Dragon Age Origins Awakening - 119 lei
Borderlands Double AddOn Pack - 60 lei
preturile sunt pt membrii CG
zavvi.com - TNA Impact! PS3 6 lire cu tot cu transport.
---------- Post added 20-03-2010 at 02:11 AM ----------
zavvi.com - Assassins Creed 2 PS3 26 de lire cu transport.
zavvi.com - Brutal Legend PS3 16 lire cu trasnport.
zavvi.com - F.E.A.R 2: Project Origin PS3 11 lire cu transport.
zavvi.com - Far Cry 2 PS3 11 lire cu transport.
BoDo sunt nou si acuma am mai rasfoit putin si am vazut. Sper ca nu e o intrebare de retard, dr na increderea asta, daca la ei pe site scrie free shiping se refera si la alte tari (cazul de fata Romania) sau numai la UK?
Citeste prima pagina de aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/
Play.com (UK) : Need For Speed: Shift : PlayStation3 - Free Delivery
E 100 lei cu comisionul lui RobertDinu, mi se pare un pret foarte bun.
official drums ptr xbox360..la un pret super
Electronic Arts Official Rock Band Drums (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41%2BgOreZlAL.@@AMEPARAM@@41%2BgOreZlAL
ps: de ce nu e facut sticky topicul asta...e destul de important
Order Summary
Items: �20.25
Postage & Packing: �9.50
Order Total: �29.75
Order Totals includes VAT.
super pret![]()
Pai exact acelasi pret au avut tobele de Xbox360, Ps3 si Wii la noi la Diverta adica fix 149.9Lei iar setul intreg cu toate instrumentele a fost 250lei deci SUPER PRET, a fost postat si aici asa ca se poate si la noi.
Eu nu sunt fan, dar pentru cei interesati preturile sunt foarte bune:
Guitar Hero III: Legends of Rock with Wireless Les Paul Guitar Controller - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Guitar Hero Aerosmith Bundle - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Guitar Hero III: Legends of Rock with Wireless Les Paul Guitar Controller - PlayStation 3 - GAME.co.uk -out of stock.
LE: ai dreptate, ma uitasem numai la aia preowned.
game.co.uk nu trimit la noi...doar daca apelezi la robertdinu
e ok..atata timp cat iei un joc..un produs sub 1kg..dar daca vrei sa iti aduca ceva greu..cum sunt cele de mai sus...taxele de transport prin ce curier le aduce el te ajugn mai mult decat produsul [in cazul unui set rock band ce il gasisem pe gam.co.uk] adica aprox 30 de lire?
Bookmarks