Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 502 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast
Results 541 to 560 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #541 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Da, la versiunea pachet

2. #542 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Au onorat comanda la pretul la care a fost facuta?
    Nu
    M-au sunat a doua zi, cand asteptam pachetul, si mi-au zis ca s-a schimbat pretul si nu se mai poate onora comanda la pretul anterior.

3. #543 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ai primit factura proforma ? Daca da, trebuia sa faci scandal. Sincer nu cred ca a fost o greseala din partea lor, doar un "stunt" tipic romanesc de a atrage "pesti in plasa".

Stii ca ai un pret de platit, dar cand vine vorba sa iti trimita produsul suna si isi cer "scuze", ca a fost o greseala, ca stiu eu ce. Dar nu conteaza, sansele sunt mari sa cumperi tot de la ei, ca na, deja ai comandat, te-ai entuziastmat si parca nu-ti arde sa anulezi comanda si sa mai astepti dupa altii...

Corect ?

Oricum, nu cred ca era vreunul dintre noi care credea ca acel bundle e la 1000 RON, dar totusi, sunt unii care nu sunt la fel de bine informati in acest sens.

4. #544 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Oricum, nu cred ca era vreunul dintre noi care credea ca acel bundle e la 1000 RON, dar totusi, sunt unii care nu sunt la fel de bine informati in acest sens.
    Era logic ca ala nu era pretul corect, insa sincer daca as fi avut bani in cont as fi incercat o plesneala mai ales ca a fost exista anumite portite de scapare in cazurile astea...

5. #545 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Ai primit factura proforma ? Daca da, trebuia sa faci scandal. Sincer nu cred ca a fost o greseala din partea lor, doar un "stunt" tipic romanesc de a atrage "pesti in plasa".

Stii ca ai un pret de platit, dar cand vine vorba sa iti trimita produsul suna si isi cer "scuze", ca a fost o greseala, ca stiu eu ce. Dar nu conteaza, sansele sunt mari sa cumperi tot de la ei, ca na, deja ai comandat, te-ai entuziastmat si parca nu-ti arde sa anulezi comanda si sa mai astepti dupa altii...

Corect ?

Am primit doar un mail de confirmare, in care scria clar sus "acest document nu este o proforma". Eu totusi cred ca au fost anuntati gresit ptr ca mai erau 2 siteuri cu acelasi pret, care s-au schimbat a doua zi la pretul normal. Oricum, eu nu vroiam neaparat un Slim, dar la pretul ala a meritat sa incerc lol.

6. #546 SP
    Pentru membrii XBL GOLD, 40% reducere la add-on-ul Versus pentru Resident Evil 5.

Atenție...este un add-on de tot rahatul! That's right, I said it! �l recomand doar dacă-l aveți cu cine juca. Ce e pe live așa la liber...oribil!

7. #547 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am fost de cateva zile la Media Galaxy-ul din Polus (cluj) si ca deobicei prima destinatie raionul jocuri console....si am ramas socat cand am vazut 2 jocuri pentru xbox360 la pretul 22.9RON!!! (condemned 2 si virtua fighter 5)
    Am ramas mut....credeam ca e o gresala de pret, le-am luat pe ambele le-am platit am plecat, sunt curios daca a fost o gresala a angajatilor....sau o mega-super-extra oferta (cea ce nu cred, ar fii afisato undeva), oricum....daca aveti cumva drum incolo, trageti o privire....merita

8. #548 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la banii aia as lua si eu condamned 2 dar nu am cum super pret oricum

9. #549 SP
    Member reborn2603's Avatar

10. #550 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    TheHut.com: Daily Deals Playstation DAY !

11. #551 SP
    Senior Member erik95's Avatar

12. #552 SP
    Senior Member G3ox's Avatar

13. #553 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

14. #554 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    in completare Mariusik, oferta valabila 24 ore

15. #555 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Borderlands 29 Lire.
    TheHut.com: Borderlands Xbox 360

16. #556 SP
    Eat Lead (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games

...e destul de funny jocul (practic treci prin toată istoria jocurilor lol) și are un preț excelent

17. #557 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mai ieftin daca iei de pe thehut.com : TheHut.com: Found 2 results for "eat lead"

Luand in considerare transportul de 8 lire de pe Amazon sau comisionul +2 si lira la 5 RON de la Robert.

18. #558 SP
    Sincer să fiu l-aș cumpăra de pe thehut, dar...

19. #559 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu93 View Post
    Am fost de cateva zile la Media Galaxy-ul din Polus (cluj) si ca deobicei prima destinatie raionul jocuri console....si am ramas socat cand am vazut 2 jocuri pentru xbox360 la pretul 22.9RON!!! (condemned 2 si virtua fighter 5)
    Am ramas mut....credeam ca e o gresala de pret, le-am luat pe ambele le-am platit am plecat, sunt curios daca a fost o gresala a angajatilor....sau o mega-super-extra oferta (cea ce nu cred, ar fii afisato undeva), oricum....daca aveti cumva drum incolo, trageti o privire....merita
    Nu este nici o greseala, si la Media Galaxy in Braila au fost ceva jocuri la 22.90 si inca mai sunt. Sunt jocuri cu care stau de foarte mult timp pe stoc, din cauza asta reducerile de tip "wow"

20. #560 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Iar ma enervez cand vad preturile astea exorbitante la noi in magazine. Best Distribution sucks big time.

PES 2008 - 180 RON, FIFA 08 - vreo 200 RON, Assassin's Creed Platinum - am vazut si cu 300 RON si lista continua...

Verificati piata fratilor ca alea sunt jocuri de 3 ani in stoc si nu o sa le vindeti niciodata! Praf!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 502 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast