Borderlands 2 Game of the Year Edition PS3 | ALTEX
Mai merita cumparat daca il am pe ps+. Mi-a placut foarte mult jocul.
Damn it, prinsesem Borderlands 2 GOTY pe stoc, si cat ma gandeam daca sa il iau sau nu (nu am jucat nici primul Borderlands), s-a epuizat stocul
LE:
E si pe Amazon, chiar la acelasi pret
Borderlands - GOTY Edition PS3
Eu am comandat de la ei FUSE la 10.5 lire cu tot cu transport si l-am primit alalteieri si a fost despatched pe 21 Feb, deci 6 zile livrarea si platit cu PayPal. Avand in vedere ca zavvi nu mai merge trebuie sa cautam alternative.
Si ca sa nu fiu off-topic, Altex are o super oferta la Watch Dogs DedSec Edition (doar) pt PS4 - 320 RON -> grab it, while you can.
Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4, actiune, 18+ | ALTEX
Joc Beyond: Two Souls pentru PlayStation 3
143.99 RON
Un pret foarte bun pentru un joc dragut
Grid 2 Brands Hatch Edition Game PS3 - 365games.co.uk
Transportul parca e 1lira.
Borderlands 2 Game of the Year Edition PS3 | ALTEX
Ce vrajeala au astia..!Chiar nu pot intelege cum reduc ei pretul unui joc pe care nu il mai au pe stoc ( ieri 89:90..azi 59:90)..
![]()
pai il au la raft, dar nu mai au reducerea pe site. o sa apara cred in curand inapoi sa il poti rezerva
Ia incercati sa-l rezervati in magazin sa vedeti ca nu e pe stoc desi fizic in magazin il gasesti mai in toate magazinelePractica de ceva timp treburile astea ...
Trebuie sa fie mai mult de 1 bucata in stoc ca sa iti apara optiunea "rezerva in magazin"
La mine in oras erau cateva bucati si tot nu aparea pe site , asta acum 2 zile cand era 89.90 . Vrei sa zici ca in tot Bucurestiul nu sunt mai mult de 1 bucata ?Nu e prima data cand se intampla asta ... nici a 2-a
![]()
Joc Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst pentru PlayStation 3 - eMAG.ro
Consider ca este un pret acceptabil pentru un joc care a aparut pe 29.01.2014 pe PS3 si Xbox (pe PC mult mai devreme). Totusi, cred ca se adreseaza doar fanilor. Eu unu l-am comandat acum si aveam si un card de reducere si l-am adus la 129 lei.
Poate ca am ramas eu in urma cu pretul jocurilor, dar...
BIOSHOCK INFINITE 40 LEI?! That's a ****ing good deal!
In mod dubios, doar pe PS3.
Bioshock Infinite PS3
Bookmarks