Eu zi că merită, �n primul r�nd este un joc foarte bun, iar efectele 3D sunt ok.
zavvi.com - Super Street Fighter IV (4) (Includes Free Blanka T-Shirt) Xbox 360 - pret foarte bun. Xbox 360 only.
Conteaza ? pretul e superb.
si ca sa fiu "on-topic"
zavvi.com - Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Xbox 360
Da c*aie ... normal ca , conteaza ... Suntem , din cate imi amintesc eu , pe CONSOLEgames ... nu pe computergames ...
De ce "c*aie" ? De ce crezi tu "ca , conteaza " asa mult ??. Sincer , mi se pare ca aici te-ai bagat aiurea , fix ca musca-n cu*u vacii![]()
Pana la urma, in numele threadului nu scrie ca este vb numai de jocurile pe console .Nu doar odata am vazut link pe threadul asta si la jocuri de PC .Nu m-a deranjat niciodata .
Pur si simplu ai vrut tu sa te bagi in seama dupa Monky . Se da cumva vre-un premiu pt cine e mereu de acord cu monky si nu stiu eu ??
zavvi.com - Halo 3: ODST (Includes Halo: Reach beta) Xbox 360
Nici macar n-am xbox360 ....am pus linkul , sa nu ma trezesc ca ma reclami pt offtopic
Eu cred ca daca sunt si jocuri de PC sau pachete (cum e pe Steam) la preturi foarte bune, merita postate aici. De exemplu cum a fost Portal gratis pe Steam. Deranjeaza pe cineva faptul ca a fost postat aici? Pe mine sincer, nu.
In Real (Cluj-Napoca) am vazut zilele trecute Mirrors Edge pentru Xbox360 la 62 ron nou/sigilat. Aveau multe bucati.
la Diverta in Iasi o consola Wii e 400 RON cu tot cu nunchuck etc :-o
din cate am auzit Diverta intra in insolvenienta...e posibil sa prindem oferte super asa ca e bine de urmarit
Am gasit si eu mai multe produse la jumatete de pret la Diverta, in special componente PC. E bine de urmarit cum zice si Hyp. Sint curios daca cei de la RTC trimit si lista de preturi la parteneri.
Io sper sa nu intre, daca se inchide diverta (desi au zis ca nu o sa se inchida, cel mult cele de mici dimensiuni din cele 60 de diverta din tara), cu ce mai ramanem? Media galaxy? :\
Don't worry... nu se da premiu, si nici nu ma deranjeaza cand cineva nu e de acord cu mine (atata timp cat argumenteaza). De-aia e forum, sa expunem pro si contra.
Eeeh, la freebies nu spune nimeni nu. Dar daca in loc de console se continua cu PC, maine poimaine vedem ca pe "Ce ne-am cumparat azi" ca se posteaza super preturi la pisici, telefoane mobile, tricouri si alte alea. Plus demonstratiile cum ca sunt "console related" sau eventual ca sunt "freebies"![]()
Bookmarks