atunci e najpanu mai se aplica legea
deh...retailul RO![]()
nu e vb de un joc...sau neaparat pentru consola...dar are un pret excelent si zic ca merita sa il cautati si sa profitati de el [azi mi-am cumparat]
casti stereo bluetooth LG HBS 200 la 39 de lei in magazinele internity
este vb de acest model:
Mobile Tuning - accesorii-telefoane.ro - Casti Stereo Bluetooth LG HBS 200 Originale
go go go
nu il mai aveau pe stoc? daca il aveau pe stoc spune'le sa se uite mai bine pe ultima lista de preturi primita de la superiorul lor ..erau 99 de ron pana acum cateva zile
acum e 39 de ron si sunt ffff sigur [am legaturi cu firma]
Daca le gasiti pe stoc undeva...39 de lei e pretul corect mai mult ca sigur. spuneti-le sa se uite din nou pe ultima lista de preturi la "produsele de cos"
am luat la rand toate magazinele din bucuresti si am sunat ,iar la ultimul mai aveau unul in stoc ,pe care le-am si luat ,super casti,mersi de info
dintre 10 magazine care am sunat doar 2 stiau de casti la pretul asta,probabil organizare ca in romania
bine ca ai reusit pana la urma sa le achizionezifelicitari...sunt super stiu...am si eu
nu e vb de organizare...e vb de cum isi iau angajatii treaba in seama...e firesc sa te mire pretul la un produs...sau sa nu stii ca s-a schimbat...ca sunt o tona de produse la care s-au redus preturile...multe nici nu mai sunt pe stoc de ani buni...ca lista e generala pe tara nu doar pentur respectivul magazin
insa ei ar trebui sa se uite in lista si sa verifice pretul cand cineva intreaba de el...nu sa se dea cu pumnu in piept ca e 99...ca a fost...acu e 39
ShopTo.Net - Disney Sing It High School Musical 3 Senior Year with 2 Microphones - Sony PlayStation 3 (PS3)
Eu am apucat sa dau comanda chiar acum 5 minute. Am dat mai mult pentru microfoane, care se pare ca sunt compatibile cu jocurile Singstar. Oricum, la pretul asta eu cred ca merita, sa speram ca vor si onora comanda.
@Walkman, la ce sa te astepti ? lol Fiecare cere cat vrea, nu ?
In alta ordine de idei, preturi ce nu o sa fie la noi in tara in veci :
ShopTo.Net - XBox 360 Arcade Console - Microsoft Xbox 360
In TechnoMarket, vizavi de Carrefour Vitan am gasit urmatoarele:
Battlefield: Bad Company - 99 ron
MOH Airborne - 99.9 ron
LOTR Conquest - 99.9 ron
Burnout Paradise The Ultimate Box - 99.9 ron
IronMan - 39.9 ron
In Auchan Militari , FM 3 99 ron, cu tot cu download codes for cars sau ceva de genul, mai mult ca sigur este o greseala pt. ca au si fm2 la acelasi pret..so hurry, multe jocuri la 99.99, si vreo 4 la 34.99 , toate de x360, nu m-am uitat la alte console.
O colegă mi-a atras atenția:
Team Fortress 2 on Steam
Și să nu uităm de astea:
http://store.steampowered.com/browse/under5
http://store.steampowered.com/browse/under10
cand vine vorba de steam si jocuri pe PC ....eu ma aprovizionam de aici . Am luat mai demult orange box cu 9 euro
G2PLAY.net
XBOX360 :
Xbox 360 Need for Speed Pro Street Game *NEW & SEALED* on eBay (end time 20-Dec-09 13:32:01 GMT)
Xbox 360 Sega Rally Game *BRAND NEW & SEALED* on eBay (end time 17-Jan-10 17:09:11 GMT)
PS3 :
PS3 SingStar Next Gen Vol 2 Game NEW & SEALED Sing Star on eBay (end time 14-Jan-10 12:07:13 GMT)
PS3 FEAR 2 Project Origin Game *BRAND NEW & SEALED* on eBay (end time 17-Jan-10 11:45:13 GMT)
PS3 Eye Pet Game & Magic Card *NEW & SEALED* EyePet on eBay (end time 26-Dec-09 13:38:21 GMT)
Romtelecom: Cele mai vandute
Wii-ul are un pret neasteptat de mic, eu cel putin nu am mai vazut pe la noi asa pret mic la Wii...![]()
Bookmarks