Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 175 of 502 FirstFirst ... 75 125 165 173 174 175 176 177 185 225 275 ... LastLast
Results 3,481 to 3,500 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #3481 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    "Dead Space 2 Editie de colectie" Asta este versiunea cu arma fizica ? Ca parca mai era o versiune de CE dar fara arma. Ma gandesc ca poza aia acolo nu are legatura cu continutul si sa nu comand aiurea. Mersi.

2. #3482 SP
    Member Xristina's Avatar
    E fara arma. Am aflat asta pe propria piele. Le-am dat mail i-am contactat sa schimbe poza "uha si la gara". Poate ca se aproprie de preturile oferite de zavvi dar gaming wise altex e praf.

3. #3483 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ok mersi.

4. #3484 SP
    Completionist Boghy02's Avatar

5. #3485 SP
    Junior Member CODO's Avatar
    @Boghy02 game.co.uk din cate stiu eu nu trimite in Romania

6. #3486 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by CODO View Post
    Dar RobertDinu DA!

7. #3487 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CODO View Post
    Poti lua prin robertdinu

8. #3488 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    la asa preturi, merita! Rog sa se posteze in continuare oferte indiferent de site. Pe timpul verii voi fi in tara, dar in cel mai "rau" caz o sa apelez la Robert sau la cunostinte pentru a fi sigur ca nu ratez astfel de ocazii ...

daca ar fi avut si collecters-ul si mai rar de la FF XIII-2 la un pret decent atunci nu mai asteptam...dar din cate cred, acela s-a vandut extrem de repede si acuma costa cel putin 100 de dolari de pe ebay, daca nu ma insel.

p.s. cel de la Altex chiar incep sa "rupa gura targului" cu asa preturi

9. #3489 SP
    Member solaru's Avatar

10. #3490 SP
    Member Caponescu's Avatar

11. #3491 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E clar, gameshop se inchide. Au in sfarsit preturi bune. Dar dupa ultimele intamplari cu ei, mai ales la faza cu Mass Effect 3, zic pas ofertei de acum.

12. #3492 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Nu sunt preturi bune,sunt preturi normale pentru niste jocuri relativ vechi .

13. #3493 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Nu sunt preturi bune,sunt preturi normale pentru niste jocuri relativ vechi .
    Defineste termenul de "normal" in cazul Romania..

14. #3494 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Sper sa ca nu se inchide . Totusi au jocuri la precomanda ,
    Vreau doar sa ofere preturi bune .

15. #3495 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nasol,eu am făcut precomandă pt assassins creed 3 freedom edt...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

16. #3496 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Nasol,eu am făcut precomandă pt assassins creed 3 freedom edt...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    Viseaza in continuare ca isi vor onora comenzile la precomanda.

17. #3497 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Defineste termenul de "normal" in cazul Romania..
    Pot gasi jocurile acelea si la "baieti" pe forumuri la aceleasi preturi deci nu ma impresioneaza ofertele lor nu ma atrag.Daca aveau jocuri din 2012 la preturi sub 150 RON ,poate m-ar fii convins sa cumpar .Eu am folosit o singura data Gameshop doar pentru ca jocul pe care-l cautam nu era valabil la nici un retailer cunoscut de mine .Am vrut sa sublinez ca au preturi mari in comparatie cu magazinele de profil(din afara Roamaniei).

18. #3498 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Pot gasi jocurile acelea si la "baieti" pe forumuri la aceleasi preturi deci nu ma impresioneaza ofertele lor nu ma atrag.Daca aveau jocuri din 2012 la preturi sub 150 RON ,poate m-ar fii convins sa cumpar .Eu am folosit o singura data Gameshop doar pentru ca jocul pe care-l cautam nu era valabil la nici un retailer cunoscut de mine .Am vrut sa sublinez ca au preturi mari in comparatie cu magazinele de profil(din afara Roamaniei).

Ok cum zici tu

Nu cred ca o sa gasesti unele editii de colectie la ""BAIETI"" la 70 ron,sau un al exemplu Batman Arkham City la 17 ron.

Din punctul meu de vedere aceasta promotie este binevenita mai ales ca am si transport gratuit.

19. #3499 SP
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Ok cum zici tu

Nu cred ca o sa gasesti unele editii de colectie la ""BAIETI"" la 70 ron,sau un al exemplu Batman Arkham City la 17 ron.

Din punctul meu de vedere aceasta promotie este binevenita mai ales ca am si transport gratuit.
    Ai dreptate ,sunt preturi bune dar la jocuri vechi ,uita-te si la preturile pentru jocuri noi care sunt mult prea mari in comparatie cu alte magazine .

20. #3500 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Ai dreptate ,sunt preturi bune dar la jocuri vechi ,uita-te si la preturile pentru jocuri noi care sunt mult prea mari in comparatie cu alte magazine .

Absolut au niste preturi exagerate,dar acesta promotie e foarte ok jocuri la preturi de 70 ron si mai ai si transportul moaca,nici macar zavvi nu oferea atatea sa numai zic ca transportul e prin Fan Curier.
    Eu am dat comanda la cateva jocuri acum sa vad cate primesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.