Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 502 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 ... LastLast
Results 741 to 760 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #741 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    atunci e najpa nu mai se aplica legea

deh...retailul RO

2. #742 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    nu e vb de un joc...sau neaparat pentru consola...dar are un pret excelent si zic ca merita sa il cautati si sa profitati de el [azi mi-am cumparat]
    casti stereo bluetooth LG HBS 200 la 39 de lei in magazinele internity
    este vb de acest model:

Mobile Tuning - accesorii-telefoane.ro - Casti Stereo Bluetooth LG HBS 200 Originale
    go go go

3. #743 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Carrefour Sibiu, Left 4 Dead 1 de Xbox, bulina verde "Pret Criza 149,9 RON". Pret casa: 168RON. Flanco Sibiu, la fel. Moto GP parca, pret criza "99,9" RON, pret casa mult mai mare. Nu mai retin exact. Oricum, am ajuns la concluzia ca nu merita sa-ti iei nici un joc din magazinele de la noi.
    Te contrazic total, sunt foarte multe jocuri bune in magazinele de la noi la preturi mai mult decat ok. Daca vrei exemple concrete iti pot da cate vrei.

4. #744 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    nu e vb de un joc...sau neaparat pentru consola...dar are un pret excelent si zic ca merita sa il cautati si sa profitati de el [azi mi-am cumparat]
    casti stereo bluetooth LG HBS 200 la 39 de lei in magazinele internity
    este vb de acest model:

Mobile Tuning - accesorii-telefoane.ro - Casti Stereo Bluetooth LG HBS 200 Originale
    go go go
    azi am cautat 2 ore prin 4 magazine,dar peste tot mi-au spus ca nu au avut modelul asta decat la 100 ron

5. #745 SP
    Hyp
    nu il mai aveau pe stoc? daca il aveau pe stoc spune'le sa se uite mai bine pe ultima lista de preturi primita de la superiorul lor ..erau 99 de ron pana acum cateva zile
    acum e 39 de ron si sunt ffff sigur [am legaturi cu firma]
    Daca le gasiti pe stoc undeva...39 de lei e pretul corect mai mult ca sigur. spuneti-le sa se uite din nou pe ultima lista de preturi la "produsele de cos"

6. #746 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am luat la rand toate magazinele din bucuresti si am sunat ,iar la ultimul mai aveau unul in stoc ,pe care le-am si luat ,super casti,mersi de info
    dintre 10 magazine care am sunat doar 2 stiau de casti la pretul asta,probabil organizare ca in romania

7. #747 SP
    Hyp
    bine ca ai reusit pana la urma sa le achizionezi felicitari...sunt super stiu...am si eu
    nu e vb de organizare...e vb de cum isi iau angajatii treaba in seama...e firesc sa te mire pretul la un produs...sau sa nu stii ca s-a schimbat...ca sunt o tona de produse la care s-au redus preturile...multe nici nu mai sunt pe stoc de ani buni...ca lista e generala pe tara nu doar pentur respectivul magazin
    insa ei ar trebui sa se uite in lista si sa verifice pretul cand cineva intreaba de el...nu sa se dea cu pumnu in piept ca e 99...ca a fost...acu e 39

8. #748 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

9. #749 SP
    Member Atrium's Avatar
    ShopTo.Net - Disney Sing It High School Musical 3 Senior Year with 2 Microphones - Sony PlayStation 3 (PS3)

Eu am apucat sa dau comanda chiar acum 5 minute. Am dat mai mult pentru microfoane, care se pare ca sunt compatibile cu jocurile Singstar. Oricum, la pretul asta eu cred ca merita, sa speram ca vor si onora comanda.

10. #750 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    O onoreaza..Vezi ca a luat Bandido si acum le da la 175..Urat..lol

11. #751 SP
    Member Atrium's Avatar
    @Walkman, la ce sa te astepti ? lol Fiecare cere cat vrea, nu ?

In alta ordine de idei, preturi ce nu o sa fie la noi in tara in veci :

ShopTo.Net - XBox 360 Arcade Console - Microsoft Xbox 360

12. #752 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    In TechnoMarket, vizavi de Carrefour Vitan am gasit urmatoarele:

Battlefield: Bad Company - 99 ron

MOH Airborne - 99.9 ron

LOTR Conquest - 99.9 ron

Burnout Paradise The Ultimate Box - 99.9 ron

IronMan - 39.9 ron
    Attached Images Attached Images img_0063.jpg img_0062.jpg img_0061.jpg img_0060.jpg img_0064.jpg

13. #753 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Bad Company-ul a fost destul de mult.

14. #754 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    In Auchan Militari , FM 3 99 ron, cu tot cu download codes for cars sau ceva de genul, mai mult ca sigur este o greseala pt. ca au si fm2 la acelasi pret..so hurry, multe jocuri la 99.99, si vreo 4 la 34.99 , toate de x360, nu m-am uitat la alte console.

15. #755 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

16. #756 SP
    Member maweryck's Avatar
    cand vine vorba de steam si jocuri pe PC ....eu ma aprovizionam de aici . Am luat mai demult orange box cu 9 euro

G2PLAY.net

17. #757 SP

18. #758 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    E vreo 44 de lei si pe Gameshop, cu transport inclus.

19. #759 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Romtelecom: Cele mai vandute
    Wii-ul are un pret neasteptat de mic, eu cel putin nu am mai vazut pe la noi asa pret mic la Wii...

20. #760 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu93 View Post
    Romtelecom: Cele mai vandute
    Wii-ul are un pret neasteptat de mic, eu cel putin nu am mai vazut pe la noi asa pret mic la Wii...
    Intradevar este mic pretul!! Probabil este vreo promotie pentru sarbatori . Acum 2 saptamani am vazut la Carrefour Wii cu 790 dar pretul asta chiar ca este mic

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 502 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 ... LastLast