa paywall nu prea vom avea sales la PS+ :/
Eu zic sa mai asteptati.Poate va par preturile astea bune dar nu sunt.In Romania de ex.Destiny de PS3 a fost mai ieftin la Altex.
Interesant ca la LBP3 scrie 42% discount, iar dupa ce dai click pe el apare doar 31%, scris mai mic cu gri.![]()
Nu am vazut nicaieri postat, DOAR azi: Titanfall XBOX ONE
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...id=majornelson
Bookmarks