Da, la versiunea pachet![]()
Ai primit factura proforma ? Daca da, trebuia sa faci scandal. Sincer nu cred ca a fost o greseala din partea lor, doar un "stunt" tipic romanesc de a atrage "pesti in plasa".
Stii ca ai un pret de platit, dar cand vine vorba sa iti trimita produsul suna si isi cer "scuze", ca a fost o greseala, ca stiu eu ce. Dar nu conteaza, sansele sunt mari sa cumperi tot de la ei, ca na, deja ai comandat, te-ai entuziastmat si parca nu-ti arde sa anulezi comanda si sa mai astepti dupa altii...
Corect ?
Oricum, nu cred ca era vreunul dintre noi care credea ca acel bundle e la 1000 RON, dar totusi, sunt unii care nu sunt la fel de bine informati in acest sens.
Am primit doar un mail de confirmare, in care scria clar sus "acest document nu este o proforma". Eu totusi cred ca au fost anuntati gresit ptr ca mai erau 2 siteuri cu acelasi pret, care s-au schimbat a doua zi la pretul normal. Oricum, eu nu vroiam neaparat un Slim, dar la pretul ala a meritat sa incerc lol.
Pentru membrii XBL GOLD, 40% reducere la add-on-ul Versus pentru Resident Evil 5.
Atenție...este un add-on de tot rahatul! That's right, I said it! �l recomand doar dacă-l aveți cu cine juca. Ce e pe live așa la liber...oribil!
Am fost de cateva zile la Media Galaxy-ul din Polus (cluj) si ca deobicei prima destinatie raionul jocuri console....si am ramas socat cand am vazut 2 jocuri pentru xbox360 la pretul 22.9RON!!! (condemned 2 si virtua fighter 5)
Am ramas mut....credeam ca e o gresala de pret, le-am luat pe ambele le-am platit am plecat, sunt curios daca a fost o gresala a angajatilor....sau o mega-super-extra oferta (cea ce nu cred, ar fii afisato undeva), oricum....daca aveti cumva drum incolo, trageti o privire....merita![]()
Steam News
5$
TheHut.com: Daily Deals Playstation DAY !
Borderlands 29 Lire.
TheHut.com: Borderlands Xbox 360
Eat Lead (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games
...e destul de funny jocul (practic treci prin toată istoria jocurilor lol) și are un preț excelent![]()
Mai ieftin daca iei de pe thehut.com : TheHut.com: Found 2 results for "eat lead"
Luand in considerare transportul de 8 lire de pe Amazon sau comisionul +2 si lira la 5 RON de la Robert.
Iar ma enervez cand vad preturile astea exorbitante la noi in magazine. Best Distribution sucks big time.
PES 2008 - 180 RON, FIFA 08 - vreo 200 RON, Assassin's Creed Platinum - am vazut si cu 300 RON si lista continua...
Verificati piata fratilor ca alea sunt jocuri de 3 ani in stoc si nu o sa le vindeti niciodata! Praf!
Bookmarks