Care era thread-ul cu coduri de reducere ? Si din intamplare are cineva vreun cod pentru thehut ?
Care era thread-ul cu coduri de reducere ? Si din intamplare are cineva vreun cod pentru thehut ?
da si hut livreaza gratuit in ro.
vezi ca este topic separat pt coduri.
http://www.consolegames.ro/forum/f90...tml#post904194
Pret bun Call Of Duty: Black Ops 2 Hardened Edition Xbox 360.
Call Of Duty: Black Ops 2 Hardened Edition Xbox 360 | Zavvi.com
Darksiders II PS3 | ALTEX - 97,44 LEI
super pret pt Darksiders. 83 lei am platit eu de pe zavvi... dar vine pe la sf. de luna![]()
cine are oferta pentru PS3 : Socom 4 US Navy (move) si Cabela's Big Game Hunter 2012 (move) si accesoriu Sony Rifle Attachment (pusca ptr controler si move) ?
Mai ieftin decat pe Zavvi:
Street Fighter X Tekken PS3 | ALTEX - 59,90 lei
Street Fighter X Tekken Xbox360 | ALTEX - 59,90 lei
Cum adica "100 cu casa " ?
Pe flanco e doar un produs , jocul simplu la 50 lei
Joc Resistance 3 - Special Edition pentru PlayStation 3 50 lei
Joc Family Trainer: Treasure Adventure pentru Wii 50 lei
Astia au adus deja RED DEAD REDEMPTION 2 PS3 la 80 lei
duke nukem forever ps3 30 lei
Infamous 2 80 lei
sau
Infamous 2 50 lei
Cu "cască" a vrut să spună. Am văzut şi eu pachetul �ntr-un Flanco, dar cutia era at�t de jerpelită şi boţită, �nc�t casca aia sigur nu era �ntreagă �năuntru.
tks s0whaT am comandat Resistance 3 de la Flanco, sa vedem si daca se va onora![]()
Joc Move Heroes pentru PlayStation 3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 39,99
Joc Ratchet & Clank: All 4 One pentru PS3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 49,98
Joc Ratchet & Clank: A Crack In Time - Platinum, pentru PS3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 39,99
Joc Little Big Planet pentru PS3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 69,99
Joc GoldenEye 007: Reloaded pemtru Xbox 360 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 49,98
Joc Earth Defense Force: Insect Armageddon pentru PlayStation 3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 49,98
Joc MotorStorm Apocalypse pentru PlayStation 3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 39,99
Uncharted 1 & 2 la pret bun Joc Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2 pentru PlayStation 3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C
Bookmarks