Discounturi serioase la gameshop. Le-am ales pe cele mai reprezentative. Daca as mai fi avut rabdare pana sa le iau pe ale mele, acum ar fi fost timpul potrivit.
Spor la achizitii:
Pagina Produsului
Pagina Produsului
Pagina Produsului
Pagina Produsului
Pagina Produsului
Cu un card de membru preturile scad si mai mult + transport mocca.
Cheers,
L.
Te suna maine pt confirmare , presupun .
Am dat si eu comanda de cateva jocuri de PC .
Sunt curios cat de limitat e stocul 2 - 3 bucati per joc ?
Intrebare: am comandat si eu ceva de la gameshop acum, am finalizat comanda si din pacate as mai dori ceva. Se poate cumva anula comanda precedenta, pentru a putea comanda toate produsele la un loc ?
E prima data cand cumpar ceva pe gameshop, de aceea si intreb![]()
trebuie sa mai astepti vreo 10 ani daca ai pretentii de sistem de vizualizare/anulare comenzi la gameshop..
Oh, atunci sa raman la comanda data, sa nu ma trezesc ca platesc de doua ori transportul.
Mai plaseaza o comanda, doua, trei cate vrei...si cand te vor suna sa le confirmi telefonic le zici si de restul!
Presupun, ca in medie sunt cam 5 bucati de fiecare joc. Iar o sa iasa scandal cu onorarea comenzilor, mai mult ca sigur. Desi, sper ca au invatat din trecut. Cel mai mult urasc la siteul actual, pe langa design, faptul ca nu au actualizare in timp real, iar daca iti comanzi un joc, sa il rezerve pana la o eventuala anulare.
Confirm eu, am dat o comanda aseara la ora 18 pt 5 jocuri, toate apareau pe stoc in promotia aia. Acum m-au sunat sa-mi spuna ca au anulat comanda ca nu mai au niciun joc...
Sunt curios daca a prins cineva ceva sau a fost doar o promotie "la misto" sa-si faca trafic si clienti noi eventual.
Eu am dat comanda de vreo 10 jocuri, dintre care 6 Limited / Collectors Edition. Pana acum nu m-au sunat, insa ma astept sa o faca si sa imi spuna ca nu mai au niciun joc pe stoc, desi am dat comanda la ora 18:30.
Eu am comandat urmatoarele:
Din aceste jocuri cand am fost contactat nu mai aveau in stoc Batman Arkham City, Bioshock 2, L.A. Noire si Mafia 2 adica mai pe scurt aproape jumatate din comanda.
- Second Sight (PC)
- Batman: Arkham Asylum (PC) + Tricou (care sper sa-l si primesc
)
- Mafia II Collector's Edition (Xbox 360)
- Dead Rising 2 (PC)
- Arcania: Gothic 4 Collector's Edition (PC)
- H.A.W.X. 2 (PC)
- Batman Arkham City Lenticular Edition (PC)
- Bioshock 2 Rapture Edition (PC)
- L.A. Noire Complete Edition (PC)
Oh well, macar preturile au fost super bune IMO si mi-am mai marit putin colectia.
![]()
Bookmarks