Joc Fallout 3 pentru PS3 G4483 - 47,99 Lei
Joc Fallout 3 pentru PS3 G4483 - 47,99 Lei
Mercenaries 2: World in Flames PS3 - 63.24 Lei
Poate e cineva interesat, pe Steam e oferta la diferitele jocuri din seria Total War. E una din seriile mele preferate pe PC, si am luat Rome: Total War Gold si Medieval 2: Total War cu 2.5 euro fiecareMomentan e la oferta Medieval 2, si probabil mai incolo o sa fie schimbat cu Napoleon: Total War.
Tehnomarket Vitan:
- PGR4 Xbox360 49.90
- Halo Wars Xbox360 49.90
- Mass Effect Xbox360 49.90
Killzone 3 HELGHAST EDITION - 45 Lire (da, ati vazu bine, DOAR 45 de lire) la HMV
hmv.com: Music CDs, DVDs, Games & More
Sariti pe Robert Dinu la comenzi,
L.
---------- Post added 18-03-2011 at 02:01 PM ----------
Este confirmat - Enslaved de la thehut sau zavvi este livrabil in RO (cu toate ca pe site-ul lor este mentionat ca este restrictionat doar in UK).
Azi mi-au ajuns toate cele 3 jocuri de la ei (Prince of Persia trilogy HD 12,85 lire, Enslaved - 12,5 lire si Lost Planet 2 - 8 lire), shipping 0 lire. Durata livrarii 5 zile fix, desi au venit in colete diferite - comandate de la thehut.
Am vreo 10-15 comenzi la ei pana acum, procentaj 100% al livrarilor, nici una nu a durat mai mult de 5 zile lucratoare.
Final Fantasy XIII Collectors Edition - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net
Nu am putut rezista nici eu. O zi buna tuturor !
eu am gasit azi in cosul de reduce ri de la carrefour urmatoarele jocuri pe care evident ca le-am si luat(nu stiu daca a fost o greseala de-a lor la pretul afisat,insa ideea e ca am iesit din magazin cu ele)
Avatar PS3 non-patinium 29,99lei
JOurney to the center of the earth Nintendo DS - 22,99lei
Gran turismo PSP - 24,99llei
Cu preturi d'astea IESIM DIN CRIZA![]()
La Carrefour Buzau s-a intamplat minunea....mai erau cateva care le am.
Tare faza cu "Daca gasesti in alta parte mai ieftin Carrefour plateste de 10 ori diferenta"![]()
de fapt 24,99 a fost fiecare...toate la acelasi pret,avatarul avea pret sub eticheta 246,00lei, Gt 160lei si celalat 190lei...tinand cont ca am luat 3 jocuri sigilate la 75lei,eu zic ca nu-i rau
Am primit un cod de reducere 10% la orice produs pe sendit.com pentru weekend-ul asta. Da-ti un PM daca-l doriti.
You're able to grab (almost) any product of the SteelSeries.com webshop at a 30% discount through March 20th, except for the World of Warcraft Cataclysm MMO Gaming Mouse. Use the code WINNING when checking out.![]()
Am fost si eu in Careefour Brasov si am vazut: Singstar Motown, Silent Hill Homecoming, Fear 2, la 25 RON.
Dead Rising 2: Zombrex Edition PS3 - �17.85
Dead Rising 2: Zombrex Edition PS3 | Zavvi.com
Bookmarks