"Dead Space 2 Editie de colectie" Asta este versiunea cu arma fizica ? Ca parca mai era o versiune de CE dar fara arma. Ma gandesc ca poza aia acolo nu are legatura cu continutul si sa nu comand aiurea. Mersi.
"Dead Space 2 Editie de colectie" Asta este versiunea cu arma fizica ? Ca parca mai era o versiune de CE dar fara arma. Ma gandesc ca poza aia acolo nu are legatura cu continutul si sa nu comand aiurea. Mersi.
E fara arma. Am aflat asta pe propria piele. Le-am dat mail i-am contactat sa schimbe poza "uha si la gara". Poate ca se aproprie de preturile oferite de zavvi dar gaming wise altex e praf.
la asa preturi, merita! Rog sa se posteze in continuare oferte indiferent de site. Pe timpul verii voi fi in tara, dar in cel mai "rau" caz o sa apelez la Robert sau la cunostinte pentru a fi sigur ca nu ratez astfel de ocazii...
daca ar fi avut si collecters-ul si mai rar de la FF XIII-2 la un pret decent atunci nu mai asteptam...dar din cate cred, acela s-a vandut extrem de repede si acuma costa cel putin 100 de dolari de pe ebay, daca nu ma insel.
p.s. cel de la Altex chiar incep sa "rupa gura targului" cu asa preturi![]()
E clar, gameshop se inchide. Au in sfarsit preturi bune. Dar dupa ultimele intamplari cu ei, mai ales la faza cu Mass Effect 3, zic pas ofertei de acum.
Sper sa ca nu se inchide . Totusi au jocuri la precomanda ,
Vreau doar sa ofere preturi bune .
Nasol,eu am făcut precomandă pt assassins creed 3 freedom edt...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pot gasi jocurile acelea si la "baieti" pe forumuri la aceleasi preturi deci nu ma impresioneaza ofertele lor nu ma atrag.Daca aveau jocuri din 2012 la preturi sub 150 RON ,poate m-ar fii convins sa cumpar .Eu am folosit o singura data Gameshop doar pentru ca jocul pe care-l cautam nu era valabil la nici un retailer cunoscut de mine .Am vrut sa sublinez ca au preturi mari in comparatie cu magazinele de profil(din afara Roamaniei).
Bookmarks